עבור לתוכן

כמה שאלות שמעניינות אותי בנוגע לפיתוח תמונות דיגיטאליות !

Featured Replies

פורסם

קודם כל.. הוא לא רואה יותר מדי ערוץ הקניות. יש את המדפסת שהוא דיבר עליה עם dock למצלמה, הוא לא סתם ממציא. אבל זה למצלמות מאוד מסוימות.

דבר שני, אם אתה רוצה לערוך שיפורים בתמונות, יש עוד אפשרויות חוץ מצורב - אני -חושב- שקורא (וכותב מן הסתם) כרטיסים למחשב הוא לא דבר יקר, לי יש אחד כזה אבל קיבלתי במתנה. אבל אם ההבדל במחיר הוא לא גדול אז כמובן שעדיף צורב

פורסם
  • מחבר

קודם כל.. הוא לא רואה יותר מדי ערוץ הקניות. יש את המדפסת שהוא דיבר עליה עם dock למצלמה, הוא לא סתם ממציא. אבל זה למצלמות מאוד מסוימות.

דבר שני, אם אתה רוצה לערוך שיפורים בתמונות, יש עוד אפשרויות חוץ מצורב - אני -חושב- שקורא (וכותב מן הסתם) כרטיסים למחשב הוא לא דבר יקר, לי יש אחד כזה אבל קיבלתי במתנה. אבל אם ההבדל במחיר הוא לא גדול אז כמובן שעדיף צורב

אוקי תודה לך ;)

ושוב תודה לכולם.. :xyxthumbs:

פורסם

אפשר פשוט לחבר את המצלמה למחשב (דרך USB/FW), לגזור את התמונות, לערוך מה שאתה רוצה או פשוט למחוק חלק שאתה לא רוצה - ללכת לחנות לתת את הכרטיס, הם יעתיקו את מה שהשארת שם והלכת לדרכך. ::)

פורסם

Ironeddie,

בדיוק מה שאמרתי רק בניסוח אחר... :)

או שאתה יכול (ממליץ) לשמור את התמונות במחשב ובכרטיס זיכרון עצמו להשאיר רק את התמונות אותן אתה רוצה להדפיס :)

פורסם

אפשר פשוט לחבר את המצלמה למחשב (דרך USB/FW), לגזור את התמונות, לערוך מה שאתה רוצה או פשוט למחוק חלק שאתה לא רוצה - ללכת לחנות לתת את הכרטיס, הם יעתיקו את מה שהשארת שם והלכת לדרכך.  ::)

חשבתי שמצלמות לא יכולות לכתוב לכרטיס מהמחשב, מנסיון עבר.. או שחלק כן?

פורסם

ידוע לי שדרך התוכנה של קנון ניתן להעלות תמונות לכרטיס של המצלמה.

פורסם

יש לי שאלה באותו נושא ואני מעדיף לא לפתוח ת'רד חדש בשביל זה, אז אני אשאל פה. אני רוצה לקחת כמה תמונות להדפסה דיגיטלית. באיזו רזולוציה אני צריך שתמונה תיהיה כדי שהיא תצא בגודל של תמונה רגילה, כלומר גודל טבעי כמו של תמונות של מצלמות סטילס.

פורסם

חשוב שהתמונות יהיו בפורמט 3:2 ולא ב-4:3

אם אתה מצלם ב-2MP אז הרזולוציה צריכה להיות 1600x1067

רזולוציות נוספות גבוהות יותר :

1800x1200

2000x1333

2200x1467

2500x1667

פורסם

תודה על התגובה המהירה אבל מה זאת אומרת פורמט 3:2? לא ממש ענית על השאלה, איזו רזולוציה צריכה להיות בשביל גודל סטנדרטי של 10X14.5 ס"מ. לא חייב בדיוק, רק שיהיה לי קצת מדד, פרופורציות. מה יצא למשל אם אני אשלח 630X480 ?

פורסם

הרזולוציה המומלצת והמינימלית לשליחת תמונות היא 1600x1067, כאמור האיכות של התמונה תהיה טובה בהדפסה בגודל 10x15. תמונות ברזולוציה נמוכה מזאת יפיקו תמונות לא איכותיות.

עם הרזולוציה כפי שאמרת תראה פיקסלים מוגדלים על התמונה :-X

פורסם

מצוין, תודה! ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים