עבור לתוכן

חוות דעת מקצועית

Featured Replies

פורסם

:hi:שלום רב לצוות המומחים,אני מבקש את חוות הדעת המקצועית שלכם לגבי שאלת השאלות !!

איזה מעבד,כולל לוח אם מתאים לו,להעדיף,(המחשב מיועד ל:עבודות עם תקיות,פירמוטים ,הורדת תוכנות,כולל בדיקתם, גלישה ,שמיעת מוזיקה ,ועוד פעולות שונות שאני מבצע כטכנאי, ראוי לציין שהתקציב שהצבתי לעצמי הוא:כ-3000 ש"ח)זה כולל את המארז ומה שכלול בו,חשוב לי שהלוח יהיה לוח מתקדם,כולל:פירוול,סאטה,כ רשת,יואסבי ,

ברוב החברות המליצו לי ללכת על מעבד AMD, 2500,2600 של אתלון,ורק בחברה אחת מכובדת(מיבאת מוצרי אינטל)

עבדו על כך שאלך על מעבדי אינטל.וההסבר בעיות התחממות של מעבדי AMD .אנא מכם עזרו לי להחליט, תודה מראש .

פורסם

לא יודע לגבי בעיות החימום אבל לייעוד שנתת האינטל מתאים יותר שכן הוא מעבד טוב יותר למולטי טסקינג ולעבודה מקודדת דוגמת סרטים שירים עבודות וכו'.

זהו.

פורסם
  • מחבר
:lol:אוקי תודה, האם אפשר יותר בפרוט ,לגבי המעבדים, ולוח אם מתאים לו ?
פורסם

:hi:שלום רב לצוות המומחים,אני מבקש את חוות הדעת המקצועית שלכם לגבי שאלת השאלות !!

איזה מעבד,כולל לוח אם מתאים לו,להעדיף,(המחשב מיועד ל:עבודות עם תקיות,פירמוטים ,הורדת תוכנות,כולל בדיקתם, גלישה ,שמיעת מוזיקה ,ועוד פעולות שונות שאני מבצע כטכנאי, ראוי לציין שהתקציב שהצבתי לעצמי הוא:כ-3000 ש"ח)זה כולל את המארז ומה שכלול בו,חשוב לי שהלוח יהיה לוח מתקדם,כולל:פירוול,סאטה,כ רשת,יואסבי ,

ברוב החברות המליצו לי ללכת על מעבד AMD, 2500,2600 של אתלון,ורק בחברה אחת מכובדת(מיבאת מוצרי אינטל)

עבדו על כך שאלך על מעבדי אינטל.וההסבר בעיות התחממות של מעבדי AMD .אנא מכם עזרו לי להחליט, תודה מראש .

בעיית החימום נובעת מהצורך של החנות ה'מכובדת' למכור לך את מה שנוח להם ואת מה שהם מרווחים ממנו יותר :bash:

יש לי AMD 2400 עם לוח אם gigabyte GA-7VM400AMF וטמפרטורת המעבד היא 43 בחדר לא ממוזג ( בחדר השני )

שזה בסדר גמור

כשהפנטיום 4 שלי - 2.53 GHz על לוח intel billings 845

41 מעלות ( כשהמזגן לא עובד )

פורסם

ברוב החברות המליצו לי ללכת על מעבד   AMD, 2500,2600 של אתלון,ורק בחברה אחת מכובדת(מיבאת מוצרי אינטל)

קיר אש בחומרה למיטב ידיעתי יש רק ללוחות NF3 250 GB שמיועדים למעבדי AMD בשקע 754.

מעבדים חמים? האתלון בשקע 754 הוא המעבד השולחני הקר ביותר כיום, ובגדול, תבדוק אתלון 64

3000+ (מחיר 1000 שקל).

מעבד 1000 שקל - אתלון 64

זכרון 600 שקל - חצי גיגה זכרון ממותג

לוח 650 שקל - EPOX NF3 250 GB

כונן 450 שקל - כונן SATA

מארז+ספק 330 שקל - קומפיוקייס 6A19

כרטיס מסך - עלפי הצורך.

האתלון XP הישן בהחלט עבר זמנו, הפנטיום 4 הנוכחי הוא

מעבד נפל שסביר שיגרום לתקלות ויהיה בלתי נסבל מבחינת

רעש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים