עבור לתוכן

איזה מעבד PENTIUM משתווה בביצועיו למעבד CENTRINO 1.5GHZ?

Featured Replies

פורסם

שלום, איזה מעבד PENTIUM משתווה בביצועים למעבד מסוג CENTRINO 1.5GHZ? (שני המעבדים במחשב נייד)

תודה רבה מראש.

פורסם

אתה מתכוון איזה מעבד פנטיום4-M, מעבד פנטיום 4 במחשב שולחני, או מעבד פנטיום 4 שולחני שנמצא במחשב נייד?

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לאיזה מחשב נייד עם מעבד PENTIUM 4 תואמת רמת הביצועים של אותו מחשב נייד רק עם מעבד CENTRINO 1.5GHZ

פורסם

שלום, איזה מעבד PENTIUM משתווה בביצועים למעבד מסוג CENTRINO 1.5GHZ? (שני המעבדים במחשב נייד)

תודה רבה מראש.

ללא ספק לך על הפנטיום M ולא על פנטיום 4, עסקה טובה במיוחד כיום היא הסלרון M החדש.

פורסם
  • מחבר

ללא ספק לך על הפנטיום M ולא על פנטיום 4, עסקה טובה במיוחד כיום היא הסלרון M החדש.

אוקיי... אבל בכל זאת, איזה PENTIUM זה הCENTRINO 1.5GHZ?

פורסם

סנטרינו זה הפךטפורמה השם של המעבד זה Pentium-M או באניאס (כן על שם הנהר - זה פותח בארץ)

הוא משתווה נראה לי למשהוא באיזור ה2.3 גה"ז בהערכה גסה

פורסם

כן, 2.3 ג'יגה-הרץ זה נשמע נכון, זה יותר תלוי באם זה Northwood A, B או C, אם זה A או B זה נראה לי יותר מ 2.4 ג'יגה. ודרך אגב, גם Dothan זה על שם עמק דותן בארץ, אם אני לא טועה, אמורים לצאת עוד כמה מעבדים עם שמות של מקומות בארץ (אצל אינטל, כל שמות הקוד הם שמות של מקומות).

פורסם

אז מה הוא פנטיום? יש מקום כזה?

פורסם

פנטיום זה לא השם קוד, זה השם הקנייני.

פורסם

אז מה הוא פנטיום? יש מקום כזה?

uhh..

פנטיום זה פשוט "חמש". אחרי ה486, היה צריך להיות 586, במקום זה אינטל בחרו לקרוא לו פנטיום.

תמיד למעבדים יש שני שמות: שם מסחרי (למשל פנטיום 4), ושם הCore הספציפי (פנטיום 4, למשל, עבר כבר כמה וכמה core-ים, כל אחד עם שם אחר - עכשיו אנחנו בPrescott).

למרכז הפיתוח בארץ יש היסטוריה ארוכה של שמות ישראליים למעבדים שיוצאים תחת ידיו, אני זוכר את "תמנע" (מכרות תמנע בים המלח, אני חושב), והיה עוד אחד, פעם,

שכרגע שכחתי את שמו...

פורסם

כן, 2.3 ג'יגה-הרץ זה נשמע נכון, זה יותר תלוי באם זה Northwood A, B או C, אם זה A או B זה נראה לי יותר מ 2.4 ג'יגה. ודרך אגב, גם Dothan זה על שם עמק דותן בארץ, אם אני לא טועה, אמורים לצאת עוד כמה מעבדים עם שמות של מקומות בארץ (אצל אינטל, כל שמות הקוד הם שמות של מקומות).

אכן, וגם מרום (פנטיום M בגירסה שולחנית), באנייאס (הפנטיום M הראשון) וכל מיני,

הליבות שמפותחות באינטל ישראל מקבלות שמות קוד מנופי ארץ ישראל.

פורסם

פנטיום זה לא השם קוד, זה השם הקנייני.

צודק, זה לא שם הקוד בזמן הפיתוח, זה שם של מותג שתחתיו עברו ליבות שונות

שלכל אחת היה שם קוד שונה בזמן הפיתוח.

פורסם

"סנטרינו", זה גימיק שיווקי, מה שהופך מחשב נייד ל סנטרינו, זה כרטיס רשת אלחוטי של אינטל, ציפסט 855, ומעבד פנטיום M.

זה לא איזה מעבד מיוחד. קראתי שהביצועים שלו משתווים בערך לזה של הATHLON XP במיהורת השעון. משהו כמו טיפה פחות מהברטון

2500+ שהוא .1.8

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים