פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים יש לי את התונכהKASPERSKY והתוכנה מצאה לי ווירוס בC:WINDWOS/SETUP_INCRE_2.EXE/DATA2003פעם שהייה לי את נורטון אנטי ווירוס 2003 לא הייה בעיה לימחוק ווירוסים איך אני מוחק עם התוכנה אזות?אז שהתוכנה מצאה לי ווירוס הייה רשוםFILE :C:WINDWOS/SETUP_INCRE_2.EXE/DATA0003infected by virus:trojanddownloader.win32.keenval.eיש לי 4 אפשריותsreport onlydisinectrename objectdelete objectואפשר לסמן בווי את apply to all infected objectsויש לי עוד 4 אפשריותokcancelstophelp
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים report only = דווח בלבד disinfect = נקה (עובד רק על וירוסים לא על טרויאנים כמו שמצא לך)rename object - משנה שם של הקובץdelete object - מוחק תקובץ (את זה כדאי לך לסמן) ok = אישורcancel = בטל,מתעלם ממה שמצא וממשיך הלאה stop = מפסיק את הסריקהhelp = עזרהapply to all infected objects = מאשר את מה שבחרת rename/disinfect/delete/report לכל מה שימצא בהמשך הסריקה
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים מחבר report only = דווח בלבד disinfect = נקה (עובד רק על וירוסים לא על טרויאנים כמו שמצא לך) rename object - משנה שם של הקובץ delete object - מוחק תקובץ (את זה כדאי לך לסמן) ok = אישור cancel = בטל,מתעלם ממה שמצא וממשיך הלאה stop = מפסיק את הסריקה help = עזרה apply to all infected objects = מאשר את מה שבחרת rename/disinfect/delete/report לכל מה שימצא בהמשך הסריקה תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.