פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים טוב אז ככה חבר שלי רוצה לפרוץ לי למחשב ואני רוצה תוכנה כדי לחסום אותו ושהתוכנה לא תפריע לי בעבודה עם המחשבזאת אומרת אינטרנט איסיקיו מסנג'ר וכו... תודה לעוזרים
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים תתקין Firewall . המלצה Sygate תוכל להוריד אותו מהאתר www.tucows.co.il בחינם.שים סיסמא יותר חזקה בICQ וMSN. סיסמא 123456 זה לא סיסמא חזקה. שלב אותיות עם מספרים.ושהוא ישלח לך הודעה פשוט שים אותו בignore\Block List ושכח ממנו.
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים מה הקשר גם אני עושה עם חברים שלי פריצות אחד לשני אנחנו לא עושים נזק זה פשוט כי לפעמים משעמם
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים אם זה חבר שלך ואתה מכיר אותו ויודע איפה הוא גר אז תרביץ לו!!! חברים לא פורצים לחברים למחשב!
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים תיפרוץ לו גם זה לא בעיה אם אתה ליימר פשוטכנס לאתר <צונזר> תירשם כנס להאקינג יש שם גם תוכנות הגנה וגם דרכי פריצותבבקשהעריכת המודר: יש גבול. אין לפרסם אתרים שעוסקים בפריצה.
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים אם חבר שלך היה יודע לפרוץ - הוא היה סותם את הפה ולא מזיין לך את השכל .עצה שלי - כנס בו ! עצן העובדה שאתה מבקש "תוכנה " ולא יודע שאומרים פיירוואל - מראה כמה אתה חובבן טיפש ! היעלם , נוב .
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים מחבר בקיצור הוא מגלה את האיפי שלי דרך האיסיקיו כשאני באווי אז עשיתי בהגדרות של האיסיקיו עשיתי שאני יכנס לאוי רק אחרי 9999 דקות חחח אז זהו זה מסודר תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.