עבור לתוכן

איטיות בלתי נסבלת

Featured Replies

פורסם

בתיקיות של סרטים יש מין קיפאון כזה,אפילו כששמתי על list,בנוסף לכך ישנן בעיות משונות ביותר למשל לוקח לו מלא זמן לשים את הסמן על הקובץ שבחרתי,הבעייה העיקרית היא שלוקח לו ממש ממש המון זמן להעלות כל סרט-אף פעם לא קרה.

אני נכנס לtaskmanager והוא מראה שהתכנה שאני מפעיל איתה ת'סרטים נמצאת כnot responding למרות שאחרי זמן מה(ארוך מאוד)הסרט עולה,ואפילו רץ חלק לאחר מכן.

ניסיתי להסיר ולהתקין את הנגן שאני משתמש בו(mv2player) ואפילו להחליף נגן,שום דבר...אולי ראוי לציין שעשיתי repair כמה פעמים בלי לשנות התקנות...

מה עושים איך אני מסדר את זה ומה הבעייה בכלל ???

זה גורם לעצבים רבים במהלך naruto - לא טוב בכלל!

פורסם
  • מחבר

אפשר עזרה?...(בבקשה) ??? :-\ ???

פורסם

קודם כל , אל תקפיץ , אתה כבר אמור לדעת שאסור להקפיץ...תקרא שוב את חוקי הפורום.

עכשיו בקשר לבעיה שלך:

כעיקרון אין יותר מדי מה לעשות , תעשה את הדברים הכלליים לתחזוקת המחשב.

תריץ בדיקה לוירוסים ותוכנות ריגול(SpyWare) , תנקה קבצים זמניים , תאחה את הכונן/ים ותנקה רג'סטרי.

פורסם

אל תקפיץ, ואל תראה נרוטו (סידרה כללללל-כך אינפנטילית BAH!, אפילו פיקימון עדיף ! שונא! ושונא! ושונאאאא !!)

פורסם
  • מחבר

תנו כבר תשובה לעניין!

חוץ מזה,יש לי בעייה מוזרה ביותר עם הנורטון שהוא יוצא אחרי כמה שניות...

מה עוד אפשר?

פורסם

אתה לא חושב שאתה חוצפן?!

מה בדיוק לא בסדר בתשובה שלי? מה אתה רוצה? תוכנת קסמים שתגרום למחשב לפעול מהר?

אתה לא רוצה לקבל עזרה לא צריך , אל תבוא בתלונות.

בקשר לנורטון - זה נגרם מוירוס , אני לא זוכר איך פותרים את זה , אבל אם תריץ חיפוש אתה תמצא תשובות מכיוון שענו על זה.

בקשר לאיטיות - אם אתה רוצה תעשה מה שהצעתי לך למעלה , אתה לא רוצה לא צריך.

פורסם

תנו כבר תשובה לעניין!

חוץ מזה,יש לי בעייה מוזרה ביותר עם הנורטון שהוא יוצא אחרי כמה שניות...

מה עוד אפשר?

התשובה הכי לעניין שיכולת לקבל עד עכשיו היא זו שאומרת לך לא להקפיץ דיונים של עצמך. אחרי שלושה ימים שאין תגובה - הייתי יכול להבין. אבל אחרי פחות משעתיים? ואתה לא משתמש חדש...

לגבי הבעיה שלך, לדעתי הבעיה היא באחד ה-codecs. נסה להסיר את כולם (כולל חבילות codecs שונות ומגוונות) ולראות מה קורה.

לגבי הבעיה עם הנורטון - יש המון וירוסים שיכולים לגרום לזה, ובכל מקרה זה לא הפורום/ הדיון המתאים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים