עבור לתוכן

מחפש דרך זולה לראות טלוויזיה במחשב.

Featured Replies

פורסם

אני נכנס לחדר שכור בקיבוץ אילות (2 דקות מאילת) עוד כמה ימים. שכר הדירה שלי כולל גם חיבור לכבלים של הקיבוץ, כלומר בסביבות 15 ערוצים. אין לי טלוויזיה, ולפני שאני קונה אני רוצה לדעת אם יש אפשרות זולה וטובה לנצל את המחשב שלי לזה. אין ולא יהיה ממיר דיגיטלי ככה ש VIVO לא אפשרות, וגם לא ממש בא לי להחליף את ה R9600P שלי עדיין.

קיצר, יש המלצות? אני מחפש משהו נוח, זול, אבל עם איכות תמונה שלא תגרום לי להחזיר אותו. אם אין דבר כזה, המלצה על טלוויזיה טובה וזולה לא תזיק.

אני חי על משכורת של תחנת דלק (לא יודע עדיין כמה זה, אני עובד רק חודש וחצי ושל אוגוסט עוד לא קיבלתי) ועוד אלף מההורים ככה שאני ממש לא עשיר גדול. 500 ש"ח עוד נשמע לי בסדר אבל אם זה ממש כדאי אפשר קצת יותר.

תודה מראש.

אחותי עברה ליד ובקשה שאני אשים "כזה קופץ" :jump: וגם "כזה שעושה היי" :hi:

פורסם

היי

אתה מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית

יש לי כרטיס טלויזיה (עם רדיו FM) מעולה של לידטק שאני רוצה למכור בזול

פורסם

כל כרטיס טלויזיה פשוט (כמו שהבחור מעלי הציע לך) יספק אותך מעל ומעבר.

אפשר למצוא כרטיסים מעולים בתקציב שלך ומתחת.

דוגמא לכרטיס זול שיספיק לך

פורסם

לפי דעתי כדאי גם שתבדוק את האופציה של קניית טלוויזיה רגילה ... יש לזה יתרונות כשאתה לא תלוי כל הזמן במחשב וכיום אפשר למצוא טלוויזיות טובות וזולות

מצד שני במסך של מחשב תהיה איכות יותר טובה

פורסם

ויש גם אפשרות להקליט קטעים ולצפות בהם ללא הצורך בוידאו...

סה"כ אני חושב שהיתרונות של הכרטיס טלויזיה רבים יותר לעומת טלויזיה רגילה... למרות הקטע שאי אפשר גם לראות טלויזיה וגם לעבוד במחשב... :P

פורסם

אבל אפשר לשמוע טלוויזה ולעבוד במחשב :D

פורסם

אפשר לגלוש באינטרנט ולראות טלוויזיה בריבוע קטן למשל , אבל לפעמים יותר נוח עדיין כשיש טלוויזיה לחוד

ד"א אל תקנה כרטיס טלוויזיה של "פינסל" ! חרא של חברה נדפקתי עם כרטיס טלוויזיה שלה בגלל שהחראות לא הוציאו דריוורים !

פורסם

אפשר למצוא כרטיסים  מעולים בתקציב שלך ומתחת. 

דוגמא טובה אבל שלי יותר זול ;D

פורסם
  • מחבר

מה עדיף? ה averTV הזה או הלידטק? הפרש כזה במחיר ממש לא מפריע לי.

יש לי מקלט IR למחשב בכל מקרה, יש בכרטיסים האלה אפשרות לנצל אותו?

פורסם

אפשר למצוא כרטיסים  מעולים בתקציב שלך ומתחת. 

ממש לא פתרון טוב לבחור.

יש שם רק כניסות COMPOSITE ו SVIDEO

אין שם כניסת RF הישנה (למרות שהיא פחות טובה, אבל זה מה שהוא צריך במידה ולא יהיה לו ממיר)

לבחור שאכל קצת קש מפינקל, אל תכליל אחי... החברה הנ"ל אחת החזקות בתחום הכרטיסי טלוויזיה, עריכה.

אני מכיר דגמים שלהם שלא היה לי דריבר לכרטיס שלהם ובכל זאת הצלחתי לארגן משהו... אם תיתן לי את הדגם אני יכול לנסות למצוא לך איזה קומבינה. אה בעצם זה היה עם AVER, אבל עדיין זה אותו עקרון!

כרטיסים של לידטק... חביבים. יש לי אחד כזה ואני די מרוצה.

אני בטוח במליון אחוז שאתה יכול להסתפק בכרטיס פשוט יותר... לפי הדרישות והתקציב שלך.

יניב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים