עבור לתוכן

החלטת אופ"א לקיים את משחקה של מכבי ת"א בערב ראש השנה - אנטישמיות לשמה

Featured Replies

פורסם

http://sports.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=7&id=593157

http://sports.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=7&id=593245

למה אני אומר אנטישמיות? כי אני סמוך ובטוח שאופ"א בחיים לא היו חושבים לקיים משחק בערב חג המולד או חג ההודיה וכו'.

משמע הם שמים זין על מדינת ישראל ועל הדת היהודית, זו דעתי לפחות.

מה דעתכם?

  • תגובות 32
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוי באמת מספיק כבר להתבכיין הרי אנחנו מזמן כבר לא שמים על החגים והמנהגים שלנו, משחקים באופן קבוע בימי שבת (יום מנוחה לא?), מכבי תל אביב בעצמה שיחקה ב9 באב נדמה לי נגד הלסינקי, וכמו כן מכבי תל אביב כדורסל שמשחקת באופן קבוע בכל תאריך שנותנים לה ואני זוכר שהם שיחקו בורנה בערב יום כיפור, אז ככה שאי אפשר כל פעם לבכות לאופ"א על התאריכים של המשחקים, ונכון הם לא יעשו את זה בחג המולד כי משום מה כל החברות באופ"א הן מדינות נוצריות (חוץ מטורקיה) ולהן זה יפריע אך אין זה אומר שעושים לנו דווקא וזו אנטישמיות, זו לפחות דעתי.

פורסם

אני לא יודע איך לקרוא לזה, ת'אמת מבחינה דתית זה ממש לא משנה לי כי אני לא דתי ובכל מקרה כמו שאמר WM הכדורגל משוחק בימי שבת...

אולי זה סתם רוע ? שנאת ישראל ? יכול להיות, מה שלי אישית מפריע ואני מניח כמעט לכולם זה אי אפשר ללכת או לצפות במשחק כי כווולם בארוחות חג, אני גם בטוח שהשחקנים והמאמן רוצים להיות בארוחת חג עם המשפחה ולא לשחק באותו זמן וחבל מאוד שבאופ"א אי אפשר להתחשב בזה.

אחרי הכל זה ספורט, לא קרב ולא מלחמה... אם לצד אחד יש בעיות אמיתיות לאומיות אז אפשר לארגן משהו, צריך לשאול אותם יפה מאוד אם הם היו משחקים בסילבסטר, אני בטוח שלא.

פורסם

http://sports.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=7&id=593157

http://sports.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=7&id=593245

למה אני אומר אנטישמיות? כי אני סמוך ובטוח שאופ"א בחיים לא היו חושבים לקיים משחק בערב חג המולד או חג ההודיה וכו'.

משמע הם שמים זין על מדינת ישראל ועל הדת היהודית, זו דעתי לפחות.

מה דעתכם?

רק להתבכיין אתם יודעים...

לך לפי ההלכה, לשמור שבת הרבה יותר חשוב מלשמור את ראש השנה.

אם מכבי היו מסדירים את זה בזמן כל הפיאסקו הזה לא היה קורה..

(לא שמעתי אותך או בני ביתך מתבכיינים על המשחקים של מכבי בכדורסל, שיחקו בכל חג אפשרי (וגם בערב הסילבסטר אם אני זוכר נכון))

פורסם

למי אכפת מההלכה ? יש ארוחת חג אז רוצים להיות שם עם המשפחה לאכול ולדבר ולא רוצים לשבת מול המסך עם גרעינים.

מזה "רק להתבכיין אתם יודעים ?" פשוט אין לך מה לומר... כל כך קשה להקדים משחק ביום ולהתחשב באנשים ? מה יקרה, השמים יפלו ? גביע אירופה יסדק ?

פורסם

אפיון שלנו הישראלים הוא הנטייה לאחר את הרכבת, התאריכים היו ידועים מראש כבר מתחילת ההגרלות של הליגה אבל במכבי לא פנו לאופ"א מכיוון שפחדו מעין הרע שאם הם יפנו לפני שיעלו אז בסוף לא יעלו, אז כל עוד אתה מסתמך על אמונות תפלות בקביעת דברים גורליים זה מה שתקבל.

פורסם
  • מחבר

רק להתבכיין אתם יודעים...

לך לפי ההלכה, לשמור שבת הרבה יותר חשוב מלשמור את ראש השנה.

אם מכבי היו מסדירים את זה בזמן כל הפיאסקו הזה לא היה קורה..

(לא שמעתי אותך או בני ביתך מתבכיינים על המשחקים של מכבי בכדורסל, שיחקו בכל חג אפשרי (וגם בערב הסילבסטר אם אני זוכר נכון))

בקשה למכבי כדורסל, לא זכור לי מקרה כזה, אנא פרט. אם אני לא טועה הם אפילו העבירו משחק כלשהו כשנפל על ערב חג..

וממתי הסילבסטר זה חג יהודי?

ומכבי ת"א כדורגל לא ביקשה לשנות את המועד רק בגלל סיבות דתיות, אלא יותר מהסיבות שצוינו לעיל, אנשים מעדיפים לשבת על ארוחה משפחתית מאשר מול הטלוויזיה למשחק כדורגל (לא זו הסיבה שהביאו לאופ"א מן הסתם).

העובדה היא שאופ"א לא הסכימה, למרות שבבאיירן אמרו שזה בסדר מצידם, אף אחד לא התנגד, רק אופ"א.

אני לא מבין מה אתם מצדיקים אותם. לשים זין על המסורת שלנו מותר לנו, לא לאופ"א, כשמבקשים ממנה בפירוש לשנות בשל הסיבה הזו.

אגב, כשאמרת "רק להתבכיין אתם יודעים" - מעניין אותי לדעת למי התכוונת כשאמרת אתם?

ומכבי גם אשמים שרק עכשיו כאילו נזכרו בזה, אבל עדיין שום דבר לא הפריע לאופ"א להתחשב טיפה ולהקדים את המשחק.

מה שאני אומר זה שהם הסתכלו רק על לוח המועדים הנוצרי כאשר חשבו על תאריכים, וזה חבל.

פורסם

לא יודע אם זאת אנטישמיות כי אני מניח שאת המועד של המשחק הם קבעו הרבה קודם

לפי דעתי סתם לא בזין שלהם לשנות(אתם יודעים ככה זה שמרנים)

ונכון שלפי התורה הרבה יותר חשוב לשמור את השבת מאשר את ראש השנה או יום כיפור אבל אני באמת מבין את כל אלה שזה מעצבן אותם

גם אני רוצה ליראות את המשחק וגם לי יש ארוחת חג

אני מניח שאפשר לשלב בין השניים

פורסם

עלק קשה לשנות תאריך......

אם זה היה על חג המולד בכלל לא היו צריכים לבקש....... לא נכון?

פורסם

אף אחד לא אמר שקשה

אמרתי שלא בזין שלהם

יש הבדל גדול

פורסם

למה לא בזין שלהם

כי אנחנו יהודים

אוף.... יש יהודים בכל מקום אבל באופ"א אין!!

אין צדק!! חחחחח

פורסם
  • מחבר

כן מה נסגר היהודים שולטים בכל העולם חוץ מבאופ"א? :lol:

פורסם

יש דווקא ישראלי באופ"א, שכחתי את שמו כרגע...

בכל מקרה מכבי מנסים לתפוס טרמפ על כאילו מניעים דתיים לאומיים אבל בעצם אלו אינטרסים פיננסיים כמו תמיד.

פורסם

פחות מכירת כרטיסים למשחק, פחות רווח מפירסום... וכן גם פחות אנשים יצפו בזה וחבל כי כולם מפסידים פה.

פורסם

מורטר יאהבל כדורגל בשבת זה במוצאי שבת אם לא שמת לב! וזה שאתה לא דתי זה לא קשור! אתה יהודי ותתחיל להתנהג כמו אחד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים