עבור לתוכן

שלום אני חייב עזרה.. בקשר לכרטיס מסך 6800GT

Featured Replies

פורסם

תקשיבו אני הזמנתי מחשב שבוע שעבר עם ה6800GT של לידטק..

הוא היה אמור להגיע תוך 7-10 ימים ועכשיו הוא אמר לי שהוא יגיע רק ביום רביעי.. וזה מבאס אני ממש לא יכול לחכות השאלה שלי האם זה שווה לחכות עד יום רביעי בשביל הלידטק או שזה יהיה בסדר אם אני יקח את האלבטרון ואני יצ'פר את עצמי בMX510..

ועוד משהו: אם מישהו יודע אם אפשר עם הקרור סטוק של אלבטרון להגיע למהירויות של אולטרה או בכלל להגיד לי איך הכרטיס אז בבקשה =)

זה בערך דילמה כזאת:

Leadtec 6800GT ביום רביעי (וזה לא בטוח.. יכול להיות יותר מאוחר אפילו)

או

Albatron 6800GT and MX510 (ביום ראשון-שני)

תודה מראש =)

פורסם

אם מישהו יודע אם אפשר עם הקרור סטוק של אלבטרון להגיע למהירויות של אולטרה

קראתי ביקורות על 6800GT אחרים אם אותו קירור והצליחו,כנראה שכן

האם זה שווה לחכות עד יום רביעי בשביל הלידטק או שזה יהיה בסדר אם אני יקח את האלבטרון ואני יצ'פר את עצמי בMX510..

לדעתי שווה לחכות אבל זה עניין של סבלנות אם אין לך אז קח תאלבטרון הוא לא רע בכלל :biglaugh:

פורסם
  • מחבר

תודה לאל שמישהו כבר ענה לי...

כנראה שאני באמת ישנה את ההזמנה לאלבטרון אבל הם כבר סגורים עכשיו אז אני פתוח לעוד תגובות =)

פורסם

תישאר עם ה LEADTEK זה לכרטיס יש קירור מפלצתי !! חבל !!

פורסם
  • מחבר

גררר..

מצד אחד אני קניתי כרטיס מסך בן זוננה! ב2700 שקל ומצד שני יש לי עכבר אלחוטי אופטי על בטריות של CHIC

זה מעצבן ואני פוחד שיהיה דיליי..

פורסם

אז תקנה אכבר של מיקרו$ופט באיזה 50-100 שקל, והיה בסדר. או אחד של GENIUS ב 30 (כולם אופטיים וטובים בהחלט)

*עכבר לא אוהב..

פורסם
  • מחבר

אבל העכבר מדוייק?

פורסם

Go for Albatron very good cards as you remember FX 5900XT and XTV show the best OC ,so i think FX 6800 will do the same , and the bonus will be the mouse ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים