עבור לתוכן

מצלמה דיגיטלית עד 1800-2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום אני מעונין לרכוש מצלמה דיגיטלית על-סך של 1800-2000 שקלים.

חשוב לציין שאני צריך לרכוש כרטיס זיכרון 256 או MB 512

מטען ותיק למצלמה.

חשבתי ללכת על ה a80 ומה אתם חושבים ?

***מצלמה חדשה ולא מחודשת***

המצלמה תשמש לטיולים, צילוומים בתנועה ( כלומר ילד קופץ אם סקייט מדרגוות) וצילומים במועדוני לילה.

תודה רבה ואשמח לקבל לתגובות.

פורסם

אני חושב שענית לעצמך על ההתלבטות :xyxthumbs:

A80 עולה 1600 ש"ח

כרטיס זיכרון 256MB עולה 180 ש"ח

מטען+סוללות עולים כ-160 ש"ח (תלוי בדגם, זמן הטענה)

תיק - אני ממליץ לקנות אחד בחנות תיקים ולא דרך האינטרנט כך שתוכל להכניס גם דברים אחרים לתיק מלבד המצלמה (ציוד, ארנק, סלולרי...), זה מה שאני עשיתי.

תתחדש :)

מחירים:

Canon A80

כרטיס זיכרון - שם גם יש מטענים...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה המהירה.

עכשיו האם המצלמה תתאים לשימושים שלי? (צילמים במועדוני לילה, טיולים וצילומים בתנועה).

עריכה: *** ולגבי הכרטיס זיכרון אתה יכול להמליץ לי על כרטיס 512 או האם כדאי לקנות שני כרטיסים של 256 ? ***

פורסם

כן כן וכן...

אהה...וגם כן :xyxthumbs:

תלמד להשתמש באופציות המתקדמות והידניות עם הזמן ותוכל לצלם כמו מקצוען (רק שלא ישלמו לך על זה = מקצוען, אדם שצילום זו הפרנסה שלו).

פורסם
  • מחבר

אם אפשר לעונות בקשה על השאלה שלי בקשר לכרטיסי הזכרון (השאלה נמצאת בעריכה של תגובתי הקודמת)

תודה רבה

פורסם

עוד המלצה חשובה - אל תיקנה את החצי גיגה בכרטיס אחד (אפילו לא בצחוק) קנה לפחות בשני כרטיסים של 256 או אפילו 1 של 256 ושניים של 128.

יש אלף ואחת סיבות לחלוקה , הכי חשוב זה מיקרה של דפק או כשל בכרטיס - ככה לא הולך לך כל החצי גיגה והכי חשוב לא כל התמונות נמחקות , בנוסף במיקרה של כשל לא נימנעת ממך האפשרות להמשיך לצלם כי אתה ישר שולף את הכרטיס ספייר שלך. בנוסף, במיקרה של אבידה או גניבה לא נעלם לך כל הזיכרון.

את הכל אני אומר מתוך נסיון , גם לי יש חצי גיגה ולמזלי לא בכרטיס אחד בודד (היום זה כבר פחות מחצי גיגה לאחר גניבה).

פורסם
  • מחבר

אםם אני לא יודע למי להודות לך או ל ice2k

אז תודה לשנכם.

בכל מקרה הלכתי על ה A80 מ Camera-Eilat

שני כרטיסים של 256 מ Camera4less +מטען

תודה רבה ונחזור עם תמונות כמובן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים