פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים זה לא טובבב אח שלי. כמה הוא במנוחה? איזה קירור? איזה מארז?תנסה לסדר חוטים במארז, לבדוק משחה טרמית ואם לא עוזר שים קירור נורמלי למעבד שלך...
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר אני יודע שזה לא טובאני יכול לסדר קירור טובלהוסיף מאווררים ולנקות אבק השאלה במה זה מפריע?
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים בעקרון זה לא בריא למעבד. זה מקצר את החיים שלו, עושה לך רעש במחשב ומוריד לך ביצועים.זה כמו שמכונית שלך תסע קבוע בטמפ' 110 במקום 90. אתה ישר תקח אותה למוסך. זה בערך אותו דבר
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים המעבד שלי במאמץ על 67 מעלות,זה בסדר,זה מוריד ביצועים או עושה משהו?איזה מארז יש לך?
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים מחבר אמממ אני לא יודע אבל מה זה קשור? וזה באמת מוריד ביצועים? ידעתי! עכשיו אני מבין עד כמה ביצועים זה יכול להוריד ??? והלוח אם שלי גם חם 55 המאמץ זה חם?
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים חחחחח אוי 55 ללוח זה גם חם מאוד שלי לדוגמא epox 8rda+ עומד על 28-29 מעלות גג.
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים אתה חייב אוורור יותר טוב במארז, אין ספק בכלל. יעזור אם תתן מפרט מלא (סוג מארז, כמה מאווררים יש לך, איפה הם ממוקמים, סוג לוח אם וכו'... כל פרט אפשרי יעזור)
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים דבר ראשון, תדאג שהמחשב שלך לא יהפוך למפזר חום. אחרי זה תדאג לביצועיםאם היה יוצא לך עשן מהאוטו, היית לוקח אותו למוסך רק אם האוטו שלך היה נוסע יותר מהר?
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים מחבר חחלא.אני ידאג לקירור ,אל תדאגאבל שאלתי אם זה יביא לי יותר ביצועיםסתם בא לי לדעת..ארררגגגמה הדבר הזה לעזאזל ''[לעולם-לא-אכתוב-חחח]''זה ממש מעצבןלמה אני לא יכול לעשות ''חחחחחחחחח''?
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים מחבר שבוע הבא אני יסדר קירור טוב.אבל זה יביא לי גם יותר ביצועיםלוח 55מעבד 67אם זה יביא יותר ביצועים אני ינסה לסדר את זה כמה שיותר מהר ;D
פורסם 2004 בספטמבר 621 שנים בדקת אם התקינו לך את הקרור של המעבד טוב? כלומר, גם מארז קטן וחנוק לא אמור להעלות את הטמפרטורות לגבהים האלה בנורטווד. רכיב "רותח" יכול לחמם את כל הלוח.אתה בטוח ששמו לך נורטווד? אף פעם עוד לא ראיתי נורטווד עם טמפרטורה כזאת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.