עבור לתוכן

?R9800P כרטיס חלש!! בעיה עם איזה משחק

Featured Replies

פורסם

יש לי R9800P 256BIT קיבלתי ציון של 5559 ב MARK03

אני משחק Enemy Territory ועשיתי שיהיה MXFPS 60 כי אמרו לי שעם אני יעשה יותר הכרטיס ימות יותר מהיר..

לפעמים המשחק נתקה לשניה והיום שיחקתי איזה 2 דקות המשחק רץ על 20-40 FPS

יש לי A64 3000+R9800P

רציתי שהמשחק ירוץ חלק עם המחשב הזה סתם כקניתי מחשב בהרבה כסף :'( :'( :'( :'(

עידכנתי דריברים +DIRX9.0C

מה עוד צריך לעשות?

התוכנה אי בודקת רק את הבצועים של הכרטיס מסך? יש תוכנה שבודקת את כול הבצועים של כול המחשב?

סגרתי את MSCONFIG את כול התכניות וכולם לא עוזר מה עושים?

פורסם

בעיקרון , אם אתה בטוח שפיזית המחשב בסדר(החומרה) , אז לא אמורה להיות הבעיה הזאת... , זאת כנראה בעיה בתוכנה , זאת אומרת בצורה שבה התקנת את הוינדוס דרייברים , או שיש לך תולעת\וירוס\ספיירוור...

בכל מקרה , התוצאה בטרידימארק בסדר גמור... , ככה אמור להיות.

פורסם
  • מחבר

בעיקרון , אם אתה בטוח שפיזית המחשב בסדר(החומרה) , אז לא אמורה להיות הבעיה הזאת... , זאת כנראה בעיה בתוכנה , זאת אומרת בצורה שבה התקנת את הוינדוס דרייברים , או שיש לך תולעת\וירוס\ספיירוור...

בכל מקרה , התוצאה בטרידימארק בסדר גמור... , ככה אמור להיות.

עשיתי למחשב פורמט... יש סיכוי שזה ווירוס?

ואחי אני לא יודע עם זה בעיה של חומרה איך אני יוכל לבדוק את זה.?

ויש לי

Ad-Aware SE Personal

פורסם

תפרמט.

פורסם

"עשית שזה יהיה 60FPS"?

אתה מדבר על vsync?

אם כן, זה לא עושה שיהיה בקצב ריענון, זה ממש לא תמיד נכון. אני לא מתכוון להסביר עכשיו, אבל זה יכול להנמיך לך את הFPS בצורה מטורפת.

פשוט תכבה את זה. זה לא יהרוס ולא כלום.

פורסם

תכבה את אפשרות הסינכרון אנכי , זה לא פוגע בכלום ולא עושה כלום , מי שאמר לך ככה לא יודע מה הוא אומר...

פורסם
  • מחבר

במשחק אפשר לעשות MAXFPS 70 MAXFPS80 זה לא vsync

ET זה משחק ישן שאני עושה 60FPS המשחק רץ על 61-62 ולא זז אותו דבר עם

MAXFPS80 לא ניסיתי יותר אבל לפעמים יש תקיעה לשניה.. או שהFPS יורד ל30  אבל זה נדיר שזה יורד ל FPS 30 לאיזה 20 שניות ואפילו יותר אבל זה קרא כמה פעמים ויש לי את המחשב שבועים וחצי

וקורא לפעמים שהFPS יורד ל50 והמשחק מקטע!!!

משהו אמר לי שייש משחקים שהכרטיס לא תומך בהם.. אולי זה קשור.

הכרטיס יוכל לעשות הרבה FPS אבל מה שחסר לכרטיס זה איכות!!

--ומה זה vsync ?

-תכבה את אפשרות הסינכרון אנכי , זה לא פוגע בכלום ולא עושה כלום , מי שאמר לך ככה לא יודע מה הוא אומר...

--איך אני מכבה את זה?

אולי זה כתיבה מהירה? עשיתי מנותק

פורסם

Driver Properties ==> 3D ==>custome ==> "Wait for Vertical Sync" ==> Shut it off.

פורסם
  • מחבר

Driver Properties ==> 3D ==>custome ==> "Wait for Vertical Sync" ==> Shut it off.

אחי בבקשה תירשום את זה בעברית

פורסם

מאפיינים==>לשונית הגדרות==>מתקדם==>3D==>מותאם אישית (או שלא יודע איך זה בדיוק נקרא בעברית)==>ושם תוריד את הV שמסומן ליד "חכה לאות סינכרוני" (אני לא בטוח שככה זה כתוב אבל אתה תראה את זה כבר למטה) יש ארבעה דברים כאלה שאתה יכול לכוון פשוט תוריד אותו לגמרי.

בהצלחה. :)

פורסם
  • מחבר

מאפיינים==>לשונית הגדרות==>מתקדם==>3D==>מותאם אישית (או שלא יודע איך זה בדיוק נקרא בעברית)==>ושם תוריד את הV שמסומן ליד "חכה לאות סינכרוני" (אני לא בטוח שככה זה כתוב אבל אתה תראה את זה כבר למטה) יש ארבעה דברים כאלה שאתה יכול לכוון פשוט תוריד אותו לגמרי.

בהצלחה.  :)

תודה  :-X

פורסם
  • מחבר

אחרי שנכנסתי למתקדם אין לי 3D

יש לי

צבע,אפשריות,סיבוב,חפיפה,כללי,מתאם,צג, פתרון בעיות ,ניהול צבעים, תצוגות, SMARTGART)TM) ,תלת-מימד , VPU RECOVER.

זה מה שייש לי

פורסם

אחרי שנכנסתי למתקדם אין לי 3D

יש לי

צבע,אפשריות,סיבוב,חפיפה,כללי,מתאם,צג, פתרון בעיות ,ניהול צבעים, תצוגות, SMARTGART)TM) ,תלת-מימד , VPU RECOVER.

זה מה שייש לי

::)

פורסם

לי יש אותו והוא כרטיס מצויין.

אתה בוחן אותו על ET ?!?! תבחן אותו על DOOM 3 תראה מה זה!

אלק כרטיס חלש.. :) ET מבוסס על המנוע המתיישן של QUAKE 3...

פורסם
  • מחבר

לי יש אותו והוא כרטיס מצויין.

אתה בוחן אותו על ET ?!?!  תבחן אותו על DOOM 3 תראה מה זה!

אלק כרטיס חלש.. :)  ET  מבוסס על המנוע המתיישן של QUAKE 3...

כן אחי אבל ET משחק הרבה יותר טוב מי DOOM 3 רק DOOM 3 מפחיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני מפחד לשחק לבד... :-[

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים