עבור לתוכן

חוסר המזל שלי- מקווה שתלמדו מהסיפור.

Featured Replies

פורסם

היום בבוקר נסעתי לעבודה באוטובוס. בדרך גילית שהתעודת זהות שלי לא עלי, חשבתי לעצמי שהשארתי אותה בבית. כשהגעתי לבית לא מצאתי אותה, אני משער שהיא נפלה לי מהכיס כשישבתי בתחנה או בכיסא באוטובוס (החלפתי מקומות).

בדיוק יום לפני שמתי לב שהתעודת זהות שלי מכילה הרבה דברים יקרי ערך ופתחתי לעצמי עין הרע...

החלק העצוב זה שבתעודה היה הרבה דברים יקרים, דבר ראשון רישיון נהיגה (הפלסטיק והנייר), אח"כ שני צקים על סך 1000 שקל כל אחד ויזה וכמובן תעודת זהות...

הלקח שאני רוצה שתלמדו הוא:

דבר ראשון תהיו בני אדם, אם אתם מוצאים כזה דבר, תיצרו קשר עם הבן אדם. תמיד תעמידו את עצמכם בצד השני...

דבר שני אל תסתובבו עם כל כך הרבה כסף עליכם (תכננתי להפקיד אותו היום)

דבר שלישי, תפרידו בין הרישיון פלסטיק לנייר לכל צרה...

ואל תפתחו לעצמכם עין הרע... (היום באוטובוס אמרתי שאני לא מאמין בזה אבל אחרי מה שקרה...)

פורסם

עוד דבר שצריך ללמד מזה זה לא לשים כל כך הרבה דברים בת"ז , תשים את כל הדברים בארנק או משהו כזה ולא בת"ז .

פורסם

והכי חשוב לא לקחת הכל באותו ארנק - להבא תפריד כסף ממסמכים וזה הפתרון הפשוט ביותר.

פורסם

איזה באסה!!!, הלכו להם 2000 שקל!!!

פורסם

אי אפשר להגיד לבנק לא לקבל את הצ'קים מספרים XXXX ו- YYYYY? (שרשומים בפנקס צ'קים)

פורסם

1. תקנה ארנק -הרבה יותר קל לשמור עליו

2. למה הכסף "הלך"? צאקים אפשר לבטל (ואם לא רשום שם ל"למוטב בלבד" או שהצ'אק  פתוח אז אתה באמת קצת חסר אחריות)

פורסם

צ'קים בשבילך או שאתה מוסר למישהו?

אחחחחח אחחחחחח ביש מזל

אני פעם איבדתי את הארנק עם כרטיסיות קצת כסף ועוד כמה שטויות לא חשובות...............

אני בשיא מסתובב 300 שקל.... פשוט לא צריך יותר מזה בפעם אחת.....

אבל זה צ'קים אז כנראה היית חייבים.....

ואם אני יודע שיש עליי כל כך הרבה קאש אני שומר עליהם כמו שצריך.................

פורסם

דבר ראשון טעות שהרבה עושים זה להסתובב עם הרשיון נהיגה וה ת.ז בייחד

בשביל מה??

רשיון נהיגה זאת תעודת זהות לכל דבר(חוץ מבחירות)

דבר שני במקום להפקיד צ'קים ושטויות כאלה תבקש מהמעביד שלך להעביר אלייך את הכסף בהעברה בנקאית לחשבון הבנק שלך

דבר שלישי זה לא לשים את הכסף בתעודת זהות

אין ארנקים בימים האלה??

כסף שמים בארנק

ת.ז שמים בבית במגירה ורשיון נהיגה(מפלסטיק) שמים בארנק(את הפתק בבית)

פורסם
  • מחבר

איזה באסה!!!' date=' הלכו להם 2000 שקל!!!

[/quote']

ביטלתי את הצ'קים.

1. תקנה ארנק -הרבה יותר קל לשמור עליו

הרבה זמן אני מסתובב עם תעודת זהות, זה פיתרון אידאלי כי אפשר לאכסן את הכל בפנים.

להבא אני אלמד "לא לשים את כל הביצים בשק אחד" זה הלקח, אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף איזה בעסה!@#@!# :'( :-[ :'( :-[

פורסם

לך מייד למשרד הפנים ול"ויזה" ולכל מי שצרייך, תקפיא הכל, את החשבונות, את האזרחות אם צרייך. כבר קרו מקרים מצערים של "גניבת זהות" ואנשים גמרו מאד נמוך בגלל זה, איש לא האמין, לא המשטרה, לא אף אחד. עכשיו הם חייבים כסף לכל העולם כי הגנב לקח הלוואה מכל בנק בישראל ומחוצה לו.

פורסם

אני עד לפני כמה חודשים שמתי את כל המסמכים והתעודות שקשורות לצבא בארנק (בו היו רשיון, כרטיס אשראי וכסף). ואז הארנק נאבד לי..........

הבאסתי על הכסף, הרשיון וכל החרא......... אבל גם עליתי על השטות הזאת למשפט בצבא (קיבלתי נזיפה חמורה- לא עונש מעשי, אבל זה כן משהו). מאז אני מפריד את הארנק- בו התעודה היחידה שיש לי היא רשיון, לבין כל שאר המסמכים של הצבא. ככה לפחות אם חלק יאבד ישאר לי קצת........

פורסם

אצלי הבנקט והחוגר תמיד היו בכיס של המדים, סגור על כפתור ומשם הוא לא היה נופל לשום מקום. ארנק היה בנפרד, בתחתית התיק כדי שלא ישפך משם או משהו. יש כמו פאוצ'ים כאלו לאנשים שמטיילים בעולם ופוחדים מכייסים. זה נכנס מתחת לחולצה או משהו, מומלץ רק בחורף.

פורסם
  • מחבר

לך מייד למשרד הפנים ול"ויזה" ולכל מי שצרייך, תקפיא הכל, את החשבונות, את האזרחות אם צרייך. כבר קרו מקרים מצערים של "גניבת זהות" ואנשים גמרו מאד נמוך בגלל זה, איש לא האמין, לא המשטרה, לא אף אחד. עכשיו הם חייבים כסף לכל העולם כי הגנב לקח הלוואה מכל בנק בישראל ומחוצה לו.

אמא שלי בכירה במשרד הפנים, אני רוצה לראות שיהיו בעיות >:(;)

פורסם

דבר ראשון, תבטל מהר את הויזה,כדי שתמנע שימוש בכרטיס אשראי שלך והפסד כסף. זה הכי חשוב.

דבר שני,לי לא עשו שום בעיות כשאיבדתי את הת.ז. שלי,יכול להיות שזה מפאת הגיל,אבל בעיקרון הוציאו לי אחת חדשה אחרי שהצהרתי שהיא נגנבה לי,לא שאלו לא אמרו כלום..הליך פשוט וקל,רק סתם בזבוז זמן.

דבר שלישי,את הרישיון נהיגה אפשר להוציא שוב,רק שזה ברוך יותר גדול וזה די מבאס. אני מציע לא לקחת חוץ מהפלסטיק בתוך הארנק שום דבר,הניירות שישארו באוטו גם כשאתה לא נוהג,והפלסטיק צמוד אליך,את הפלסטיק ניתן לחדש בקלות,את הניירות די קשה.

דבר אחרון,קנה ארנק..

פורסם

אחד עם שרשרת ושאקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים