פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים היום בבוקר נסעתי לעבודה באוטובוס. בדרך גילית שהתעודת זהות שלי לא עלי, חשבתי לעצמי שהשארתי אותה בבית. כשהגעתי לבית לא מצאתי אותה, אני משער שהיא נפלה לי מהכיס כשישבתי בתחנה או בכיסא באוטובוס (החלפתי מקומות).בדיוק יום לפני שמתי לב שהתעודת זהות שלי מכילה הרבה דברים יקרי ערך ופתחתי לעצמי עין הרע...החלק העצוב זה שבתעודה היה הרבה דברים יקרים, דבר ראשון רישיון נהיגה (הפלסטיק והנייר), אח"כ שני צקים על סך 1000 שקל כל אחד ויזה וכמובן תעודת זהות...הלקח שאני רוצה שתלמדו הוא:דבר ראשון תהיו בני אדם, אם אתם מוצאים כזה דבר, תיצרו קשר עם הבן אדם. תמיד תעמידו את עצמכם בצד השני... דבר שני אל תסתובבו עם כל כך הרבה כסף עליכם (תכננתי להפקיד אותו היום)דבר שלישי, תפרידו בין הרישיון פלסטיק לנייר לכל צרה...ואל תפתחו לעצמכם עין הרע... (היום באוטובוס אמרתי שאני לא מאמין בזה אבל אחרי מה שקרה...)
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים עוד דבר שצריך ללמד מזה זה לא לשים כל כך הרבה דברים בת"ז , תשים את כל הדברים בארנק או משהו כזה ולא בת"ז .
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים והכי חשוב לא לקחת הכל באותו ארנק - להבא תפריד כסף ממסמכים וזה הפתרון הפשוט ביותר.
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים אי אפשר להגיד לבנק לא לקבל את הצ'קים מספרים XXXX ו- YYYYY? (שרשומים בפנקס צ'קים)
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים 1. תקנה ארנק -הרבה יותר קל לשמור עליו2. למה הכסף "הלך"? צאקים אפשר לבטל (ואם לא רשום שם ל"למוטב בלבד" או שהצ'אק פתוח אז אתה באמת קצת חסר אחריות)
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים צ'קים בשבילך או שאתה מוסר למישהו?אחחחחח אחחחחחח ביש מזלאני פעם איבדתי את הארנק עם כרטיסיות קצת כסף ועוד כמה שטויות לא חשובות...............אני בשיא מסתובב 300 שקל.... פשוט לא צריך יותר מזה בפעם אחת.....אבל זה צ'קים אז כנראה היית חייבים.....ואם אני יודע שיש עליי כל כך הרבה קאש אני שומר עליהם כמו שצריך.................
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים דבר ראשון טעות שהרבה עושים זה להסתובב עם הרשיון נהיגה וה ת.ז בייחדבשביל מה??רשיון נהיגה זאת תעודת זהות לכל דבר(חוץ מבחירות)דבר שני במקום להפקיד צ'קים ושטויות כאלה תבקש מהמעביד שלך להעביר אלייך את הכסף בהעברה בנקאית לחשבון הבנק שלךדבר שלישי זה לא לשים את הכסף בתעודת זהותאין ארנקים בימים האלה??כסף שמים בארנקת.ז שמים בבית במגירה ורשיון נהיגה(מפלסטיק) שמים בארנק(את הפתק בבית)
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים מחבר איזה באסה!!!' date=' הלכו להם 2000 שקל!!![/quote']ביטלתי את הצ'קים.1. תקנה ארנק -הרבה יותר קל לשמור עליוהרבה זמן אני מסתובב עם תעודת זהות, זה פיתרון אידאלי כי אפשר לאכסן את הכל בפנים.להבא אני אלמד "לא לשים את כל הביצים בשק אחד" זה הלקח, אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף איזה בעסה!@#@!# :'( :-[ :'( :-[
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים לך מייד למשרד הפנים ול"ויזה" ולכל מי שצרייך, תקפיא הכל, את החשבונות, את האזרחות אם צרייך. כבר קרו מקרים מצערים של "גניבת זהות" ואנשים גמרו מאד נמוך בגלל זה, איש לא האמין, לא המשטרה, לא אף אחד. עכשיו הם חייבים כסף לכל העולם כי הגנב לקח הלוואה מכל בנק בישראל ומחוצה לו.
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים אני עד לפני כמה חודשים שמתי את כל המסמכים והתעודות שקשורות לצבא בארנק (בו היו רשיון, כרטיס אשראי וכסף). ואז הארנק נאבד לי..........הבאסתי על הכסף, הרשיון וכל החרא......... אבל גם עליתי על השטות הזאת למשפט בצבא (קיבלתי נזיפה חמורה- לא עונש מעשי, אבל זה כן משהו). מאז אני מפריד את הארנק- בו התעודה היחידה שיש לי היא רשיון, לבין כל שאר המסמכים של הצבא. ככה לפחות אם חלק יאבד ישאר לי קצת........
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים אצלי הבנקט והחוגר תמיד היו בכיס של המדים, סגור על כפתור ומשם הוא לא היה נופל לשום מקום. ארנק היה בנפרד, בתחתית התיק כדי שלא ישפך משם או משהו. יש כמו פאוצ'ים כאלו לאנשים שמטיילים בעולם ופוחדים מכייסים. זה נכנס מתחת לחולצה או משהו, מומלץ רק בחורף.
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים מחבר לך מייד למשרד הפנים ול"ויזה" ולכל מי שצרייך, תקפיא הכל, את החשבונות, את האזרחות אם צרייך. כבר קרו מקרים מצערים של "גניבת זהות" ואנשים גמרו מאד נמוך בגלל זה, איש לא האמין, לא המשטרה, לא אף אחד. עכשיו הם חייבים כסף לכל העולם כי הגנב לקח הלוואה מכל בנק בישראל ומחוצה לו. אמא שלי בכירה במשרד הפנים, אני רוצה לראות שיהיו בעיות
פורסם 2004 בספטמבר 421 שנים דבר ראשון, תבטל מהר את הויזה,כדי שתמנע שימוש בכרטיס אשראי שלך והפסד כסף. זה הכי חשוב.דבר שני,לי לא עשו שום בעיות כשאיבדתי את הת.ז. שלי,יכול להיות שזה מפאת הגיל,אבל בעיקרון הוציאו לי אחת חדשה אחרי שהצהרתי שהיא נגנבה לי,לא שאלו לא אמרו כלום..הליך פשוט וקל,רק סתם בזבוז זמן.דבר שלישי,את הרישיון נהיגה אפשר להוציא שוב,רק שזה ברוך יותר גדול וזה די מבאס. אני מציע לא לקחת חוץ מהפלסטיק בתוך הארנק שום דבר,הניירות שישארו באוטו גם כשאתה לא נוהג,והפלסטיק צמוד אליך,את הפלסטיק ניתן לחדש בקלות,את הניירות די קשה.דבר אחרון,קנה ארנק..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.