פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים אני מחפש המלצות לשירים שאם אתה קם באמצע הלילה ושומע אותם אתה נרדם בחזרה אני אתן דוגמאות : behind blue eyes של לימפ ו- She will be loved של מארון . אה כן יש גם את השיר my girl של nirvana .
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים Svefn Englar - Sigur Ros, קטע ממש יפה. הוא "כיכב" ב Vanilla SKy, שהוא אחד הסרטים היפים ביותר שראיתי, ועם יצירות מוזיקליות יפות גם-כן. תוריד גם את Every thing is in one place, של Radiohead. יש יצירות יפות של בטהובן שפאשר לשמועויש דברים על פסנתר שזה מאוד מרגיע..
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים אני יכול להמליץ על אלבום ממש טוב, מרגיע אבל לא יצא לי להרדם איתו עדיין. The Koln Concert של Keith Jarrett.
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים Garbage - You look so fineRadiohead - Karma police Sterophonics - Mr. WriterU2 - OneNirvana - The man who sold the worldThe Verve - the drugs don't workRed hot chili peppers - Road trippinלילה טוב.נ.במוזיקה קלאסית זה באמת יכול להיות נחמד...Beethoven - Moonlight SonataBach - FantasiaBach - Air for the G-String.
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים Peter gabriel - dont give upRadiohead - fake plastic treesNorah jones - come away with meKate bush - army dreamersCyndi lauper - true colorsThe pretenders - i go to sleepChicago - hard to say i'm sorryEurythmics - miracle of lovePhill collins - one more nightThe doors - riders on the stormBruce springsteen - streets of philadelphiaDire straits - brothers in armsExtreme - more than wordsScorpions - wind of changeRoxxette - queen of rainSimon and garfunkel - the sound of silenceSting - fields of goldSimply red - if you dont know me by nowThe police - tea in the sahara
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים Svefn Englar - Sigur Ros, קטע ממש יפה. הוא "כיכב" ב Vanilla SKy, שהוא אחד הסרטים היפים ביותר שראיתי, ועם יצירות מוזיקליות יפות גם-כן. תוריד גם את Every thing is in one place, של Radiohead. יש יצירות יפות של בטהובן שפאשר לשמועויש דברים על פסנתר שזה מאוד מרגיע..Everything in it's right place*דווקא לא מדבר על השיר הספציפי הזה, אבל תחשבו קצת לפני שאתם ממליצים.. יש שירים שקטים מאוד כבדים, לא מבין איך זה עוזר להירדם
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים יש שיר חדש לא יודע אם אתה מכיר Seether featuring Amy Lee - Broken שיר שקט וטוב . מומלץ
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים קצת איכות אלקטרונית לשעות הלילה המאוחרות מהעשור הקודם, וגם קצת כמה מהשנים האחרונות... William Orbit - Water from a Vine Leaf 7:01 Schiller Feat. Heppner - I feel you 5:34 Schiller - The smile 5:33 Way Out West - Blue 5:14 Way Out West - The fall 8:48 Audio Science - 2.5 orbits later 5:02 Global Communication - Delta Phase 10:14 Chapterhouse - Amor Real בריאן אדאמס, מחוזק בלילה, במיוחד הגרסאות של Chicane ללא מעט מהשירים שלו. מספיק לבינתיים... 8)
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים חפש מוזיקה קלטית, אבל אל תתבלבל עם אירית (הזאת עם הריקודים). אניגמה ו-ארה גם טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.