עבור לתוכן

סתם לידע כללי, משהו מכאן הולך לגיבוש חובלים ביום ראשון הקרוב?

Featured Replies

פורסם

.

פורסם

לא,אבל אני הולך לגיבוש מטכ"ל...

בהצלחה,ונקווה שבניגוד אליי אתה תעבור את הגיבוש שלך...:)

פורסם
  • מחבר

סחטיין אחי, מתי הגיבוש מט"כל?

וזהו, שאני בא לגיבוש הזה במינימום כושר, ככה שלסיים אותו יהיה בשבילי אתגר..

בכל מקרה, במידה שמסיימים ולא עוברים יש גיבושי המשך, וגם ראיון אגוז.. צ'ופר חביב.

ואתה תעבור מטכ"ל סמוך עלי.. הכל בראש אחי

ואל תפרוש.. תזכור

לא נולד המניאק שיעצור את הזמן

פורסם

גיא, אני רוצה לראות אותך אצלינו.

פורסם

גיא, אני רוצה לראות אותך אצלינו.

כלומר תומ"ל איכותיTM? :)

אין מצב שאני עובר...אני אנסה לסיים,אבל בדקתי את עצמי אתמול מול בנאדם אחר שבא לגיבוש והבנתי שאני שנות אור מאחוריו למרות חצי שנה של אימונים די מפרכים...קצת דיכא אותי אבל אני בא עם המון מוטיבציה לסיים,אם לא,מקסימום נקבל צנחנים ונלך לפלס"ר,ואם לא...שיריון ופלס"ר שיריון כמו אבא וחצי מהמשפוחה.

וצחי,לא יודע על גיבוש אגוז. אני יודע שאפשר ליפול מחובלים לצוללות/669/שלד"ג בהתאם להצטיינותך בגיבוש. אגוז זה גם אופציה אבל נראה לי שהיא רק אם אתה נופל מהגיבושים הבאים שניתנים לך. אני אישית מכיר אחד שעשה שייטת (נכשל) שלדג (נכשל) אגוז (נכשל) ובסוף גמר בגדודים. ומצד שני מכיר אחד שהלך למטכ"ל (נכשל) והלך לגיבוש אגוז,עבר והולך להיות פרמדיק שלהם.

בקיצור אם תהיה איתך בת (כן כן,שמעת נכון) שקוראים לה רוני מטבעון,תמסור לה ד"ש בשמי...:)

פורסם

לא,אבל אני הולך לגיבוש מטכ"ל...

זה הולך להיות גהנום של ארבעה ימים. תהנה.

פורסם
  • מחבר

מטכל באמת גיבוש ממש קשה פיזית.. אבל דן, יש לי הרבה חברים שאשכרה נהנו בטירוף בגיבושים האלה, וכן הם נורמלים לחולטין..

בתכלס אפשר לעשות שם כיף..

פורסם
  • מחבר

לצערי התעלפתי במסע האחרון, ממש כמה שעות לפני סיום הגיבוש (עכשיו חזרתי..) אבל כנראה שיהיה לי גיבוש חוזר.

אבל, שימו לב שחיוך קטן עלה לי על הפנים שמתי שעלינו על ס"גים אתמול מסתבר שאיכשהוא צילמו אותנו - אם תפתחו ידיעות אחרונות של היום, בשער האחורי.. יש תמונה מאוד יפה של מחלקה 3 בס"ג. (מחלקה 4 כבוד!) אני לא שם, אבל עדין כסיפור נחמד.

אגב, למי שלא מבין מה כתוב על הסירה, זה לא טעות, שם הס"ג הוא "פיפי וחרא".

עכשיו הלכתי לישון...

norm_5C8A6257AF254A3CB64563B879E3C81E.JPG

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים