עבור לתוכן

תגידו, אתם מכירים כבר את בתיה??

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

קאניבל קורפס הם לא בדיוק ברוטאל... דווקא בגבול הייתי אומר, אבל אני לא שומע הרבה ברוטאל, רק כשאני עצבני או משהו כזה :silly:

ואם כבר דיברת על דת' מלודי תישמע את Opeth!!! הם עושים מן פרוגרסיב מטאל (או שככה זה ניראה לי) והם עושים את זה ממש ממש טוב!!! כי המוסיקה שהם עושים מתלווה גם בקטעי נגינה שקטים כאלה שזה ממש גדול!!! אם אתה לא שומע אותם אני ממליץ לך מאוד מאוד לישמוע אותם!!! אבל עזוב... לא נרחיב על זה יותר מידי (למרות שאפשר) כי אז ניגלוש לנושא אחר ויסגר ת'ת'ראד

• תגובות 50
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קאניבל זה זוועה.

ברוטל זה סגנון חסר כל מלודיה או כל אלמנט מוזיקלי אחר. אבל התרגום של המילים משעשע משהו.

Opeth מוגדרים כפרוגרסיב-פאואר-דת' מלודי, אחלה של סגנון. אני אישית חובב פרוג ודת' (מלודי בעיקר), יש עוד כמה בסגנון כמו Evergrey (שהם הרבה יותר פרוגרסיביים) וכמובן Pain Of Salivation (שהם רמה מעל כולם).

פורסם

פלאש טוב.

אבל בלי המילים האלה, היא סתם להקה מגעילה.

פורסם

רק בשביל הניסיון- אני מוחק את זה מייד אחרי הבדיקה.

חחחח זה היה טוב :lol:

וואלה מערכת צינזור מעולה.

פורסם

אוי זה פשוט מזוויע, התרגום קורע מצחוק אבל אני לא מבין איך אפשר לשמוע את המוזיקה הזוועתית הזאת... ושלא תבינו אותי לא נכון אני אוהב רוק קצת כבד למשל דברים בסגנון של Guano Apes (Big In Japan , Open Your Eyes) אבל זה פשוט מחריד, זה לא מילים, זה לא מוזיקה , אין קצב , אין מנגינה , זה גועל נפש.

פורסם

חחח רוקפורד

אתה אחד האנשים שהכי שונאים מטאל שראיתי

כי זאת קצת חרא של מוזיקה...

זבל טהור, אנשים גרועים שמקבלים כלי נגינה איכותיים לידיים ופשוט מראים לעולם עד כמה הם פשוט לא יודעים לנגן.

לעומת זאת, אנשים שמקבלים מחשב לידיים, בנוסף לכלי נגינה סטנדרטיים, עושים איתו דברים מדהימים - מוזיקה אלקטרונית.  8)

רוק קלאסי - מקובל. מטאל נטו - מקובל גם כן. כל ההנפצות המוקצנות של הז'אנרים האלה פשוט דוחות ומיותרות.

פורסם

זבל טהור, אנשים גרועים שמקבלים כלי נגינה איכותיים לידיים ופשוט מראים לעולם עד כמה הם פשוט לא יודעים לנגן.

לעומת זאת, אנשים שמקבלים מחשב לידיים, ועושים איתו דברים מדהימים - מוזיקה אלקטרונית.  8)

שמע אחי

זה דת' מטאל ברוטאלי

זה מאוד קשה לעיקול

אבל לא כל המטאל זה ככה

זה צד אחד

אם תשמע את הסולואים של התהקה בחתימה שלי אתה לא תגיד אנשים שלא יודעים לנגן

ד"א יצא לך להתקל באלקטרוני עם דברים כמו גיטרות

כי אני אשמח לשמוע כאלה דברים

אבל לא כזה גיטרה קלאסית... דברים טובים

פורסם

ברור שזה חרא של מוזיקה, אבל למי אכפת מהמוזיקה ? עושים את הפלאשים האלה כי זה מצחיק ולא ממש משנה איזה שיר זה העיקר שהוא לא בעברית (או שבעצם כן) :lol:

פורסם

די עלוב, למען האמת... מזכיר את התקופה של הפלאשים "המבהילים".

פורסם

כן יש משהו בזה...

פורסם

לעומת זאת, אנשים שמקבלים מחשב לידיים, בנוסף לכלי נגינה סטנדרטיים, עושים איתו דברים מדהימים - מוזיקה אלקטרונית. 8)

רוק קלאסי - מקובל. מטאל נטו - מקובל גם כן. כל ההנפצות המוקצנות של הז'אנרים האלה פשוט דוחות ומיותרות.

רואים שממש אבל ממש אתה לא מבין את המונח - "יודעים לנגן". אני אגיד כמה מילים כי אין לי כח להיכנס למריבה עם אנשים ובטח לא במריבה שצריך לכתוב הרבה :) אז ככה אני לא חושב שלעשות סולואים של ARCH ENEMY ועוד ולתופף בכזאת מהירות ודיוק כמו Dying Fetus ומורביט אנג'ל לדוגמא לא נקרא לדעת לנגן.. הקטע שכל אחד והטעם שלו.. אני לא אוהב מוזיקה אלקטרונית אבל זאת זכותי ולא אמרתי אף פעם על איזה DJ שהוא לא יודע "לנגן"... בקיצור במטאל יודעים לנגן טוב מאוד. הכי טוב!

פורסם

עם מעט הבנת נקרא... היית מבין שהתכוונתי לז'אנרים האפלים והמחתרתיים של המטאל (זבל טהור), ולא אל מוזיקת הרוק והמטאל לכשלעצמה. ::)

פורסם

דווקא במטאל הקיצוני (מחתרתי איך שתקרא לזה)

הנגינה היא הכי מורכבת

אני חושב שאתה פשוט מכיר בלימפ ביזקית וכאלה כמטאל

ושוב פעם אל תשפוט מטאל ע"פ הפלאש הזה כי זה מטאל ממש מטורף מה שפה

ולELEMENT

זה מורביד ;D

תתחיל לשמוע קצת מוות מלודי ואז תבין סולואים רציניים

פורסם

אל תדאג למוזיקה שאני שומע זה פשוט עלה לי יש לראש כי שמעתי את זה.. אני שמוע מלודי/דת'דת' שוודתי/הרקור/בלאק נטאל/פאוור מטאל ובקיצור כמעט הכל ואני יכול להביא להקות לא מהעולם הזה.. קיצור את עמדתי כאן הסברתי.. ורוקפור אם אתה חושב שלינקין פארק זו נגינה טובה אז ... עדיף שלא תגיב...

פורסם
  • מחבר

ורוקפור אם אתה חושב שלינקין פארק זו נגינה טובה אז ... עדיף שלא תגיב...

:lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים