עבור לתוכן

האם רימו אותי?? - מהירות ליבה מחשידה

Featured Replies

פורסם

קודם כל אני לא ילדון!

זה ממש מעצבן שאתה אומר את זה!

ועכשיו זה יחסית חם

אבל זה לא קריטי

הוא יכול להסתדר עם זה

אבל זה לא מומלץ..

עדיף שיסדר איזה קירור טוב :-\

• תגובות 39
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כל עוד אין ארטיפקטים, אין לך ממה לדאוג...זה אומר שהכרטיס לא מתחמם יותר מדי, ואפשר להמשיך בOC.

פורסם

אממ אנשים תגידו יש לי רדאון 9800 של SHAPPIR ולפעמים אני רואה ארטיפקטים. איך אני יכול לראות את הטמפרטורה של הכרטיס ??...

פורסם

ברדאון 9800 פרו אפשר לראות טמפרטורה רק אם אתה מרכיב בעצמך חיישן חיצוני, אין לכרטיס חיישן פנימי כמו ל FX5900.

פורסם
  • מחבר

מזה ארטיפקטים?

פורסם

אני לא בטוח אבל אני חושב שהם מתכוונים ל..

מלא פסים צבעונים על המסך מלא קישקושים

זה קרה לי אחרי שעשיתי אוברקלוק רציני ;D

פורסם

כשהכרטיס חם מדי .

מן ריבועים צבעוניים שצצים על המסך...

פורסם
  • מחבר

דרך אגב התקנתי את הדרייבר החדש ביותר מניוודיה ולא מהדיסק שקיבלתי חחד עם הכרטיס...

למה המחשב מזהה את הכרטיס כ- 5900 ולא כ-XT, יש למישהו מושג? זה פשוט הורס לי ב3DMark03, שאני עושה השוואות זה עושה לי השוואות עם הכרטיס 5900 ולא המוחלש.

לפני שאני נכנס למשחקים לשנות את 2D ל-3D באפשרויות אוברקלוק, או שזה משתנה אוטומטי?

תודה רבה, עזרתם לי מאוד.

פורסם

זה משתנה אוטומטית בזמן משחק, בקשר לזיהוי בתור FX5900 אין הפרדה בדריברים של הכרטיס

הליבה של ה FX5900XT היא אותה הליבה של ה FX5900 הרגיל (NV35)

היא פשוט רצה בתדר יותר נמוך מה שלא מפריע להעלות אותה לתדר 450Mhz שבו רץ ה 5900 הרגיל.

כמובן שעם קירור יותר טוב פלוס וולט מוד ניתן להגיע יותר רחוק. בכל מקרה מומלץ לדחוף את הזיכרונות הכי גבוה שאפשר לפני שמתחילים עם הליבה

הגדלה של 40Mhz בתדר הזיכרון תביא לשיפור של 1000Mbps ברוחב פס לזיכרון, רוב הזיכרונות שמגיעים עם ה XT הם 2.8NS זה אומר

שהם מיועדים לעבוד ב 700Mhz או 350X2Mhz מכיוון שמדובר בזיכרון DDR. את רובם נידן להעלות ל 800Mhz ואף יותר, את שלי הבאתי ל 930Mhz.

ניתן להבדיל בין ארטיפקטים של זיכרון לבין ארטיפקטים של ליבה, בזיכרון תראה נקודות מרצדות על המסך ולעתים תראה טקסטורות ירוקות במשחקים.

ארטיפקטים לליבה יכולים להיות משולשים רנדומליים שמופיעים על המסך וקפיצות מוזרות בגרפיקה. לעיתים אם הליבה מתחממת יותר מידי

המחשב נתקע למספר שניות בזמן שהליבה מורידה את התדר(לצורך הגנה)לכן צריך להוריד 10-15Mhz ולנסות שוב.

פורסם
  • מחבר

זה לא ליבת 5900 הרגילה זה ליבת 5900XT, ככה כתוב באתר של אלבטרון.

אולי בגלל שלא התקנתי את הדריבר עם הכרטיס זה קורה?

פורסם

אני כמעט בטוח לחלוטין שיש לך ליבה של FX5900 בייחוד שהדריברים של נבידיה מזהים אותו כ 5900 רגיל.

בכל מקרה הכי בטוח זה להסיר את הסינק ולראות.

comp8.jpg

פורסם
זה משתנה אוטומטית בזמן משחק, בקשר לזיהוי בתור FX5900 אין הפרדה בדריברים של הכרטיס

הליבה של ה FX5900XT היא אותה הליבה של ה FX5900 הרגיל (NV35)

היא פשוט רצה בתדר יותר נמוך מה שלא מפריע להעלות אותה לתדר 450Mhz שבו רץ ה 5900 הרגיל.

כמובן שעם קירור יותר טוב פלוס וולט מוד ניתן להגיע יותר רחוק. בכל מקרה מומלץ לדחוף את הזיכרונות הכי גבוה שאפשר לפני שמתחילים עם הליבה

הגדלה של 40Mhz בתדר הזיכרון תביא לשיפור של 1000Mbps ברוחב פס לזיכרון, רוב הזיכרונות שמגיעים עם ה XT הם 2.8NS זה אומר

שהם מיועדים לעבוד ב 700Mhz או 350X2Mhz מכיוון שמדובר בזיכרון DDR. את רובם נידן להעלות ל 800Mhz ואף יותר, את שלי הבאתי ל 930Mhz.

ניתן להבדיל בין ארטיפקטים של זיכרון לבין ארטיפקטים של ליבה, בזיכרון תראה נקודות מרצדות על המסך ולעתים תראה טקסטורות ירוקות במשחקים.

ארטיפקטים לליבה יכולים להיות משולשים רנדומליים שמופיעים על המסך וקפיצות מוזרות בגרפיקה. לעיתים אם הליבה מתחממת יותר מידי

המחשב נתקע למספר שניות בזמן שהליבה מורידה את התדר(לצורך הגנה)לכן צריך להוריד 10-15Mhz ולנסות שוב

אצלי הכרטיס כן מזוהה כGeForce FX5900XT .

ומה עוד ? הזכרונות בXT של לידטק הם 2.2ns - כמו הULTRA ...

פורסם
  • מחבר

עם איזה דרייבר אתה?

מה גם, אחרי שהתקנתי את הכרטיס החדש, התקנתי את הדריבר (החדש ביותר מאתר של ניוודיה) על הדריבר הקודם (FX5200) אולי בגלל זה, המערכת לא מזהה נכון...

פורסם

זיהה לי אותו כXT גם בדרייבר של לידטק מהקופסא וגם באחרון מהאתר של נוידיה

61.77

פורסם
  • מחבר

אולי זה בגלל הSP2? כדאי לי לפרמט הכל? או שכדאי להשתמש בכלי שיש באתר שמוחק את הדריבר לגמרי ואז אתקין מחדש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים