עבור לתוכן

FFS בבקשה תעזרו לי אני מבולבל לגמרי.. יש לי דילמה בקשר לכרטיס מסך: X800PRO ו6800

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב תודה Naxid האמתי חיכיתי שתגיד שאם זה X800פרו ו6800GT אז שווה יותר 6800GT =))

כנראה שאני ישאר עם ההזמנה שלי (6800GT) שלי תודה רבה לכולכם =)

פורסם

די! לא עוד מריבות על איזה כרטיס טוב....כל אחד יגיד את הצד שלו (ובסוף אני וNAXID נהיה צודקים) ואז יהיו עוד ריבים ואף אחד לא יקשיב אחד לשני  :P

אם אתה הולך לשחק CS אז אתה בטח תשחק על רזולוציה ממש אבל ממש נמוכה אז זה לא ממש משנה איזה תבחר כי בשניהם תקבל 100FPS על 640x400.

פשוט בושה איך הורסים כאלה כרטיסים משובחים  :'(

פורסם

GT יותר טוב מ- X800P NONVIVO / DEFAULT.

אבל בהנחה שלא מצאת VIVO אז כמובן שה- GT יהיה השקעה יותר טוב.

לאחר הפלאש זה X800XTPE vs 6800U שלעולם לא נגמר.

עצה שלי: תשאר עם ההזמנה, ותהנה. GL :o

פורסם

אני לא אקח. באותה המידה שאתם פוגעים בי, אני פוגע בכם, נקודה.

Raul - אני חושב שאתה פאנבוי. סתכל על הטקסט האישי שלך ועל האווטר. זה אומר משהו, חוץ מהכתיבה שלך.

אבל למה מטעה אנשים? אני לא אמרתי לו לפי ההעדפה שלי ל- ATI, אלא לפי ביצועים ועלות.

אמרתי לו לקחת VIVO, שע''י פלאש ביוס קל נהפך הישר ל- X800XT\PE. ואז הוא מתחרה ב- 6800U, בהרבה פחות כסף.

אני יודע שאת ה- GT אפשר להמהיר לאולטרא, אבל לעולם לא תקבל U אמיתי בגלל שחסר לג'יטי את החשמל.

אם הוא יהפוך ל- X800XTPE, הוא יהיה לו יותר טוב לכל המשחקים האחרים מאשר דום 3, ובמיוחד ל- hl2 שהוא העדיפות הראשונה שלו.

אם הוא לא יכול לקחת VIVO, אז ברור שה- GT ינצח בגלל הפרש צינורות העיבוד.

כנראה שבאותה מידה שאני צריך חיסון, גם אתם.

naxid פה יש לך טעות רצינית... אתה חושב שאנחנו באנו במטרה לפגוע בך וזה לא נכון....

תאמין לי שאני כבר לא ילד קטן ומזמן הפסקתי לנהל את החשבונות האלה... אני בא להוציא פה את האמת לאור ולנסות לעזור לחברי הפורום האחרים.... בלי שום פגיעה באף אחד ובגלל זה אני לא משתמש בקללות/השמצות כמו שאתה עושה (כמו שאמרת אני לא שם ז** על חברי הפורום וכל זה... )

אתה פשוט חייב להבין שאף אחד פה לא נגדך... נהלנו ויכוח טוב עד שכבר לא היה מה להגיד והתחלת לדבר שטויות שלא קשורות לוויכוח וכן נמנעתי מלהגיב והצעתי לך לשנות טת און הדיבור שלך (לטובתך).

חוצמזה שהצענו מזמן להפסיק את הויכוח לאחר שהתברר שלא תהיה תשובה מוחלטת אבל אתה משום מה המשכת להתגרות בנו ורצית להמשיך את הריב...וחבל.

ואם אתה חושב שאני פאן בוי אז יש לך טעות רצינית... בחירת התמונה והטקסט עם ענייני האישי אבל להגיד שבטקסט שלי אני מטעה אנשים לפי העדפות חברה זאת ממש חוצפה!!!

קיצור יש מבין? יופי...

פורסם

טוב, רציתי לחכות עד שפותח הת'רד יקבל תשובה, ואז לנעול את הת'רד בגלל הריב הטיפשי שנמשך לאורך כל הדיון הזה.

מכיוון שהוא קיבל את התשובה, והריב נמשך, הדיון ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים