עבור לתוכן

למי שיש את הכרטיס hercules 3d prophet fdx 8500 le

Featured Replies

פורסם

למי שרוצה להוריד את הדריבר החדש של הרקולס(7.66) אבל האתר לא עולה אין לי מושג למה אבל מי שרוצה מצאתי אותו על שרת קצת איטי אבל עדיין למי שרוצה!

אני קיבלתי 6700 ועכשיו קיבלתי 7200 .

תלחצו על מפרט מחשב בשביל המחשב שלי!

תהנו

ftp://212.43.238.130/tempofedmokqaxy3/drivers/Hercules%203D%20Prophet%20FDX%208500%20Radeon%20LE%20Pilote%207.66%20XP.exe

פורסם

יפה מאד.

זה קצת מאכזב אותי כי אני קבלתי 6800-7000 ב TI200 של MSI הישן שלי וחשבתי שיהיה יותר הבדל.

אומרים שה 8500LE צריך להיות יותר חזק.

פורסם

6kwar אתה מרוצה מהסי די רום שלך (ASUS X52)?

פורסם

למה שהוא לא יהיה מרוצה אתה יודע שאפילו הצורבים שלהם במהירות 40 ממש מצויינים אבל יקרים.

פורסם
  • מחבר

אני מאוד מרוצה מהסידרום של אסוס הוא מעולה קורא דיסקים מעולה עובד פצצה ממליץ בחום!!!!

שווה!!!!!!!!!!!

פורסם

מה דעתך לנסות את הדרייברים של Omega?

http://www.omegacorner.com/ati.htm

בטח לא תצליח אז תצטרך לשנות את הביוס של הכרטיס מסך לביוס של ATI.

ואז תגיע לתוצאה שאני מגיע אליה ב-3dmark2001 SE:

8200 ;)

עם כמעט אותו מפרט מחשב, בלי OC בכלל (כי עדיין לא קניתי מאווררים ולוחות קירור)

PSben

פורסם
  • מחבר

אני יודע אני מת להתקין את הדריברים החדשים של omega או של ati 6043 אבל אני מעדיף לחכות לביוס של הרקולס!

יש פה מישהו ששמעתי שעידכן לביוס של giga-byte והכרטיס הלך אז אני מעדיף לחכות להרקולס!

אתה עידכנת לgiga byte???

פורסם

הסיכון הוא באמת לא קטן, אבל אני העדפתי לנסות (כל עוד יש אחריות לכרטיס :))

התקנתי בהתחלה Gigabyte ואח"כ התקנתי ATI.

כפי שאמרתי אני כרגע עובד עם דרייברים של Omega.

אגב, בלי קשר, כדאי לך לנסות את הדרייברים של Omega, יכול להיות שזה יעבוד אצלך. בכלל, אני מקווה שכבר ניסית את הדרייברים של ATI. אני מכיר כמה אנשים (מעט מאוד) שאיכשהו הדרייברים של ATI עובדים אצלהם.

No Pain No Gain.. ;)

פורסם
  • מחבר

אני ינסה את הדריבר של omega מקווה שיעבוד

פורסם
  • מחבר

ניסתי וצערי זה לא עובד אני באמת רוצה לנסות את הביוס אבל עד שקיבלתי את המחשב ובשביל לקבל את הכרטיס הזה חיכתי 10 ימים ועכשיו לנסות לא יודע לא רוצה אני מעדיף את הביוס של הרקולס!!!

שיצא אני יעדכן!!!

פורסם

הסיכון הוא באמת לא קטן, אבל אני העדפתי לנסות (כל עוד יש אחריות לכרטיס :))

התקנתי בהתחלה Gigabyte ואח"כ התקנתי ATI.

כפי שאמרתי אני כרגע עובד עם דרייברים של Omega.

אגב, בלי קשר, כדאי לך לנסות את הדרייברים של Omega, יכול להיות שזה יעבוד אצלך. בכלל, אני מקווה שכבר ניסית את הדרייברים של ATI. אני מכיר כמה אנשים (מעט מאוד) שאיכשהו הדרייברים של ATI עובדים אצלהם.

No Pain No Gain.. ;)

הדרייברים של ATI עובדים אצלי מצוין - מחר אנסה את הבטא...

ד"א, אם אין בעייה בכרטיס, מה ייתן עידכון ביוס? אני בכל מקרה אעדכן רק שיצא של הרקולס - לא שווה לקחת סיכון (אם זה לא מקולקל, אני לא מנסה לתקן :lol: )

פורסם

יש פה מישהו ששמעתי שעידכן לביוס של giga-byte והכרטיס הלך אז אני מעדיף לחכות להרקולס!

אני מניח שהתכוונת אלי כי אני פרסמתי הודעה שלי הייתה בעיה אך כיוון שאף אחד לא ענה לי כאן אז לא חשבתי לפרסם שבסוף הצלחתי והכל עובד בסדר! הייתה פשוט בעיית תאימות קטנה עם הלוח אם (אני מניח) וכאשר עשיתי FLASH במחשב אחר זה עבד אז אל תדאג ותזכור אי אפשר להרוס את הכרטיס כאשר עושים FLASH! :saint:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים