פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים זה קרע אותי הרבה יותר טוב מכל מה שהיה לפניי זה בסיגנון דורי מת וכל אלה...
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים לגבי ה-ח*3 או ח*4צינזור של המערכת כמו ששמת לב, וזאת משום שיש משתמשים שהפכו את ההברה "ח" ליותר שכיחה בפיהם מאשר אות "א.ה.ו.י."
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים מחבר יש עוד אחד כזה גם טוב!! אני לא מוצא אותו!!!!דייסייד יותר טוביםאבל גדולכן דייסייד גם כן להקה טובה...
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים אויייי איזו טינופת, זוועה של מוזיקה, פלאש גרוע, התוכן עוד יותר.כמעט והלכו לי האלמנטים ברמקולים.
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים :lol: :lol: איזה קטע קרוע :lol: :lol: טוב אני לא רושם אתם יודעים מה כדי שזה לא ירשום לי לעולם לא אכתוב... :-\
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים עשיתם את זה בסוף לכולם כל מי שכותב 3-4 פעמיים ח זה הופף לו למשפט הזה לעולם לא אכתוב... :P :
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים לא ממש הבנתי אז הפלאש, יש כזה שיר אמיתי ? ויש עוד בסגנון ? (אפשר לינק לדורי מת ?)
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים יש עוד אחד כזה גם טוב!! אני לא מוצא אותו!!!!כן דייסייד גם כן להקה טובה...עדיף דת' שוודי ומלודינמאס הברוטאל הזהחחח רוקפורדאתה אחד האנשים שהכי שונאים מטאל שראיתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.