עבור לתוכן

האם אפשר להגיע עם הGAINWARD 6800GT לרמה של UE??

Featured Replies

פורסם

מתחת למכסה האדום הענקי של הגיינוורד יש חתיכה דקה וקטנה של נחושת, היא כל כך קטנה שהמאווררים אפילו לא פוגעים בה (חלק קטן מאוויר פוגע בPCB ועף עליה אבל עדיין...).

• תגובות 35
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מתחת למכסה האדום הענקי של הגיינוורד יש חתיכה דקה וקטנה של נחושת, היא כל כך קטנה שהמאווררים אפילו לא פוגעים בה (חלק קטן מאוויר פוגע בPCB ועף עליה אבל עדיין...).

לא הבנתי למה אתה מתכוון אחי... ::) ::)

פורסם

יש לך מושג על מה אתה מדבר? זה בטח שלא חתיכת נחושת קטנה, הקירור של הכרטיס מצויין בהתאם למסורת של גיינוורד.

בלוק נחושת נפרד לליבה וסינקים לזיכרונות.

הנה כמה תמונות.

cool1.jpg

cool2.jpg

cool3.jpg

פורסם

קירור פצצה?

של מי יותר טוב, של הלידטק או של ה- Gainward?

פורסם

לדעתי של הלידטק  ;D

הסינקים של הזיכרונות שלו גם עשויים מנחושת ושל הגיינוורד מאלומיניום.

פורסם

אממ.. זה באמת טיפה עבה יותר ממה שאני זוכר.. אבל עדיין, הלידטק עדיף בהרבה, גם מבחינת קירור וגם מבחנת באנדל.

ד"א, הגיינוורד שלך?

פורסם
  • מחבר

אממ.. זה באמת טיפה עבה יותר ממה שאני זוכר.. אבל עדיין, הלידטק עדיף בהרבה, גם מבחינת קירור וגם מבחנת באנדל.

ד"א, הגיינוורד שלך?

לפי דעתי הGAINWARD לא רואה את הלידטק ממטר... :o

פורסם

הגיינוורד של האחים שלי, דרך אגב זה 6800 רגיל, אני חוסך לקנות GT של לידטק ;D

פורסם
  • מחבר

קנה GAINWARD פי 1000 יותר טוב מלידטק...

פורסם

את הGT והאולטרא של גינוורד לא ראיתי באף חנות בארץ, בעצם בנועה ראיתי את ה GT.

בכל מקרה הם יקרים ולא משתלמים במיוחד.

פורסם

ראול צודק, ה- GT של גוויינוורד בא עם מהירויות סטוק של 6800U.

פורסם
  • מחבר

Bagheera אחי אני חייב לשאול אותך שאלה דחופה!! :jump:

אני גם קונה עכשיו את הGAINWARD ואני חייב לדעת עם כמה זמן אחריות הוא בא, 3 שנים נכון??

כל מי שיודע מוזמן לענות... זה דחוףףףףף!!

תודה חבר'ה :xyxthumbs:

פורסם

ראול צודק, ה- GT של גוויינוורד בא עם מהירויות סטוק של 6800U.

נו ומה זה נותן לך???

כל הרעיון הוא לקנות את ה GT שהוא בדיוק כמו ה U ובאוברקלוק פשוט להפוך אותו ל U, למה לשלם על זה עוד כל-כך הרבה כסף??

פורסם

נו ומה זה נותן לך???

כל הרעיון הוא לקנות את ה GT שהוא בדיוק כמו ה U ובאוברקלוק פשוט להפוך אותו ל U, למה לשלם על זה עוד כל-כך הרבה כסף??

אחי פה אתה באמת מדבר שטויות....

ה GT של GAINWARD הוא ה GT הכי טוב שיש קיום....

אתה יכול להגיע איתו ב OC ל 440/1170!!!!!!!!!

ולא נראה לי שיש GT אחר בעולם שיכול להגיע לכזה דבר נכון?!?!

http://www.pcunleash.com/bbs/zboard.php?id=MyItemReview&no=37

ולמרות שעם אתה קונה אולטרה אז אתה יכול להגיע ל OC בהרבה יותר גבוה מ ה GT בגלל שיש לך שתי מולקסים ומה ש ב GT יש אחד :xyxthumbs:

ובמחיר הזה אני כבר הייתי קונה אולטרה... למה ה GT של ה GAINWARD עולה 3000 שקל.. ועוד משהו... ל GT של GAINWARD יש שתי גירסאות

STANDART מ GOLDEN SIMPLE ה סטנדרט בא עם מהירות רגילה של GT 350/1000 ו ה גולדן סימפל בא עם מהירות של ULTRA 400/1100... ויש הבדל מחירים בין שניהם.... ובארץ אין לי מושג איזה גירסא מייבאים... אז ככה שצריך לבדוק טוב טוב איזה גירסא קונים לפני שמזמינים..... :hat:

פורסם

נו ומה זה נותן לך???

נו באמת בכמה הוא כבר יותר יקר? אתה מקבל ג'יטי באותן מהירויות של אולטרא..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים