עבור לתוכן

מלחמת הכוכבים - איסוף מידע ליום הגדול

Featured Replies

פורסם

צודק הכל אפשרי למשל מי חשב לפני 100 שיהיו טנקים כולם חשבו באותו זמן שיחידת הפרשים תהיה היחדיה הכי טובה עוד הרבה זמן...

• תגובות 35
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש שם כל מיני גירסאות - מה ההבדלים? (חוץ מהאיזורים, יחס תצוגה[או איך שלא תקראו לזה] ומחיר...)

-Star Wars Trilogy (Widescreen Box Set)

-Star Wars Trilogy (Fullscreen Box Set)

-Star Wars Trilogy (Episodes IV-VI)

-מלחמת הכוכבים הטרילוגיה Star Wars Trilogy

פורסם

מן הסתם FullScreen זה למסכים ביחס של 4:3 וWideScreen ל16:9

פורסם

לזה התכוונתי ב-"יחס תצוגה"... ::)

מצטער שלא הייתי יותר ברור.

אני מניח שהגירסאות שלא מצויין בהן כלום הן מסך רחב - אם כך, אז מה ההבדלים בין 1,3 ו-4? [אני מניח שאף אחד לא ישלם 100 שקל בשביל שזה יגיע יום קודם]

פורסם

זה היה בצחוק כן, אבל תראה למישהו מלפני 100 שנה מחשב כיום והוא לא יאמין שזה אפשרי.

אל תגיד על שום דבר - בלתי אפשרי, כי הכל יכול לקרות....

גם עם נגיע למהירות האור(דבר בלתי סביר בעליל) הכוכב הכי קרוב הנה במרחק של שלוש שנים ולפי תורת היחסות של אינשטיין בשלוש שנים האלה יעברו הרבה יותר שנים כאן על כדור הארץ, ככה לפחות הסבירו לי, ככה שזה כרגע על תקן של בלתי אפשרי.

מישהו יודע מתי יוצא פרק 3?

פורסם

באמת מעניין מתי יצא פרק 3 :-\

פורסם

מאי 2005. ואולי תשמרו את הדיון הטכנולוגי לפורום המתאים ואת הדיון הזה על Starwars? :-\

פורסם

19 למאי, 2005.

אם הפכנו את זה לדיון כללי על סטארוורס, לפחות לא נגלוש לנושאים שוליים... :xyxthumbs:

עריכה: מוו ;)

פורסם

מישהו יודע מתי תצא הסאגה ? כי אני לא מתכוון לזרוק סתם ככה 400-500 ש"ח לאוויר.

פורסם

אם הפרק השלישי יוצא רק במאי, ומניסיון עבר לוקח בסביבות חצי שנה עד שיוצא דיוידי (בבקשה תקנו אותי פה) של הסרט, אז אפשר להמר על הרבע השני של 2006?

ההימור שלי בכלל לא מבוסס, אני מניח שיציאה של כל הסרטים תעלה הרבה וגם תכלול הרבה דברים נוספים ואולי אפילו תהיה נדירה - אחרי הכל 6 סרטים בסט אחד זה המון...

פורסם
  • מחבר

יש שם כל מיני גירסאות - מה ההבדלים? (חוץ מהאיזורים, יחס תצוגה[או איך שלא תקראו לזה] ומחיר...)

חפש את הגירסה ב 259 ש"ח...עדיף widescreen

פורסם

מישהו יודע מתי תצא הסאגה ? כי אני לא מתכוון לזרוק סתם ככה 400-500 ש"ח לאוויר.

כן גם אני מחכה לסאגה אין כל טעם לקנות עכשיו את הטרילוגיה הישנה ואז את החדשה אם תיצא כזאת גם ואז אחרי כמה זמן תיצא הסאגה

פורסם
  • מחבר

אוקיי קודם כל אין דבר כזה בדיוידי,מלחמת הכוכבים הסאגה,פרקים 1 ו 2 כבר יצאו לדיוידי,פרקים 4 5 6 יצאו החודש הזה ופרק 3 ייצא בשנה הבאה מתישהו.

אם לוקאס או מי שזה לא יהיה יחליטו להוציא את כל הפרקים בדיוידי box זה יהיה יקר החושילינג וזה לא יהיה ב 3-4 שנים הקרובות.

פורסם

צודק הכל אפשרי למשל מי חשב לפני 100 שיהיו טנקים כולם חשבו באותו זמן שיחידת הפרשים תהיה היחדיה הכי טובה עוד הרבה זמן...

למה לדבר שטויות?

לא רק שאתה לא יכול לדעת מה "כולם" חשבו לפני מאה שנה, הטנקים הראשונים נכנסו לשימוש בסוף מלחמת העולם הראשונה.

פורסם

לא ישר רק אחרי שנה שנתיים של לחימה אם אני אל טועה בהתחלה עוד היו פרשים!! ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים