עבור לתוכן

הבהרות ! {כדאי תמיד להציץ לפני פירסום הודעה}

Featured Replies

פורסם

אתם פה רבים על איזה כרטיס יותר טוב ... וכו ...

ואני מתלבט קשות בין

MSI

or

LEADTEC

אני רוצה לקנות GFORCE 4 Ti 4400 , אבל חלק אומרים שהפילטרים של לידטק יותר טובים ואפשרויות של OC יותר טובות .

אבל אם אני לא מתעסק עם OC ולא מתכוון לעשות OC מתישהוא , אז מה כדאי לבחור .

מישהו פה באמת יכול לציין מה יותר טוב בכל אחד מהכרטיסים השונים , או לפרסם איזה ביקורות על כל אחד מהם , עם ציונים , כי אני כבר מת להחליט באופן סופי. ההתלבטות הזאת יכולה לשגע פילים .

??? ??? ??? ???

• תגובות 41
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתם פה רבים על איזה כרטיס יותר טוב ... וכו ...

ואני מתלבט קשות בין

MSI

or

LEADTEC

אני רוצה לקנות GFORCE 4 Ti 4400 , אבל חלק אומרים שהפילטרים של לידטק יותר טובים ואפשרויות של OC יותר טובות .

אבל אם אני לא מתעסק עם OC ולא מתכוון לעשות OC מתישהוא , אז מה כדאי לבחור .

מישהו פה באמת יכול לציין מה יותר טוב בכל אחד מהכרטיסים השונים , או לפרסם איזה ביקורות על כל אחד מהם , עם ציונים , כי אני כבר מת להחליט באופן סופי. ההתלבטות הזאת יכולה לשגע פילים .

??? ??? ??? ???

אם אתה לא מתכנן O\C, קח את הMSI.

פורסם
:yelclap:
פורסם
  • מחבר

ואם יובל יהיה נחמד הוא יביא עוד... עוד הרבה...

פורסם

GOD LIKE, לך על הלדטק. יותר איכותי, הפרש מחירים מינימלי, ובזיגזג מגיע עם HW מוניטור

פורסם

עדיין לא הוכחת כלום. הסתכלתי נגיד על מבחן Q3 שהבאת, ונחש בכמה פריימים RADEON עקף? נכון, ב1-2 פריימים. מדהים, ההבדל בין 166 ל168. אץ שאר המבחנים לא קראתי אבל ני בטוח שזה יהיה אותו הדבר, סך הכל ברוב ההשוואות TI500 הרבה יותר מהיר, אין לי טעם להתווכח בזה. אני יודע שאני צודק ואתה יודע שאתה טועה, אבל לעולם לא תודה בזה.. אז אין טעם שאמשיך להתווכח איתך על זה.

פורסם

אני רוצה להבין את הוויכוח האידיוטי הזה...! WTF אתה רוצה מה- Ti500 הלא רלוונטי ?!

מה לא מובן שכרטיס שעולה הרבה הרבה פחות ממנו עדיף טכנולוגית עליו בהרבה ?!

שתי דוגמאות מהירות:

כמות חישוב פוליגונים:

pol-count.gif

איכות תמונה גבוהה במיוחד (מניסיון אישי זה "ה"דבר):

anis-32.gif

פורסם

עדיין לא הוכחת כלום. הסתכלתי נגיד על מבחן Q3 שהבאת, ונחש בכמה פריימים RADEON עקף? נכון, ב1-2 פריימים. מדהים, ההבדל בין 166 ל168. אץ שאר המבחנים לא קראתי אבל ני בטוח שזה יהיה אותו הדבר, סך הכל ברוב ההשוואות TI500 הרבה יותר מהיר, אין לי טעם להתווכח בזה. אני יודע שאני צודק ואתה יודע שאתה טועה, אבל לעולם לא תודה בזה.. אז אין טעם שאמשיך להתווכח איתך על זה.

אין סיכוי. ה-Radeon8500 עבר את ה-Ti500 בהפרש לא קיים, נכון. אבל אתה לא מתייחס לעובדה שה-Ti500 עולה כפליים מ-Radeon8500!

פורסם

דיי ילדותי ופחות או יותר מוכיח שאתה מבין שאתה טעית.

בכל מקרה לפי דעתי את כל הדיון הזה אפשר להעביר לטרד אחר ולהשאיר רק את ההודעה הראשונה. לפי דעתי זה יהיה חכם אם בכל פורום תיהיה הודעה דביקה כזאת עם FAQ.

פורסם

DJO העלה פה הצעה מאוד מעניינת ואני חושב שהיא תהיה מאוד שימושית ותחסוך הרבה מחיקות וההעברות :saint:

;D

פורסם

אני חושב שאלו 10 המעבדים הגרפים הטובים בעולם לפי ביצועים:

1) GeForce 4 Ti4600

2) GeForce 4 Ti4400

3) GeForce 4 Ti4200

4) Radeon 8500

5) GeForce 3 Ti500

6) Radeon 8500LE

7) GeForce 3

8) GeForce 2 Ultra

9) Radeon 7500

10) GeForce 3 Ti200

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים