עבור לתוכן

יש לי בעיה עם ה-TV OUT שאני לא רואה בטלויזיה את המחשב

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב חדש עם radeon 9800 se וקיבלתי איתו חיבור מוזר מאוד של TVOUT שיש את אותו ראש בשני הצדדים של החיבור מהכבל לכרטיס מסך בשני הצדדים.

ושאלחתי את החנהות שממנה קניתי והם אמרו לי שזה המודרני מה שהולך עכשיו. מילא נניח שקניתי. עכשיו יש לי עוד מחשב שיש בו רדאון 9000 גם עם TVOUT ולקחתי תכבל מהמחשב שם לנסות וזה לא מראה לי תצוגה בטלויזיה זה לא מזהה לי תטלויזיה בכלל.

אם מישהו יודע מה הבעיה תודה רבה.

פורסם
  • מחבר

בבקשה שמישהו יעזור זה חשוב

פורסם

לא הבנתי בדיוק את הקטע עם הכבל אבל אתה אומר שחיברת אז בסדר.

האם אתה מנסה לחבר גם את המסך וגם אתהTV?

אם כן תנסה רק את הTV. נתקלתי כבר בכרטיסי מסך שיכולים לעבוד רק אם אחד מהשנים.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את זה ו לא עזר בכלל המחשב שלי חושב שהוא לא מחובר לטלויזיה הוא לא מזהה את הטלויזיה

ותודה רבה על התגובה שלך

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

בבקשה שמישהו יעזור זה חשוב

בפעם הבאה שתקפיץ הדיון ינעל, אנשים הולכים לישון ואנשים הולכים לבית ספר\עבודה, הם לא כאן כדי לשרת אותך

אתה יכול בבקשה להסביר בבירור מה עשית ומה לא עשית? מי חוט מודרני? איזה מהכרטיסים ניסית לחבר עם איזה חוט?

פורסם
  • מחבר

ההודעה שלי כבר הייתה עמוד 3 ואני גם לחוץ בזמן שאם זה בעיה במחשב אז אני חייב להחזיר להם תמחשב תוך שבועיים אחרת אחרי זה לא יהיה אפשר להחזיר אותו וכבר עבר שבוע וחוץ מזה היה עדיף שאני יפתח נושא חדש?

חוץ מזה הבעיה כבר הסתדרה כנראה שהכבל של הרדאון 9000 לא התאים אז קניתי מפצל לכבל שהם נתנו לי.

אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת שכשאני מפעיל סרט נגיד אז אני רואה תמדיה פלייר אבל במקום תמונה אני רואה ריבוע שחור בטלויזיה ובמחשב אני רואה את התמונה בסדר.

מה הבעיה פה?

תודה לעוזרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים