עבור לתוכן

מחפש משהו שיעזור להעביר את הזמן בצבא

Featured Replies

פורסם

אתה הולך לצבא או לקייטנת מחשבים תגיד לי?

דוגרי אחי, תמצא חברים תעביר איתם את הזמן.

• תגובות 44
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דוגרי, החברים היו האנשים שהעבירו לי את הזמן. או חברים או סתם אנשים סתומים שעשו דברים סתומים ואפשר היה לצחוק על זה ימים אח"כ... :lol:

פורסם

אני חושב שהאפשרות של החברים היא הכי טובה

גם זולה (בתנאי שאתם לא יוצאים כל לילה) וגם יותר כיף, כמה זמן אתה יכול לטחון מוזיקה...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אפשר לקבל מידע נוסף על פלייסטיישן נייד?

פורסם

וואייייי!!! :o

מה זה הדבר הזה?!?!

אחי אני חוזר בי בקשר לחברים.....תראה מה יש לך פה!

חחחח....סתם אין כמו חברים!

פורסם

U got it dude :xyxthumbs:

פורסם

תחשוב אבל אז שכולם יסתכלו עליך כמו חייזר, יתרחקו ממך, יגידו שאתה חננה, יבקשו ממך משחק ואתה אולי תגיד "לא! זה הדגם הכי חדש, אי אפשר להשיג את זה בארץ וזה עלה לי מלא כסף! אני לא רוצה שתיגע בזה באצבע!" ואז סתם לא תתיידד עם אף אחד. משחקי מחשב זה אולי אחד הדברים שהופכים אותנו לבודדים כי אנחנו לומדים כך להינות מהחברה של עצמינו והמחשב שלנו.

אל תשכח לפעמים רק שיש עוד צורות חיים סביבך.

פורסם

[ltr]for me there's nothing like a 1 on 1 SoF 2 match to pass the time. but then again not many people got so many computers that no one will notice if 2 of them became gaming computers =][/ltr]

פורסם

קשה לי להאמין באמת שיהיה עוד מישהו שיהיה "בקטע"... ::)

פורסם

תחשוב אבל אז שכולם יסתכלו עליך כמו חייזר, יתרחקו ממך, יגידו שאתה חננה, יבקשו ממך משחק ואתה אולי תגיד "לא! זה הדגם הכי חדש, אי אפשר להשיג את זה בארץ וזה עלה לי מלא כסף! אני לא רוצה שתיגע בזה באצבע!" ואז סתם לא תתיידד עם אף אחד. משחקי מחשב זה אולי אחד הדברים שהופכים אותנו לבודדים כי אנחנו לומדים כך להינות מהחברה של עצמינו והמחשב שלנו.

אל תשכח לפעמים רק שיש עוד צורות חיים סביבך.

למה?

אני משחק במחשב, אפשר להגיד (יחסית לרוב הילדים/נערים) שדיי הרבה אפילו.

ואני מסתדר עם חברים.

אתם יודעים לא צריך להגזים עם המחשב....ומתי שיש הזדמנות לצאת אז יוצאים.

ומתי שאתם בבית תהיו על המחשב כמה שאתם רוצים.

לכל דבר צריך להציב גבולות!

פורסם

אני לא אומרת לא לשחק, להיפך, זה משפר תכונות מוטוריות ומאיץ את מהירות את התגובה.

פשוט לא טוב להגזים באמת. אני יודעת שזה ממכר.

פורסם

נראה לי שהיא התכוונה יותר לקטע של אם אתה עם החבר'ה בצבא פתאום תוציא מהכיס איזה גיימבוי או פלייסטיישן נייד או מחשב נייד (מהכיס ?) אז אתה הופך להיות אינסטנט מנודה חברתית, ולא בגלל ששונאים אותך או מקנאים בך, אלא בגלל שאתה גרמת לזה, כי בדבר הזה רק בנאדם אחד משתמש ברגע נתון אז מה כל השאר עושים ? יסתכלו עליך ? אתה פשוט מנתק את עצמך מכל השאר ומנדה את עצמך...

פורסם

בינגו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים