פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים זה עתה פרשתי מפורום כללי גדול מאוד (הייתי בדרג בכיר) מקווה שיהיה מעניין פה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים ברוך הבא לפורום אני מקווה שתהנה מהגלישה שלך כאן באתר ובפורומים. -כהתחלה אני מציע לך לקרוא את חוקי הפורום. חשוב שתקרא אותם כדי למנוע חוסר הבנה בעתיד. ציטוט קטן מחוקי הפורום: * חתימה טקסטואלית (טקסט) מוגבלת ל-5 שורות בפונט ברירת המחדל. * חתימה ויזואלית (תמונה) מוגבלת לגודל של 300x100 פיקסלים, ולמשקל של 30KB לכל היותר. * ה-Avatar (התמונה מתחת לשם) מוגבל לגודל של 100x100 פיקסלים, ולמשקל של 30KB לכל היותר. כמו כן , אני מאמין שאתה מבין מזה שהחתימה שלך נוגדת את חוקי הפורום , אתה מתבקש להקטין אותה.
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים ברוך הבא! הקטנתי לך את החתימה : תעתיק את הקוד הבא לחתימה שלך: [img=http://asafy.shyper.com/hwzone/XDream.jpg]
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים אה נייסלא ידעתי שכשזה בתוך קוד אז הוא מתעלם מהכל ולא מציג את התמונהסוף סוף יש דרך להסביר לאנשים
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים ברוך הבא . תהנה בפורומינו בקט והנעים אני אוהב אותו רק אל תעשה שטויות ותשמור על שפה יפה או שתקבל באנים כמוני ( 2 )
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים מחבר מתן החתימה שלי הוקטנהותודה על המקטיןומתן! אני מודע לחוקי הפורוםובפעם המיליון זה אני אוהד.
פורסם 2004 בספטמבר 921 שנים יש לנו מעל 10000 משתמשים ותחשוב מה היה קורא לו כל אחד שהיה נרשם היה פותח ת'רד בסגנון "שלום אני חדש פה"... HINT HINT
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.