עבור לתוכן

פילטרים של ATI מול מהירות של NVIDIA

Featured Replies

פורסם

ראיתי בביקורת שלכרטיסי מסך של ATI יש עדיפות על כרטיסים של NVIDIA בתחום הפילטרים. מה הכוונה , מה היתרון בפועל והאם עדיף כרטיס של ATI על כרטיס מהיר יותר של NVIDIA באותו טווח מחירים?

פורסם

היתרון היחידי של ATI על NVIDIA בכרטיסי ה HIGH END הוא ברזולוציות שגבוהות מ 1280 1024... עד הרזולוציה הזאת אין ספק ש ה 6800 GT ו ULTRA

עדיפים על פני כול הכרטיסים של X800 ומעלה...!

מעל זה... ה X800 XT כבר עדיף על ה GT ו ה אולטרה כשמפעילים פילטרים... ועדיין הייתרון הוא לא גדול... גג 15FPS!

אז מה שאני מציע לך שעם אתה רוצה לשחק ברזולוציות של עד 1280 1024 אז תקנה ת NVIDIA לא משנה עם או בלי פילטרים הכרטיסים שלה עדיפים.! מעל הרזולוציה הזאת הכרטיסים של ATI עדיפים.!

פורסם

עם פילטרים על הרמה הכי גבוהה בשני הכרטיסים, ה- ATI מנצחים גם מעל 800x600, אולי אפילו גם ברזולוציה הזאת.

אבל אף אחד לא אמר שהוא מדבר על NV40 vs. R420, אם הוא מדבר על דור קודם אז הרדאונים יותר טובים בכל הרזולוציות.

אבל באמת מי משחק בלי פילטרים? ??? זו כל המהות של מחשב חזק... ו- FPS15 (וזה מגיע ליותר לפעמים) זה הפרש ניכר.

פורסם

אז זהו שלא נראה לי..... NAXID

אולי במקום לדבר תתן לי תוצאות עם הכרטיס שלך ב FARCRY עם פילטרים ברזולוציה של 1280 1024 ואז נדבר אוקיי..

כאילו אתה אומר לאנשים פה דברים בלי לבסס את דבריך.... תבסס את הטענות שלך ותראה לי שהכרטיס שלך ה XTPE נותן תוצאות יותר טובות עם פילטרים..

פורסם

ואתה ביססת את הטענות שלך?

פורסם

למה שלא שתיכם תבססו את דבריכם ?

את האמת אני עד עכשיו אמרתי שאני הולך על ה 6800U אבל naxid קצת שיכנע אותי במה שהוא אומר .

ועברתי קצת על באנצ'ים , וראיתי שה X800XT PE לוקח את רובם , על ההגדרות הכי גבוהות עם פילטרים .

ואני מתכוון לשחק על ההכי גבוהה . אז אני מתחיל לסתות לכיוון ה X800XT PE ::) .

פורסם

את האמת אני עד עכשיו אמרתי שאני הולך על ה 6800U אבל naxid קצת שיכנע אותי במה שהוא אומר .

ועברתי קצת על באנצ'ים , וראיתי שה X800XT PE לוקח את רובם , על ההגדרות הכי גבוהות עם פילטרים .

ולשלם בהתאם, (כלומר להוציא כסף רב על כרטיס מסך, רכיב שכמעט כל חודשיים שלושה מתחדש כלומר הכרטיס שלך מתישן, כלומר מעשה דבילי.) להוציא +3500 שקל על X800XTPE?

במקום לקנות 6800 GT שהוא כרטיס חזק, ועם אוברקלוק קל הוא כבר ברמה אולטרה. והופ הוצאנו רק 2500 שקל :)

בקיצור,להשקיע כל כך הרבה בכרטיס מסך נראה לי מוגזם \: אבל אם יש לך את הכסף (וכנראה אין לך את סידרי העדיפיות של כל אדם נורמאלי) שיהיה לך לבריאות.

פורסם

אחי אני מקבל אותו בחינם , ולא ממש חשוב כמה הוא עולה .

פורסם

איך אתה מקבל אותו בחינם.. זה אני לא יודע

ושמעו בכול מקרה כול הבנצים שאתם קוראים באינטרנט נבדקו במחשבים תותחים.... זה בדרך כלל AMD שלא פחות ב 3400+ ובדרך כלל עם מינימום של 1 GB עם תיזמונים נמוכים... בקיצור לא מחשב שיש לכול אחד פה ואתם לא יודעים איך המערכת שלכם תגיב לכרטיס בין עם זה של NVIDIA ובין עם זה של ATI.... יש מערכת שתגיב ככה ויש מערכת שתגיב ככה .... הכול תלוי במחשב שלכם..... זאת הדעה שלי בכול מקרה....

והכרטיס הכי משתלם ב HIGHH END זה כמובן ה GT שיש לו יכולת OC מרשימה ביותר.... :xyxthumbs:

פורסם

ולמשתמשים שהם קצת יותר "enthusiast" זה יהיה ה- X800P VIVO.

פורסם

לא רק "הכי גבוהות", אלא גם - "בינוניות" ומעלה, "גבוהות", "גבוהות מאוד" ומה שבא אח''כ גם הרדאון לוקח.

גם פילטרים מלאים ברזולוציות סטוק \ נמוכות הוא לוקח. מה שעומר שהכרטיסים הרבה יותר טובים בטיפול בעומס, מה שאומר רעות על הג'יפורס במשחקים הכבדים שיצאו..

פורסם

שתי שאלות לי אלייך

מה המפרט של המחשב שלך? ואיזה מסך יש לך ?

פורסם

אני הייתי צריך לקנות ממש בקרוב את המפרט הזה , אבל בגלל שיש בעיות כרגע עם ייבוא ה 939 לארץ , ובכלל כל מעבדי ה A64 אז צריך לחכות .

או שאני יקנה מחו"ל את המעבד .

AMD64 +3800 או (FX 53 )

לוח אין ממש הרבה לוחות לסוקט 939 אבל נסדר (בנתיים בכל מקרה אני מחכה)

Corsair 1024MB (2x512MB) TwinX1024-3200XLPRO 2-2-2-5 PC3200 DDR400 Kit

Raptor 74GB 10000 rpm

מסך אני לא יקנה עכשיו . אני יקנה בעוד 4 חודשיים בערך מסך פצצה , כרגע לא נשאר כסף .

אבל אחי אני לא ממש מבין מה מטרת השאלה .

פורסם

מטרת השאלה שלי שאני רציתי לראות איזה מחשב יש לך.. והמפרט שלך הוא תותח על.. כאילו מה שעתיד להיות לך..

והמסך זה חשוב איזה מסך זה

כי עם אתה קונה LCD 17 אז הוא לא תומך ברזולוציה שמעל 1280 1024.. כאילו יכול להיות שכן אבל זה ממש לא מומלץ...

ועם אתה קונה 19 אינץ LCD אז זה כן תומך!

אז עם אתה קונה 17 אינץ LCD אז אתה לא תוכל לשחק ב 1200 1600 ולכן לפי דעתי כבר כדי לך לקחת ת 6800ULTRA שהוא עדיף עם או בלי פילטרים מ ה X800XTPE.... ועם אתה מתכוון לקחת ת 19 אימת LCD אז תיקח ת XTPE!!!

פורסם

אחי אני יודע את זה .

אבל לא נראה לי שאני יקנה LCD הוא פחות טוב למשחקים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים