פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים שלום, איזה מעבד PENTIUM משתווה בביצועים למעבד מסוג CENTRINO 1.5GHZ? (שני המעבדים במחשב נייד)תודה רבה מראש.
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים אתה מתכוון איזה מעבד פנטיום4-M, מעבד פנטיום 4 במחשב שולחני, או מעבד פנטיום 4 שולחני שנמצא במחשב נייד?
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים מחבר אני מתכוון לאיזה מחשב נייד עם מעבד PENTIUM 4 תואמת רמת הביצועים של אותו מחשב נייד רק עם מעבד CENTRINO 1.5GHZ
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים שלום, איזה מעבד PENTIUM משתווה בביצועים למעבד מסוג CENTRINO 1.5GHZ? (שני המעבדים במחשב נייד)תודה רבה מראש.ללא ספק לך על הפנטיום M ולא על פנטיום 4, עסקה טובה במיוחד כיום היא הסלרון M החדש.
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים מחבר ללא ספק לך על הפנטיום M ולא על פנטיום 4, עסקה טובה במיוחד כיום היא הסלרון M החדש.אוקיי... אבל בכל זאת, איזה PENTIUM זה הCENTRINO 1.5GHZ?
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים סנטרינו זה הפךטפורמה השם של המעבד זה Pentium-M או באניאס (כן על שם הנהר - זה פותח בארץ) הוא משתווה נראה לי למשהוא באיזור ה2.3 גה"ז בהערכה גסה
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים כן, 2.3 ג'יגה-הרץ זה נשמע נכון, זה יותר תלוי באם זה Northwood A, B או C, אם זה A או B זה נראה לי יותר מ 2.4 ג'יגה. ודרך אגב, גם Dothan זה על שם עמק דותן בארץ, אם אני לא טועה, אמורים לצאת עוד כמה מעבדים עם שמות של מקומות בארץ (אצל אינטל, כל שמות הקוד הם שמות של מקומות).
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים אז מה הוא פנטיום? יש מקום כזה?uhh..פנטיום זה פשוט "חמש". אחרי ה486, היה צריך להיות 586, במקום זה אינטל בחרו לקרוא לו פנטיום.תמיד למעבדים יש שני שמות: שם מסחרי (למשל פנטיום 4), ושם הCore הספציפי (פנטיום 4, למשל, עבר כבר כמה וכמה core-ים, כל אחד עם שם אחר - עכשיו אנחנו בPrescott).למרכז הפיתוח בארץ יש היסטוריה ארוכה של שמות ישראליים למעבדים שיוצאים תחת ידיו, אני זוכר את "תמנע" (מכרות תמנע בים המלח, אני חושב), והיה עוד אחד, פעם,שכרגע שכחתי את שמו...
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים כן, 2.3 ג'יגה-הרץ זה נשמע נכון, זה יותר תלוי באם זה Northwood A, B או C, אם זה A או B זה נראה לי יותר מ 2.4 ג'יגה. ודרך אגב, גם Dothan זה על שם עמק דותן בארץ, אם אני לא טועה, אמורים לצאת עוד כמה מעבדים עם שמות של מקומות בארץ (אצל אינטל, כל שמות הקוד הם שמות של מקומות).אכן, וגם מרום (פנטיום M בגירסה שולחנית), באנייאס (הפנטיום M הראשון) וכל מיני,הליבות שמפותחות באינטל ישראל מקבלות שמות קוד מנופי ארץ ישראל.
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים פנטיום זה לא השם קוד, זה השם הקנייני.צודק, זה לא שם הקוד בזמן הפיתוח, זה שם של מותג שתחתיו עברו ליבות שונותשלכל אחת היה שם קוד שונה בזמן הפיתוח.
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים "סנטרינו", זה גימיק שיווקי, מה שהופך מחשב נייד ל סנטרינו, זה כרטיס רשת אלחוטי של אינטל, ציפסט 855, ומעבד פנטיום M.זה לא איזה מעבד מיוחד. קראתי שהביצועים שלו משתווים בערך לזה של הATHLON XP במיהורת השעון. משהו כמו טיפה פחות מהברטון2500+ שהוא .1.8
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.