פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים שלום, אני קונה מחו"ל את ה 6600GT ורציתי לדעת מה דעתכם איך זה יעבוד אצלי .. זה המפרט שלי : http://gotn1.tripod.com/cpuz.htm בנוסף אני צריך להחליף את הלוח אם , אז הצעה ללוח הכי זול שאפשר שיפעיל את הכרטיס תתקבל בברכה
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים אכן כרטיס מעולה... ובקשר ללוח אם, זה שאתה רוצה הכי זול שאפשר לא עוזר הרבה.... תגדיר תקציב :
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים אם אתה קונה גם לוח אתה צריך גם זיכרונות , יש לך לוח עם זיכרונות RDRAM...בקיצור , תן לנו תקציב , ונראה איזה כרטיס מסך+לוח אם+זיכרונות אפשר לתת לך בתקציב...
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר כרגע אין מצב שיש לי כסף גם לזכרונות 200 דולר הלכו לרמקולים עוד 200 הלכו לכרטיס ונשאר לי עוד 1000 שקל הלכו כל החסכונות ... אז נגיד שהתקציב שלי הוא 1000 שקל
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים נראה לי גם מעבד חדש אתה תיהיה צריך...( עם תרצה את דגם ה PCIE)כי עדין אין 6600GT ל AGP תצטרך לחכות קצת ל AGPדרך אגב איזה p4 2.4 יש לך A B C?עם C תשאר עם המעבד , עם B גם איך שהוא בסדר...עם שנייהם אתה יכול לעשות OC נחמד ...אבל A אההההההההה........ לא יודע .... לא משהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.