פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים זה אותו כרטיס רק של ספק אחר...http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416&products_id=7059http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_128&products_id=6905של איזה חברה יותר כדאי של Leadtek או של MSIפעם אמרו לי ש MSן יותר כדאי כי יש להם 16 מאוורים אבל שמעתי איזה משהו רע זה היה לפני איזה שבועאז אולי משהו השתנה קיצר איזה מהם יותר טוב???
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים ללידטק יש קירור הרבה יותר טוב לך עליו הוא לא יקר יותר בהרבה מהMSI,אגב אין לו VIVO זה טעות באתר יש לציין שאתה יכול לקנות 6800 ULTRA של albatron/prolink/elsa בהרבה פחות והפרולינק אם tv tuner.. וגם אתה יכול לחסוך הרבה מאוד אם תקנה 6800GT (שההבדל בינו לULTRA זה מהיריות שעון) ,תוכל לעשות אוברקלוק למהיריות של ultraפעם אמרו לי ש MSן יותר כדאי כי יש להם 16 מאווריםלא מאוררים,צינורות עיבוד,הצליחו לעשות סופטמוד ל6800 של MSI לGTלכל 6800GT/6800 ULTRA יש 16 צינורות עיבוד
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים מחבר מה עושה ה VIVO ???ו TV TUNER זה שאני רואה טלויזיה במחשב???אם כן אז איך אני עושה את זה רק מחבר קבל לכבלים???
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים מחבר מבין ה 3 ספקים שאמרת שיש להם TV TUNER מי הכי טוב?ואם אני לא הולך לעשות OC מה נותן לי הקירור המעולה של Leadtek???
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים מבין ה 3 ספקים שאמרת שיש להם TV TUNER מי הכי טוב? ואם אני לא הולך לעשות OC מה נותן לי הקירור המעולה של Leadtek??? כדי להוסיף משהו להודעה אתה יכול ללחוץ על לחצן , במקום להקפיץ.
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים תסתכל ב FAQ של הפורום . http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=39877.msg360258#msg360258
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים מחבר אין ש הסבר על VIVOושוב ואם אני לא הולך לעשות OC הקירור הטוב של Leadtek נותן לי משהו???וב כרטיס של PROLINK זה עם ה TV TUNER רשום שאפשר להקליט ישר לDVDאני צריך בשביל זה צורב די וי די ??ועוד משהו למה הכרטיס 6800U של ASUS כל כך יקר מה שונה בוא מהאחרים???תודה...
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים VIVO, אשר ראשי התיבות שלו הן Video In Video Out הוא פיצ'ר אשר קיים בחלק מן כרטיסי המסך המאפשר לך לחבר טינור חיצוני אל המחשב ולצפות בו דרך המחשב .טינור חיצוני - ווידאו, מצלמת ווידאו, DVD, ממיר דיגיטלי ומכשירים דומים, מכשירים אשר משדרים ווידאו. אם אתה לא הולך לעשות OC , אז זה שומר יותר על הכרטיס שהוא מקורר טוב יותר ומאריך את חייו (מן הסתם).מדוע הם כל כך יקרים ? ASUS יקרים בגלל שהם מותג אין בהם משהו מיוחד מהאחרים חוץ מזה שאיכות של החלקים שלהם טובה מאוד אבל ככה גם של ה Leadtek .בקיצור הם לא מצדיקים את המחיר הגבוה שלהם
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים אחי דבר ראשון אל תקנה מפנדה!!!אני הזמנתי מהם אולטרה לפני שלוש שבועות... אין התקדמות עדיין..!!!תקנה מנועה או מכול מקום אחר !!!ותלך על הלידטק
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים אל תקנה מפנדה!!!אני הזמנתי מהם אולטרה לפני שלוש שבועות... אין התקדמות עדיין..!!!זה לא בטוח באשמתם ,אי אפשר להאשים תחנות אם המוצר שאתה רוצה לא זמין אצל היבואן
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים הם אמרו לי במפורשות לפני 3 שבועות שהזמנתי שאני יקבל את אחד האולטרות או תליטק או ת XFX תוך חודש גגוהפלא ופלא שום דבר לא קרה עדיין!ושמע אני גם הזמנתי מהם ספק של TT 480 SILENT PURE POWER לא ת BUTTERFLY אלא תרגיל השחור ת W0010 שגם הוא תותח... ומה הם אמרו לי שרק עוד 21 יום מהיום הם יקבלו אותוואני דיברתי היום עם נעה מחשבים ועם LOGICPC והם אמרו לי שיש להם כבר במלאי אותו!! פנדה מחשיבה את עצמה כחנות הכי טובה בישראל .. אבל בפועל זה לא קורה ולוקח לה מלא זמן עד שהיא מקבלת תסחורה ואני מאוד מאוכזב!ובקשר לכרטיס מסך אל תקנה של MSI! עם אתה לא יודע יש להם בעיה באולטרה שלהם.. בחלק מהכרטיסים יש בעיה בחלק מהצינורות עיבוד ואנשים דיווחו על תקלות ועל כך שהם החזירו תכרטיס לחברה! אני מדבר לא בארץ אלא בחו"ל... תיקח או ת ליטק או אלבטרון או אפילן של GIGABYTE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.