פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים מחבר תודה אני מוריד ובודק אין אפשר בכלל להכניס לשם קובץ MID ניסתה אותה כבר? ???
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים ניסתה אותה כבר? ??? כן אני משתמש בה הרבה זמן אין אפשר בכלל להכניס לשם קובץ MID צודק טעות שלי :-X תשתמש בתוכנה הזאת http://www.mp3towav.org/download/midconverter.exe :cool2: :cool2:
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים מחבר התקנתי וזה מקליט עד 60 שניות וזה לא הופך את כל המנגינה של השירים רק תופים ???
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים אתה יכול לנגן את זה ב-winamp ולבחור ב-winamp שה-output יהיה לדיסק. זה יכתוב את זה כ-wav אבל אח"כ זה כבר לא בעייה להפוך את זה ל-mp3.קח בחשבון אבל, שה-mp3 יתפוס הרבה יותר מקום מאשר ה-midi.
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים נסה תתוכנה הזאת : http://www.midi2wav.com/m2winstall.exe ,תמיר לMP3 אם EASY CD-DA EXTRACTOR
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים מחבר הכרטיס קול שלי נראה לי דפוק הוא עושה רעשים בהקלטה וגם כאשר אני מקליט את עצמי במיקרופון הוא עושה בזזבבזס רעשים כאלה מעצבניםובקשר לוינאמפ איך אני עושה מה שאתה אומר?.. והגודל לאמ שנה לי!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.