פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים בכל פעם שאני מתחבר אינטרנט מסתבר שהווינדוס מסנגר פועל ברקע למרות שהוא לא בtray . אני לא יכול לסגור אותו כל עוד IE פתוח. איך אני סוגר אותו ואיך אני מונע מהתוכנה לעלות בצורה אוטו? משתמש בXP SP1
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר אני מצרף תמונה. אגב, גם כש IE סוגר הוא עדיין מציג לי את ההודעה הזו.[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים ממליץ למחוק את ה WINDOWS MESSENGER ולהתקין MSN MESSENGER מהכתובת : http://messenger.msn.co.ilלהסרה מלאה של ה WINMSG תלחץ התחל (START) הפעלה (RUN) ותקליד:RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%/INF/msmsgs.inf,BLC.Removeבהצלחה.
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר יש לי MSN messenger אבל אני מעדיף שלא להסיר תוכנה בצורה לא סטנדרטית. האם ישנה אפשרות בו אוכל לסגור את הwindows mesenger , אני יודע שבעבר לא הייתה לי בעיה עם זה.
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים תיכנס למסנג'ר , תבחר ב-Tools , בתפריט שיפתח תלחץ על Options , עכשיו תיכנס ללשונית של מאפיינים(Preferences), עכשיו תבטל את ה-V בתיבה השנייה מלמעלה(הריבוע השני). אם תסגור את המסנג'ר , תראה שהוא יסגר ולא יראה את ההודעה הזאת שוב. *עכשיו תשנה בבקשה את כותרת הת'רד ע"י כפתור . תערוך את הכותרת כך שתהיה יותר אינפורמטיבית ותציג את הבעיה שלך בקצרה.
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר את זה עשיתי ואכן הוא לא נמצא בTRAY אבל הוא נמצא בprocesses עדיין. מה גם שברגע שאני מתחבר לאינטרנט הוא מתחבר באופן קבוע למרות ששוב הוא לא נראה בtray .
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים תעשה בדיוק מה שווטוס לוקוס אמר... זה הצורה הסטנדרטית ואין דרך אחרת להסיר אותה. מקסימום בהוספה \ הסרה - add/remove windows components אבל זה עושה את בדיוק אותו דבר.
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים זה לא רק מוחק אותו מהtray , תראה אפילו בעצמך...תיכנס למסנג'ר , תצא ממנו ואחר כך תיכנס שוב ותראה שהוא עושה log in (התחברות)או שאתה מתכוון למחוק אותו לגמרי , אם כן , תעשה מה שואטוס הציע.
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר לא. הנה הוא כאן מופיע בproceses למרות שהוא לא מופיע בtray . [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים נכון ועכשיו יש לך שתי אפשרויות:א: לעשות END PROCESS כל פעם ולא להקשיב לווטוס \ כל אחד שהגיב פהב: להקשיב לנו, לעשות START>RUN ואז לרשום את הפקודה שווטוס כתב:RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%/INF/msmsgs.inf,BLC.Removeג: להמשיך לסבול מהמצב הקיים
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר אוקיי תודה. אני אנצל"ש : יש לי רעשים של מין תיקים כאלה כמו שלוחצים על לינק , בזמן שהIE פתוח. איך נפתרים מזה ?
פורסם 2004 בספטמבר 521 שנים ומה עם לשנות כותרת? אתה צריך לעשות את זה ע"י עריכת ההודעה הראשונה שלך בדיון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.