פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים מחבר כן זה נוורטוודבדקתי ב EVERESTאבל זה מוריד ביצועים טמפרטורה כזאת גבוהה?
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים אח שלו... מנסים לעזור לך כאן, באמת. הטמפ' במארז שלך לא סבירה בכלל, ואתה דואג לגבי הביצועים ? עדיף שתדאג שיהיה לך מחשב עם ביצועים גרועים ושיחזיק מעמד מאשר שילך המחשב ולא יהיו יותר ביצועים בכלל. או שפשוט אתה מתכנן על קנייה חדשה של מחשב ורק מחכה שהנוכחי ישרף ? כדי שנוכל לעזור, תן קצת נתונים על המארז ועל הקירור שכבר יש בתוכו... איזה מארז ? כמה מאווררים (מלבד זה של הספק וזה של המעבד), איפה הם ממוקמים במארז ואני הם מכניסים או מוציאים אוויר.
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים כן, החום מוריד לך את הביצועים. הרכיבים מאטים את עצמם כדי להוריד את המהירות. וחום גבוה פוגע בזרימת האלקטרונים כי הוא מרחיב את החומר
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים מחבר אני מנסה לסדר את זה באמת אני יחליף מארז ,ויש לי מאוורר אחד חוץ מזה של המעבד ושל הלוח אםאבל על איזה טמפרטורה אני צריך שחלקים שלי יהיו במאמץ?
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים מחבר http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=65412.0וואי רשום שלא יותר מ 40 במאמץ יש מגן חוםעכשיו הבנתי למה הביצועים שלי יורדיםואני על 67 אני לא מתפלאעכשיו אני יודע שאני צריך לסדר את זהבשביל להיות בטוח שלי ברשימה זה 2 או 3כי שלי זה לא CELERON!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.