עבור לתוכן

צריכה עזרה דחוף בכמה נושאים

Featured Replies

פורסם

המלצתי היא שתסירי את ה firewall הזה יש טובים מימנו ונוחים לשימוש מימנו והוא די מציק שלא נדבר על זה שהוא מעוד מכביד על המערכת.

נ.ב. עם בכל זאת את לא מסתדרת ולא יודעת מה לעשות אז תנסי אולי איזה חבר או מישהו שאת מכירה שמבין אולי קצת במחשבים וכל זה שאולי יכל לעזור לך.

פורסם

אני לא מבין איפה הבעיה?

תלחצי על  Security --> Turn on

אח"כ תלחצי על  Personal Firewall --> Turn on

ואח"כ על  Intrusion Detection --> Turn on

על כל נושא שתלחצי יפתח חלון בצד שיאפשר שינויים.

פורסם

מתוך ניסיון אישי עם internet security יש לתוכנה הזאת מלא בעיות מעצבנות גם כאלה כפי דהיא נתקלת בהם עכשיו כגון שלא ניתנת לה האפשור להפעיל או לבטל אופציה כזאת או אחרת.

לדעתי חבל לך על ביזבוז הזמן והעצבים המיותרים פשוט תסירי את התוכנה הזאת ותתקיני firewall אחר, יש מספיק אחרים טובים יותר, פחות כבדים על המחשב ובלי כל הדברים המעצבנים האלה שיש לך פה וגם די פחות מציקים עם ההודעות והשאלות שמישהו מנסה לחדור לך למחשב או תאשר דבר כזה או תאשר דבר אחר.

פורסם

הסיבה היחידה שאני ממשיך לעזור לה היא שאני מאוד מרוצה מהתוכנה, והיא לא עשתה לי שום בעיות כבר שנתיים שלוש (כולל גרסאות קודמות).

תוכנה כבדה? -יכול להיות. במחשב שלי אני לא מרגיש אותה.

אבל לפחות תוכנה מצויינת.

בכל אופן, לכל הפורומיסיטים שהמליצו לה על zone alarm וגם משתמשים בתוכנה זו, אולי תתנו לה לינק להורדה + הסברים להתקנה ולעריכת ההגדרות?

כל אחד אומר תעברי, תעברי. תעזרו לה לעבור  :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

והוא לא נתן לי וגם אני לא רוצה להסיר כי אני פוחדת שיהיו יותר בעיות.

אני די חוששת לגעת בדברים שאני לא מבינה בהם במחשב... :-[

רק רציתי לבטל את זה

פורסם

בכל אופן, לכל הפורומיסיטים שהמליצו לה על zone alarm וגם משתמשים בתוכנה זו, אולי תתנו לה לינק להורדה + הסברים להתקנה ולעריכת ההגדרות?

כל אחד אומר תעברי, תעברי. תעזרו לה לעבור  :xyxthumbs:

הייתי נותן לה בשמחה, אבל אסור לשים ווארז...

מיטל2004, תנסי להוריד, מקסימום תפרמטי! אל תפחדי מהמחשב שלך! (רק תגבי את המידע שלך קודם...) תנסי קצת, אם משהו לא עובד בדיוק כמו שאמרנו תנסי משהו דומה, אולי זה יצליח...  :xyxthumbs:

ודרך אגב: תשני את הכותרת ליותר אינפורמטיבית, חבל שינעלו לך את הת'רד בגלל זה...

פורסם
  • מחבר

מה לשנות ולמה?

פורסם

zone alarm לא חינמית ??

פורסם

לא קראתי הכל, אבל לפי העמוד הנוכחי הבנתי שהיא צריכה פיירוול, הנה:

http://www.download.com/Sygate-Personal-Firewall/3000-2092-10247416.html?tag=lst-0-1

חינמית לחלוטין.

כאשר תתקיני אותה, כל תוכנה אשר משתמשת באינטרנט היא תהיה צריכה את האישור שלך, אם לאפשר לה או לא.

פשוט תאפשרי מה שאת צריכה (אמיול,אינטרנט אקספלורר, קאזאא וכו...)

פורסם

שלום לך וברוכים הבאים לפורום.

את מתבקשת לקרוא בבקשה את חוקי הפורום.

בזמן שהגבת בדיון הזה עברת על מספר מהחוקים כאן:

- אל תשני בבקשה את כותרת הדיון שלך כל פעם שאת מגיבה , פשוט תכתבי את תוכן ההודעה וזהו , אל תשני כותרת.

- תערכי את ההודעה שלך ע"י כפתור modify.gif וככה לא

תרשמי הודעה כפולה. *באותה דרך תערכי בבקשה את הכותרת הראשית כך שתהיה יותר אינפורמטיבית ותציג את השאלה שלך בקצרה.

- כמו כן , אם לא הבנת משהו ממה שרשמתי לך כאן , תקראי את החוקים ושם תביני טוב יותר(בלי שום קשר את צריכה לקרוא את החוקים כדי למנוע אי נעימות)

תודה רבה ,

המשך גלישה מהנה בפורום.

פורסם

zone alarm לא חינמית ??

אין לי מושג, הורדתי אותה מאימיול...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים