פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים אני רוצה מארז יפה למחשב החדש שלי ....אני לא אוברקלוקר ולא איכפת לי מיתרונות כאלואני רק רוצה מארז יפה שיהיה לו גם:2 יציאות USB קידמיותו3 יציאות אודיו קידמיותורצוי גם שיהיה לו חלון שקוף בצדעד 400 שקל מקסימום .....חריגה בתקציב של גג עד 30 שקל עיזרו לי בבקשה
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים הנה:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=5506עולה 390 וכולל ספק (ג'נרי,לא מומלץ להשתמש בו)אבל לא ציינת אם אתה צריך ספק או לא...מארז יפה מאוד לדעתי, הוא יכול לבוא בעודצבעים (כחול,צהוב ועוד כמה אני חושב)יש לו יציאות אודיו וUSB קדמיותוגם יש לו חלון יפה מאוד לדעתי (עם מאורר) בצדיש לו גם 7 מקומות סה"כ למאוררים שאפשרלשים בהם מאוררים והוא בא עם 3 מאורריםאגב,פעם הבאה,הנושא אמור להיות בפורום "חומרה אחרת וציוד הקפי"
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר קודם כל תודה רבה שנית כל אני חדש בפורום אז אני מצטער על הבילבול שלי וכן אני צריך גם ספק כח
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים טוב אם אתה רוצה גם ספק אמין במחיר הזה,אתה לא תמצא מארזים יפים (לדעתי)אבל יש את זה:https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=2194מכוער לדעתי,אבל אלא אם כן אתה רוצה להתפשרעל ספק ג'נרי ועל מארז יפה אז זאתלדעתי הברירה שיש לך...מה שכן זה לא ספק מאוד חזק (רק 300W)אז יכול להיות שהוא לא יספיק למערכת שיש לך(אם נגיד יש לך 6800U זה בטוח לא יספיק ואז צריך חזק יותר)
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר המארז השני שכולל את הספק אפילו יותר מכוער מהמארז הישן שלי חחחחח בקשר למארז היפה הראשון שאמרת שעולה 390 ש"ח מה הבעיה עם ספק הכח שלו הוא לא טוב?!?!? אמרת שהוא ספק ג'נרי......מה זה לעזאזל ג'נרי סליחה על הבורות??!? והאם הספק ה"ג'נרי" הזה יספיק לי ל 2 הארדיסקים של ווסטרן 160 גיגה כל אחד בחיבור S-ATA וכרטיס מסך RADEON 9600 XT 256 MB אתה אמרת גם שיש לו יציאות אודיו קידמיות.....אתה אומר את זה מניסיון אישי? כי אני ביקרתי באתר היצרן שלו ולא רשום שמם שום דבר לגבי יציאות אודיו קידמיות (אני צריך 3 יציאות) והאם יש לו גם יציאות אודיו אחוריות ...כי אני צריך גם קידמיות וגם אחוריות תודה מראש גדיץ
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים המארזים של הק באמת נורא מכוערים אבל נורא אמינים עם ספק איכותי מאוד, ההבדל בינו לבין הרייד מקס שהספק של הרייד מקס לא באמת מספק 420 וואט והוא נורא רגיש לקפיצות וכדומה ויכול לשרוף לך חלקים במחשב.ושני הספקים יכולים לסחוב לך בקלות את מה שיש לך על המחשב.
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים לי יש את המארז של ריידמקס(הזה ב390) וקניתי אותו לפני שבועיים בערךיש לו 2 יציאות אודיו קדמיות, אחת לאוזניותואחת למיקרופוןבקשר לרמקולים אין לו...וUSB מקדימה יש לו 2 יציאותתמיד יהיה יציאות מאחורה כי זה היציאות הרגילותשל הלוח אם,אפילו שאני לא בטוח בדיוק איך כלהחיבורים הולכים (לא טרחתי לעשות את זה עדיין)אבל אני בטוח שזה יעבוד והכלג'נרי זה אומר שהוא סתם רגיל ולא במיוחד אמין,ומניסיון מר עם ספקים ג'נרים לא מומלץ להתעסק איתם...בגלל זה אני אישית קניתי את המארז של ריידמקס והוספתיספק של HEC שבנתיים עובד בסדר גמורזה לא שאי אפשר לעבוד עם הספק שבא עם המארז,אבל כרוך בזה סיכון מסוייםאם תסכים להוסיף עוד 200 תוכל לקנות ב600 את המארזהזה של ריידמקס +ספק 300W של HEC (בדיוק מה שיש לי עכשיו)ואני אישית מאוד מרוצה מזה
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים ב 600 עדיף כבר ה compucase 6920 מארז יפה בטרוף ואיכותי מאוד. עם ספק מעולה! אבל הוא לא נכנס לתקציץ שלך המארז עולה באיזור ה 550 שקל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.