פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים דווקא יכול להיות שזה בגלל קירור. כדי להגיע למהירויות גבוהות (ועם סטפינג לא משהו) צריך מעבד קר, זה שזה 30 מעלות זה א. יכול להיות שזה לא מספיק קר; ב. יכול להיות שזאת לא הטמפ. המדוייקת.
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים gimmie some VMODS והיי היי חברה זה קירור אוויר עדיין!! וגם מה - זה כן מדוייק 30C באיידל - האפוקסים מאוד אמינים במדידת טמפרטורה-יש חיישן טוב של Winbond
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים נו זה מה שאמרתי !!16C בחדר - מזגן - ומאוורר ישירות על המערכת= אוויר קר מהמזן למאוורר = מעבד בOC 30C מאמץ !
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים תשמע... זאת מהירות מטורפת, שיפור של 50% זה בערך מה שתעשיית המחשבים עושה בשנה וחצי, ה2.4C הוא מעבד שקיים כבר בערך שנה וחודשיים +- ואתה מגיע למהירות של מעבדים שלא קיימים בשוק עדיין אז אני חושב שאתה צריך לשנות גישה
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים כשייצא הלוח של DFI תוכל להגיע ליותר מ2.7הלוח הוא לא זה שמקביל אותי - ואני לא מתכוון לקנות לוח חדש חחחחחחחח
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים מחבר עדכון :עברתי את ה 302.5 ומשם ה WIN לא נותן לי לבצע את ה SUPER PI ( נותן לי הודעה שהתוכנה ביצעה פעולה לא חוקית...) :'( :'( :'(אני אחרי שאני ארגיש קצת יותר טוב ( אני מקיא+כואב הגרון ) אני אולי אתקין WIN 2K ואז אני אנסה שם ......בכול מקרה הצלחתי להוסיף עוד 1.5 מגה הרץ ...
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים gj באמת הישג מרשים תרגיש טוב ואני מקווה שאני ישבור לך ו לsubx תשיא רק לחכות ל xp120 והטרדנו ונראה מה יקרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.