פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים טוב אני יודע שנושא הזה חרוש ועשיתי מילוני חיפושים עם מלא צירופי מילים אבל לא מצאתי שום שבלונה מתאימה. אני רוצה שבלונות בסגנון הזה: אשמח אם תביאו לי כאלו.
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים חפש בגוגל images את מילת המפתח flame decal. יש שם מספר תמונות ברזולוציה נמוכה אמנם.אבל כל מה שצריך הוא להדפיס אותם בגדול, ואז לעבור עם טוש על הכקווים הכלליים בשביל לקבל שבלונה די איכותית לצביעה.
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים צבעי פנדה.עזוב אותך לצבוע , תקנה בעשרים שקל , מדבקה של אש... יצא לך הרבה יותר יפה.
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים עם מה בדרך כלל צובעים מארז? אפשר עם טושים?יש לי מארז שחור (Xpider) אגב..בדרך כלל צובעים עם ספריי אבל אתה יכול גם עם לורדים ..........
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים אני פעם ניסתי לעשות צביעה של להבותזה ממש סיוטלחתוך את השבלונות כמו שצריך והכל זה תהליך ממש קשה
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים אני צבעתי את המארז בדוגמא של להבות... כמה עצות... תתכונן לבלות הרבה זמן.. קודם כל הכי חשוב תקנה קרטון קשה שלא מתקפל! תדאג שהוא יהיה צמוד כמו שד ביום לח למארז... ותדאג שהלהבות יהיו בצבע מאוד מנוגד לרקע...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.