פורסם 2002 באפריל 2923 שנים כל פעם שאני מפעילה את המחשב - ההארד דיסק שלי (משמחה כנראה) משמיע במשך מס' שניות רעשים נורא מוזרים...אבל כך זה היה מאז ומעולם...אז לא ייחסתי לזה חשיבות...פשוט הפנו את דעתי לנושא...האם זו בעיה?
פורסם 2002 באפריל 2923 שנים אם זה קיים מאז ומעולם (מאז שקיבלת אותו? כמה זמן זה ככה?) וזה אף פעם לא הפריע והדיסק לא עשה שום בעיות, אני לא רואה שום סיבה שזה יתחיל להוות בעיה דווקא עכשיו...
פורסם 2002 באפריל 2923 שנים מחבר באמצע יולי קיבלתי WD...הוא היה ככה....אומנם הצלחתי להרוס אותו...והחליפו לי לחדש...וגם זה ככה....והוא כבר חצי שנה לא עושה לי בעיות...
פורסם 2002 באפריל 2923 שנים ממש מוזר.אולי זה איזה חלק רופף במארז כי שהדיסק נדלק הוא מסתובב לכמה רגעים בשיא המהירות .ואז אם יש משהו רופף שם אז זה עושה רעש.
פורסם 2002 באפריל 2923 שנים מחבר ואם יש שם חלק רופף...איך אני יכולה לבדוק את זה - אני הרי לא אלך לפתוח אותו ולחטט בפנים...
פורסם 2002 באפריל 3023 שנים ממש מוזר.אולי זה איזה חלק רופף במארז כי שהדיסק נדלק הוא מסתובב לכמה רגעים בשיא המהירות .ואז אם יש משהו רופף שם אז זה עושה רעש.זו לא המהירות זה יותר רעש של נגיחה(יותר נכון שתיים).לדעתי הוא הולך מכות עם מישהו שם.(אולי ה-CD)רואים שזה הרדיסק ממגדל העמק ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.