עבור לתוכן

לכבוד המחשב החדש - המארז החדש נצבע בצהוב !

Featured Replies

פורסם

אז ככה, בשבוע שעבר התחלתי לקנות את כל החלקים החדשים למחשב החדש שבין היתר כוללים את המארז היחסית פשוט, זול ויעיל של COMPUCASE שלצערנו או שבעצם לא לצערנו מגיע בצבע לבן משעמם.

החלטתי לצבוע אותו... הסתכלתי מעט באינטרנט ... מדריכים לצביעת המארז ויצירת אפקט מראה. נסעתי לאייס, קניתי שלוש פחיות צבע וארבע פיסות נייר שיוף. 2 פיסות מספר 220 ושתי פיסות 1200.

פירקתי את המארז, והתחלתי לעבוד. המארז עבר שיוף ראשוני עם נייר 220, לצערי שייפתי טיפה יותר מדי אבל הכל הסתדר לטובה. לאחר מכן צבעתי אותו בשכבה דקה ראשונית. לאחר מכן שייפתי אותו עם מים עם נייר ה-1200 בעדינות וצבעתי שכבה שנייה עבה יותר. לאחר יומיים של ייבוש בשנית שייפתי עם מים עם ה-1200 :)

לסיום שכבת צבע שלישית ואחרונה. אכן קיבלתי אפקט מראה, למרות שהשתמשתי בצבע הצהוב הטיפה יותר בעייתי. הייתי שמח אם הייתי עושה קצת עוד שכלולים בצביעה הכוללים שכבת פריימר וווקס לסיום אבל לצערי לא יצא :(

היה לי מאוד קשה לתפוס את אפקט המראה עם המצלמה ותנאי האור אבל סמכו עליי שהאפקט קיים והוא מאוד מאוד יפה.

תמונות:

http://www.fatality-clan.net/toaster/index.php?path=case

1,2 - במהלך השיוף הראשוני

3,4 - שכבת צבע ראשונה מתייבשת

5 - שכבת צבע שנייה מתייבשת

6,7,8,9 - המארז לאחר שלוש שכבות צבע כשהוא מורכב ומוכן לקלוט אליו את חלקי המחשב :)

• תגובות 33
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יפה מאוד!

הצביעה מושלמת :D

פורסם
  • מחבר

תודה רבה 8)

פורסם

הלינק עובד אבל התמונות לא

פורסם
  • מחבר

נסה לרענן את העמוד ... התמונות עובדות פה

פורסם

לזה שלא הצליח להעלות את התמונות גם אני לא הצלחתי אז עשיתי שמה למעלה BACK ואז בדף שעולה הסיפריה מופיעה תכנס אליה ואז זה עבד לי :) בהצלחה

ולזה שצבע יצא ממש יפה , והמצלמה כן קלטה את אפקט המראה :)

אני במקומך לא הייתי משאיר את החתיכה מקדימה בצבע לבן כי זה לא מתאים לצהוב, הייתי צובע את זה באדום או צבע כלשהו שיפה עם צהוב :>

פורסם

צביעה יפה מאוד...!

אני הייתי שם גריל אחד למאוורר שבדלת,שתי גרילים סתם חוסמים את האוויר.

ולמי שלא מצליח לראות את התמונות אני חושב שהלינק הזה עובד טוב יותר:

http://www.fatality-clan.net/toaster/index.php?path=case/

פורסם

W0W!! צביעה מושלמת!! :o:xyxthumbs: קבל ח"ח... :xyxthumbs::D

פורסם

באתי לרשום "איייחס!! מה צהוב??" אבל אחרי שראיתי את התמונות...מדהים,אהבתי :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם ! מצחיק שמישהו כתב "וזה שצבע" אני פה בפורום למעלה משנתיים :) בדרך כלל רק צופה ולא פעיל בטירוף כמו כולם.

היום מגיעים החלקים האחרונים של המחשב כולל ה-SLK948U ... תוצאות אוברקלוק יפורסמו בפורום אוברקלוקינג :)

פורסם

הצביעה מאד מקצועית עאילו יצאה מהמפעל,עבודה מצויינית אהבתי.

פורסם

יצא פצצות D=

קבל ח"ח :xyxthumbs:

פורסם

יש לך בעיה רצינית בשרת.

כבר 4 פעמים ניסיתי לראות את התמונות ולא הצלחתי...

אני סקרן! :(

פורסם

יצא מדהים !

אפשר להזמין אצלך צביעה לכחול כהה ?

פורסם
  • מחבר

לא חשבתי על זה אבל אפשרי ... אני גר בתל אביב אבל אני אצטרך כסף לצבע ונייר שיוף ... עניין של פחות מ-100 שקלים.

תודה על התגובות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים