עבור לתוכן

מדפסת HP 3816 מתלוננת על Paper Jam ואינה מושכת נייר, כמובן שאינה מדפיסה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכם חבר'ה!

ברשותי מדפסת מסוג HP Deskjet 3816, מחוברת בUSB למחשב שלי (צריך מפרט?) . השבוע ניסיתי להדפיס מסמך כלשהו, המדפסת אינה מושכת את הנייר להדפסה, המדפסת התלוננה על Paper Jam והודרכתי ע"י הHELPER של המדפסת לפרק את המכסה האחורי ולסלק את הנייר שנתקע שם. אין שם שום נייר כלל, שום דבר תקוע שמפריע לנייר "להמשך". כמו כן הבחנתי שראשי הדיו לא זזים כלל, תקועים במקום, לא משנה מה אני עושה. ניסיתי לחפש עזרה באתר של HP מצאתי מאמרים בנושא שלא עזרו לי... יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?

אני משוכנע שזו בעיית חומרה במדפסת ולא בעייה בדרייברים, אבל אין לי בעיה להסיר ולהתקין מחדש. (ד"א יש לי את הדרייבר הכי מעודכן במדפסת).

מערכת ההפעלה היא Windows XP, היה SP1, לא מזמן הורדתי והתקנתי SP2, לא שינה כלום...

יש מה לעשות או כדאי כבר לפתוח ת'רד "מבקש המלצה למדפסת חדשה"??

פורסם

מכיר את הסיפור הזה במדפסות של HP.

יש 2 אופציות:

א. כשאתה שומע שהמדפסת באה "לקחת" את הנייר - תתן לנייר העליון דחיפה קטנה ותעזור לו להכנס פנימה.

ב. תיקון (אחריות יש?) במעבדות HP.

פורסם
  • מחבר

זאת בעיה מוכרת? לא קיבלתי הרבה עזרה באתר של HP...

אני אנסה את אופציה א', אבל הראשי דיו לא זזים, מישהו אמר לי שאם הם לא זזים אז אין הרבה מה לעשות עם המדפסת? ??? המדפסת גם משמיעה רעשים מחרידים...

בקשר לאופציה ב' - עברה האחריות לצערי... לא חושב שיש טעם לתקן בתשלום, לא?

פורסם

מוכרת במדפסות האלה, מניסיון - ולא במדפסת אחת!

אבל מה שחשוב הוא עיתוי דחיפה הנייר (דחיפה ממש קלה): איך שאתה שומע אותה שהיא באה "לסחוב" נייר - תעזור לנייר להכנס פנימה.

דורש קצת תרגול - בסוף אתה תהיה מומחה.

תיקון? רק אם באמת אתה לא מסתדר עם זה.

ואם החלטת לתקן - תתקשר לשאול בערך מה העלות לפני שאתה מוסר אותה.

פורסם
  • מחבר

קודם כול באסה... שזאת בעיה ידועה, ואני לא ידעתי אותה.לא תקין...

אף פעם לא הייתי טוב מבחינת תזמון/עיתוי... את האמת עכשיו היא כאילו לא מנסה לסחוב את הנייר.

עכשיו היא הצליחה לסחוב את הנייר עד הסוף ולהוציא אותו גם, אבל לא להדפיס כלום... עכשיו שאני מנסה להדפיס שוב מסמך אז היא פשוט לא מושכת את הנייר, אבל ללא הודעת שגיאה; לא Paper Jam ולא כלום...

אני כמעט בטוח שתיקון יעלה כמו מדפסת חדשה (לא הכי High End, אבל צורכי ההדפסה שלי צנועים), וזה לא ישתלם. בכול מקרה, לא אשלח אותו לתיקון בלי שאדע מהי העלות של התיקון.

פורסם

אתה צודק זה לא שווה את התיקון אם אתה יכול בעצמך!

תנקה אותה !

תשמן כמה מנועים במדפסת

אם לא עוזר תביא אותה לי!

פורסם
  • מחבר

איך אני משמן אותה? ועם מה? WD40, "שמן רובים" פשוט?

ואם לא עוזר, אז איפה אתה נמצא? ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים