פורסם 2002 באפריל 2823 שנים למי שרוצה להוריד את הדריבר החדש של הרקולס(7.66) אבל האתר לא עולה אין לי מושג למה אבל מי שרוצה מצאתי אותו על שרת קצת איטי אבל עדיין למי שרוצה!אני קיבלתי 6700 ועכשיו קיבלתי 7200 .תלחצו על מפרט מחשב בשביל המחשב שלי!תהנוftp://212.43.238.130/tempofedmokqaxy3/drivers/Hercules%203D%20Prophet%20FDX%208500%20Radeon%20LE%20Pilote%207.66%20XP.exe
פורסם 2002 באפריל 2823 שנים יפה מאד.זה קצת מאכזב אותי כי אני קבלתי 6800-7000 ב TI200 של MSI הישן שלי וחשבתי שיהיה יותר הבדל.אומרים שה 8500LE צריך להיות יותר חזק.
פורסם 2002 באפריל 3023 שנים למה שהוא לא יהיה מרוצה אתה יודע שאפילו הצורבים שלהם במהירות 40 ממש מצויינים אבל יקרים.
פורסם 2002 באפריל 3023 שנים מחבר אני מאוד מרוצה מהסידרום של אסוס הוא מעולה קורא דיסקים מעולה עובד פצצה ממליץ בחום!!!!שווה!!!!!!!!!!!
פורסם 2002 במאי 123 שנים מה דעתך לנסות את הדרייברים של Omega? http://www.omegacorner.com/ati.htm בטח לא תצליח אז תצטרך לשנות את הביוס של הכרטיס מסך לביוס של ATI. ואז תגיע לתוצאה שאני מגיע אליה ב-3dmark2001 SE: 8200 עם כמעט אותו מפרט מחשב, בלי OC בכלל (כי עדיין לא קניתי מאווררים ולוחות קירור) PSben
פורסם 2002 במאי 123 שנים מחבר אני יודע אני מת להתקין את הדריברים החדשים של omega או של ati 6043 אבל אני מעדיף לחכות לביוס של הרקולס!יש פה מישהו ששמעתי שעידכן לביוס של giga-byte והכרטיס הלך אז אני מעדיף לחכות להרקולס!אתה עידכנת לgiga byte???
פורסם 2002 במאי 123 שנים הסיכון הוא באמת לא קטן, אבל אני העדפתי לנסות (כל עוד יש אחריות לכרטיס ) התקנתי בהתחלה Gigabyte ואח"כ התקנתי ATI. כפי שאמרתי אני כרגע עובד עם דרייברים של Omega. אגב, בלי קשר, כדאי לך לנסות את הדרייברים של Omega, יכול להיות שזה יעבוד אצלך. בכלל, אני מקווה שכבר ניסית את הדרייברים של ATI. אני מכיר כמה אנשים (מעט מאוד) שאיכשהו הדרייברים של ATI עובדים אצלהם. No Pain No Gain..
פורסם 2002 במאי 123 שנים מחבר ניסתי וצערי זה לא עובד אני באמת רוצה לנסות את הביוס אבל עד שקיבלתי את המחשב ובשביל לקבל את הכרטיס הזה חיכתי 10 ימים ועכשיו לנסות לא יודע לא רוצה אני מעדיף את הביוס של הרקולס!!!שיצא אני יעדכן!!!
פורסם 2002 במאי 223 שנים הסיכון הוא באמת לא קטן, אבל אני העדפתי לנסות (כל עוד יש אחריות לכרטיס ) התקנתי בהתחלה Gigabyte ואח"כ התקנתי ATI. כפי שאמרתי אני כרגע עובד עם דרייברים של Omega. אגב, בלי קשר, כדאי לך לנסות את הדרייברים של Omega, יכול להיות שזה יעבוד אצלך. בכלל, אני מקווה שכבר ניסית את הדרייברים של ATI. אני מכיר כמה אנשים (מעט מאוד) שאיכשהו הדרייברים של ATI עובדים אצלהם. No Pain No Gain.. הדרייברים של ATI עובדים אצלי מצוין - מחר אנסה את הבטא... ד"א, אם אין בעייה בכרטיס, מה ייתן עידכון ביוס? אני בכל מקרה אעדכן רק שיצא של הרקולס - לא שווה לקחת סיכון (אם זה לא מקולקל, אני לא מנסה לתקן )
פורסם 2002 במאי 223 שנים יש פה מישהו ששמעתי שעידכן לביוס של giga-byte והכרטיס הלך אז אני מעדיף לחכות להרקולס!אני מניח שהתכוונת אלי כי אני פרסמתי הודעה שלי הייתה בעיה אך כיוון שאף אחד לא ענה לי כאן אז לא חשבתי לפרסם שבסוף הצלחתי והכל עובד בסדר! הייתה פשוט בעיית תאימות קטנה עם הלוח אם (אני מניח) וכאשר עשיתי FLASH במחשב אחר זה עבד אז אל תדאג ותזכור אי אפשר להרוס את הכרטיס כאשר עושים FLASH! :saint:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.