עבור לתוכן

ארטיפקטים צהובים ובעיות עם פאנדה- מה עושים?

Featured Replies

פורסם

מה קורה נדב?

שמע אחי, אני לא ממליץ לך בכלל לבקש מהם טובות!

תגיד להם שקנית כרטיס והוא לא עבד בכלל. קיבלת אחד אחר בטענה שהוא אותו אחד וזה לא היה המוצר שהזמנת. לא מעניין אותך מה הבעיה של הכרטיס אתה פשוט לא רוצה את זה... חום קור גשם שלג אנערף אתה לא רוצה את הפאקינג כרטיס!!! אתה לא צריך להשקיע עוד שקל אחד בשיפורים לכרטיס!

ואתה גם לא חייב לקבל זיכוי... תקבל את הכסף חזרה בדרך ששילמת!

זה לא שקנית את הכרטיס ואחרי שבוע הוא עבד אז הם יכולים לתת לך זיכוי. קניתי כרטיס וקיבלת כרטיס שונה ממה שהם פרסמו. זכותך לבטל את העסקה לגמרי.

תאמין לי אני יודע איזה סבל זה לנסוע ולטרטר את עצמך עד קיסריה ואגב, יש לך מזל גדול שאין לך רשיון נהיגה במקרה הזה. לנסוע עד קיסריה מאשקלון ככה 3 פעמים היה עולה לך ***הרבה*** יותר מ 300 שח!

שמע, הלוואי ואלוהים היה נותן לי את המקרה שלך... באמת שאני לא מפחד משום עורך דין והגישה של הנ"ל שכן מפחדים מהחברה בגלל שיש להם פה קצת יותר "משומן" מהאדם הממוצע היא טעות מהיסוד לפי דעתי.

גבר! לך עם זה עד הסוף, אם אתה זקוק לעזרה אתה יודע שאני תמיד פה...!

אגב, אני מרוצה מהכרטיס של MSI עם ה R360... אני עדיין חושב שבתקציב הזה זה הכרטיס הכי משתלם (1370 שח ב COMP IL... חבל שקניתי ב 1500 אצל נועה מחשבים אבל לא נורא, לומדים מטעויות).

יאלה גבר, תאסוף את הדמעות למשאית של רחמים, ותמשיך להיות חזק!

יניב

פורסם
  • מחבר

וואי תודה לכולכם על העזרה והתמיכה אחים שלי...

יניב אתה בנאדם מלך...

עכשיו ככה זה לא שיש לי בעיה להתעסק עם עורכי דין וכו'... אמא שלי מקושרת עם הטובים במדינה(היא עובדת עם כאלה...)

השאלה היא מה זה ייתן לי- עוד 100 שנה אקבל כרטיס ועוד 500 ש"ח זיכוי-

השאלה אם זה שווה את זה....

בכל מקרה אשמח לעזרה מכל מי שיכול(יניב אח שלי- גם אתה:))

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים