פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים לדעתי נגן פלאש זה ביזבוז.עדיף כבר MP3 CD או משו.אפילו המיני דיסקים החדשים נראים לא רעים, איחסון של ג'יגה במקום קטן עם זמן בטריה מטורף...
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים אני גם הייתי קונה איזה מינידיסק של סוני בחו"ל פשוט........עריכה:נט מינידיסק הכוונה
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים מחבר הסיבה לכך שאני לא רוצה דיסקמן או מיני דיסק זה הגודל והמשקלאני רוצה מששהו קטנצ'יק שיכנס לכיס ואני לא ארגיש אותוככה שבשביל זה הפלאש הכי טוב, לא?
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים מיני דיסק זה יחסית די קטן, אומנם לא כמו פלאש אבל מספיק בשביל הכיס לדעתי.חוץ מזה אתה מקבל מדיה של ג'יגה שניתנת להחלפה בשניה, וזמן בטריה עצווםםםם...
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים מחבר נכון... אבל ה- HI MD עולה 1500 שקל...גם אם אני רוצה אין ליואני גם מחליף קבצים כל יום ככה שאני הכי צריך את ה USB ואת הגרירה הפשוטה לתיקיהבכל זאת.. אין המלצות?
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים מחבר אוקי, החלטתי או שאני קונה IPOD 15 מארהב ( אם אני אמצא ) או שאני אקנה איזה 256 פלאש מעאפן פה בארץ ב-300 שקל תודה רבה לעוזרים,מבטיח לעשות לכם נעים בפטמה :-* :-* :-*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.