פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים שלום לכם,רציתי לדעת אילו הטבות יש למי שיש לו "חוגר" (איך שקוראים לזה שיש לחיילים)והאם זה משנה אם זה חייל או שירות לאומי ?תודה.
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים חוגר מעניק לך נסיעה חינם בתחבורה ציבורית (אגד, דן וכל חברות הבת שלהן ורכבת ישראל) והגדלה בחינם במקדונלדס.
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים מחבר מקדונלדס והתחבורה הציבורית ביא גם פנימית (בתוך העיר) ? ויש לך אולי אתר רישמי או משהו ? והאם חוגר של חייל=חוגר של בת שירות ? (שירות לאומי) והאם זה נכון שאין רכבות חינם עוד לחיילים ? תודה
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים מקדונלדס והתחבורה הציבורית ביא גם פנימית (בתוך העיר) ? ויש לך אולי אתר רישמי או משהו ? תודה יש מקדולנלדס כשר אחי!! כנס לעיניים.....!
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים מחבר אה כן, יש במבשרת ציון, זה תכף גם שם ?ודן, אתה יכול לענות על שאל האלות בבקשה (עריכה)
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים המון!!קודם כל, ביגוד חינם (בצבע אחיד ומכוער משהו, אבל זה מחמם בחורף, לא?)ארוחות (מבחינה קולינרית, זה מצוי איפשהו בין בונזו לפיתה עם חומוס)נשק (לפעמים, תלוי...)וכן, נסיעה חינם באוטובוס\רכבת, הגדלת ארוחה במקדונלדס לפחות, כרטיסים מוזלים לסרטים - הכל מהשבוע השני אם אני לא טועה,ועוד כלמיני.
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים א) לא נראה לי שחוגר של חייל בשירות סדיר = חוגר של שירות לאומי.ב) נסיעות ברכבת עדיין חינם.ג) אין לי אתר רשמי
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים נראה לי שכן.כשבאתי לראות את Matrix Revolutions (ביום שהוא יצא, מן הסתם) היתה הנחה רק לבעלי תעודת לוחם (שאותה מקבלים אחרי שנתיים. לצערי באותו זמן הייתי רק שנה ו- 8...)
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים המון!!קודם כל, ביגוד חינם (בצבע אחיד ומכוער משהו, אבל זה מחמם בחורף, לא?)ארוחות (מבחינה קולינרית, זה מצוי איפשהו בין בונזו לפיתה עם חומוס)נשק (לפעמים, תלוי...)וכן, נסיעה חינם באוטובוס\רכבת, הגדלת ארוחה במקדונלדס לפחות, כרטיסים מוזלים לסרטים - הכל מהשבוע השני אם אני לא טועה,ועוד כלמיני.מחמם בחורף הצחק אותי!! איזה קוררררר עם המדים המחורבנים האלוובקיץ חם אפילו עוד יותר!וואי לקום ב 5-6 בבוקר בקור בחורף עם המדים קופאים לך הביצים והשחלות ביחדנסיעה באוטובוס חינם רק עם מדים כמובן.אבל יש לך כרטיסים זולים לסרטים , זה הדבר שבדרך כלל לקחתי את חוגר , שאר זה דיי שטויות הנחה של 2 שקל פה ושם...הכרטיס קולנוע זה בערך 10-7 שקל הנחה (ב סינימה סיטי) יש מקומות שאתה מקבל כרטיס ב חצי מחירכמו קולנוע גיל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.