פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר NS אם אני לא טועה זה זמן גישה לזכרון 2 זה סבבה ביותר, 1.6 יהיה אפילו יותר טוב P:אנ עדין מתלבט אם לקחת אותו או את הX800pro toxicאררר \=== למה הוא חייב לעלות 400 שקל יותר!
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים אני לא מבין אותך :\ ה X800 פרו פחות טוב מה GT ולמסקנה הזאת הגיעו אנשים רבים ע"י בנצים רבים וגם בגלל המחיר שלו הוא ממש לא משתלם ההבדל שיש בין הכרטיסים של NVIDIA לATI זה בגרסה של ה ULTRA ולא ה PRO GT :\ אתה סתם מסבך את עצמך
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר X800ptoxicאפשר להפוך בלי בעיות לXT.. והוא גם נראה מגניב גם עם זכרונות 1.6 (אם אני לא טועה) וגם יותר חזק (הXT) וגם VIVO וגם 400 שקל מעל התקציב שלי.בלאט.
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מי אמר לך ה- TOXIC יותר חזק מה- PRO?לפי מה שראיתי, שני הכרטיסים, גם PRO שהפכו ל- XT וגם XT מקוריים הם קלוקרים בדיוק אותו דבר, נגמרים בדיוק באותן המהירויות.למרות שהקלוק הגדול בעולם נעשה עם XT. אבל מה שאמרתי די נכון בעיקרון. נקודה.
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר לא קשור, הקטע שבארץ שלנו הVIVO היחיד שהוא PRO הוא הTOXIC (תקן אותי אם אני טועה?)
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים דיברתי עם הספק המקומי שלי, הוא אמר שאפשר להביא גם GIGABYTE VIVO, שלפי ההיסטוריה שלהם הם קלוקרים מצוינים.הם גם באים עם קירור של XT...
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר אפשר לשאול מי זה הספק המקומי שלך ובכמה הוא מסדר לך(לי P:) את הגיגהבייט? ;D
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים אתה לא מכיר. אין לו אתר. עד שמצאתי אותי לא אגלה לאפחאד בכמה הוא מסדר לי? הוא כבר סידר לי BBATI X800XTPE Cherry-Picked שעושה 600\600 + על קירור סטוק..
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים פחח מה אתה ילד קטן? כאילו אתה ככה עוזר גם לבן אדם הזה שמוכר לך, וגם עוזר לאנשים פה בפורום, אף אחד לא מפסיד, אתה תקבל אותם דברים באותם מחירים, ואפילו נמוכים יותר על הבאת לקוחות
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר תשמע אני מאמין שיש לו סיבות לא לחלוק איתנו את אותו אדם.. אבל על כל פנים, טובה קטנה של תיווח ביני לבין אותו אדם לא היתה מזיקה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.