עבור לתוכן

מעוניין לקנות זיכרון מסוג איך שהיותר טוב שיש כרגה בעולם

Featured Replies

פורסם

ניתן בכלל להשיג את ה CRUSIAL בארץ ?!

• תגובות 31
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ניתן להזמין אותם מ crucial.com הם עושים משלוחים בארץ ויש להם גם בסיס באנגליה ומשם המשלוח יותר זול מאשר להזמין מארה"ב

התיזמונים הרשמיים של גירסאת ה3200 הם 2-3-2-6 לכן הכתבה באנדטק חשודה לי

בכל מקרה לפי אנדאטק הם משתמשים בצ'יפים החדשים של מיקרון (מן הסתם הם הרי שלוחה של מיקרון) לכן הם מתעלים על ה EB שמתמשים בצ'יפים הישנים

ואם הביקורת נכונה אז הייתי אומר ש 2.5-2-2-5 ב500 מגהרץ זה מכובד לכל הדעות בנוסף לזה שהם מגיעים לאותם השגים כמעט גם במערכת A64 וגם פאנטיום.

פורסם

ה Ballistix הם הסטיקים הראשונים שCrucial מייצרת לקהל ה enthusiasts, הם שונים מהסטיקים הרגילים שלהם ויש עליהם צ'יפים שונים.

פורסם

גם האת'לון 64 תומך רק בעד 4 ג'יגה של זיכרון, לפחות עם הלוחות שיש היום שיש בהם רק 4 סלוטים ועם זה שוינדוז 64 עדיין לא יצאה. גם סטיקים של 2 ג'יגה לא כל כך נפוצים (בלשון המעטה).

המעבר מחצי ג'יגה לג'יגה שיפר לי מאוד את השימוש במחשב. הכמות זיכרון שוינדוז משתמש בה ל System Cache תלוייה בכמות הזיכרון שמותקנת במחשב. אני לא יכול להעיד איך זה לעבוד עם 2 ג'יגה זיכרון.

אין דמיון בין 4 גיגה בייט על אתלון 64 ל 4 גיגה בייט על מעבד 32 ביט,

חלונות 32 ביט מגבילה את כמות הזכרון ליישום ב 2 גיגה בייט, במערכות

מבוססות אתלון 64 ומערכת ההפעלה 64 ביטית אין מגבלה כזאת.

"גם האת'לון 64 תומך רק בעד 4 ג'יגה של זיכרון," - כוונתך היא שבפועל

אין כיום רכיבי זכרון של 2 גיגה בייט, וזה נכון, אבל למעבד עצמו אין בעיה

לתמוך בכמויות זכרון פיזי גדולות יותר.

מי שצריך מערכות של 8 או 16 גיגה בייט זכרון בוחר בלוחות של אופטרון

בהם יש מספר רב יותר של שקעי זכרון.

פורסם

ytoledano ו- TBM, אתם לא רוצים ששניכם ליצנים חושבים שאם תשיגו בליסטיקס תקבלו את אותן תוצאות כמו בביקורת של אננדטק? :lol:

הסטיקים האלו בביקורת היו Cherry-Picked שרק אנשי םבאננדטק יכולים להשיג.

ו- TBM אם הם משתמשים בצ'יפים חדשים יותר זה אומר שהם יותר טובים? LOL!

BH5 פחות טובים מ- BH6 נכון?

דיברתי עם OCZ והסיבה שהם לא עוברים לייצור צ'יפים מבוססי Micron "G" זה בגלל שהם לא הוכחו כיותר טובים..

:lol:

לעומת זאת כל ocz eb3700 שראיתי עושים 280mhz 3-2-2-10 באיזה 3v..

פורסם

אם כבר מדברים על ליצנים...

מעולם לא טענתי שאפשר להגיע לזה רק אמרתי שנכון לעכשיו אין אתר שטוען אחרת, למען האמת פתחתי טראד מזמן כשביררתי מה התיזמונים האמיתים כי בשום מקום לא היה רשום.

ואז ביקשתי שלא יטענו טענות לאנשים שהזיכרונות עובדים על 2-2-2-5 אם הרשמיים הם 2-3-2-6 כאשר הנימוק היחיד הוא אנדטאק

בכל מקרה הצ'יפים החדשים זה ציטוט מהכתבה של אנדטק הייתי צריך לערוך ולרשום שהם משתמשים בצ'יפים החדשים שאמורים להיות טובים יותר.(כאשר הנימוק הוא לא בגלל שהם "חדשים")

שמור תהערות המגוכחות שלך לחברים שלך בגנון.

מר. קונה FX-57 עם 4 גיגה ראם מערכת קירור ולוח אם של DFI שלא יצא לשוק.

- אנשים כמוך מורידים תרמה המקצועית של הפורום. ואני מקווה שכולם יעשו כמוני כאשר הם יפסיקו להגיב לתגובות הילדותיות שלך.

פורסם

מה זה תזמונים רשמיים? מה שכתוב בSPD? או מה שמפורסם שהזיכרון יכול לעבוד בו? הרבה פעמים כתוב בSPD תזמונים יותר גבוהים ממה שהזיכרון יכול ומפורסם שהוא יכול לעבוד בהם, פשוט כדי שכשמכניסים את המקלות המחשב יעשה בוט על כל מערכת.

פורסם

- הצ'יפים החדשים (REV. G) לא יותר טובים, אם כן - למה OCZ לא עברה אליהם?

- הבליסטיקס אולי יכולים לרוץ ב- 2-2-2-5, אבל אתה לא תקבל את אותן התוצאות שקיבלו בביקורת הזאת.

- מכל האנשים שקנו בליסטיקס לא ראיתי אף אחד שהגיע לרבע מן התוצאות של אננדטק.

- מה אתה מבין בכלל אידיוט? הלוח של DFI אולי עוד לא יצא לשוק אבל מי אמר שאני לא הולך לחכות?

מי יריץ 4 גי'גה? אני אצטרך להפעיל את זה ב- PC2100 ו- T2 או אפילו T3.

מה קשור עכשיו FX57? בוא נתערב שאתה לא יודע בכלל למה אני רוצה אותו כ''כ.

- אולי אני מוריד את הרמה המקצועית אבל לפחות אני אומר אמת, לפחות אני גם לא מטעה אנשים.

- מה אתה מבין בכלל? לפי איך שאתה כותב אתה נמצא בגנון בכלל.

- אם אתה רוצה שכולם יפסיקו להגיב, למה הגבת בעצמך?

זה בסדר מצידי, אתה יכול ללכת לשחק עם הניוקאסטל הקטנטן שלך ועם הפרו שלך ועם הלוח בלי נעילות PCI/AGP. תהנה!

פורסם

ytoledano - הכוונה למה שהם אמורים לעבוד ואת התגובה קיבלתי מהתמיכה שלהם אתה מוזמן לשלוח להם גם אימייל או לחפש תטראד הישן שלי עם הציטוט מהאימייל

פורסם

המעבר מחצי ג'יגה לג'יגה שיפר לי מאוד את השימוש במחשב. הכמות זיכרון שוינדוז משתמש בה ל System Cache תלוייה בכמות הזיכרון שמותקנת במחשב. אני לא יכול להעיד איך זה לעבוד עם 2 ג'יגה זיכרון.

כמובן. אבל אם אתה משתמש נורמלי, וכן, גם גיימר, לא יהיה הבדל גדול. אני מודה שFar Cry בהחלט הצליח להפתיע אותי (לרעה) עם כמויות הזכרון שהוא צריך.

בעבודה הייתי משתמש במערכות של חצי ג'יגה, ג'יגה, ושני ג'יגה זכרון, ולא היה הבדל משמעותי מבחינת הfile cache.

פורסם

ניסוי מעניין: תבדוק את כמות הזיכרון בשימוש אחרי בוט.

פורסם

באיזור 200 מגה אצלי, בלי הfile cache.

ברור שהfile cache תופח אחרי boot, אבל זה משהו מלאכותי.

כלומר, קח את סדר יומו של משתמש מחשב ממוצע, ותראה שרוב התוכנות (אקספלורר, אאוטלוק, אנאערף) מצליח להשאר בcache גם עם 512 מגה.

שוב, רק נסיון אישי, ואין לי ספק שגי'גה מאפשר יותר caching. אני פשוט חושב שזה זניח.

פורסם

אופס

התכוונתי להגיד שצריך לבדוק בכמה זיכרון המחשב משתמש אחרי בוט כשכל פעם מותקנת כמות שונה של זיכרון.

פורסם
  • מחבר

אז שנייה שווה לי להוסיף כסף לקחת fx 53 ו 2ג'יגה ראם של 500 מגהרץ אולי קצת יותר ולעשות אוברקלוק (עם קירור מים כמובן)

-תגידו שווה לעשות dual 3800+???....

פורסם

- "קירור מים כמובן" מה אתה חשוב שזה הקירור האבסולוטי? לא תגיע ליותר מ- 2.6Ghz. המחשב הוא בשבילך בכלל?

- אני תמיד בעד רכיבים יותר חזקים, אבל זה רק אני ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים