עבור לתוכן

קצת נוסטלגיה! PCPRO וכל השאר...

Featured Replies

פורסם

אז ככה FLOSTER שלח לי לינק לא מזמן לטרד בפורום של PCPRO...

http://web.archive.org/web/20010710230013/www.pcpro.co.il/cgi-bin/community/YaBB.pl?board=Anarchy&action=display&num=993030965&start=12

ממש הסטוריה ומעורר צמרמורת מתי שאני רואה את הטרדים האלה... אפשר למצוא דרך האתר הזה עוד מלא כתבות ישנות מהאתר ועוד דיונים מהפורומים.

לא האמנתי שהוא עדיין זוכר את טרד הגיוס שלי... את הזכייה שלי במקום הראשון בכתבה שעשיתי על ה AMD900MHZ האגדי של הזמנים הקדומים :-) (חחח קיבלתי מפנדה KYRO II בחצי מחיר)

בנוסף לזה יש גם את המפגש הראשון של הפורומים שהיה בארץ! (וגם היחידי שהייתי בו כי התגייסתי יום אחרי בדיוק)

http://pctip.co.il/articles/meeting.php

איזה כיף היה במפגש הראשון... לראות את כל החברה של פעם... תומר, KOM, EPIT@M וכמובן צוות זיגזג ועוד מלא אנשים...

חבל שאני לא מכיר את האנשים והכינויים החדשים שלהם... לא השתתפתי כל כך בפורומים ב 3 שנים האחרונות ואני די חלוד

יש למשהו עוד לינקים מגניבים והסטוריים?

יניב

• תגובות 36
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היי יניב,

פתחתי ת'ראד דומה די ממזמן, אתה מוזמן להיכנס ולקרוא, אפילו יואב פרחי הגיב שם:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=37341.0

מעבר ללינק שהבאתי לך, אתה יכול להכינס לאתר web.archive.org ולנסות להוציא משם דפים ישנים, למעשה ארכיונים כמעט מכל אתר אפשרי שגווע.

פורסם

וואו זה ישן...

לא הרבה השתנה אבל. פה ושם אנשים נעלמו אבל הגרעין נשמר פחות או יותר...

אני זוכר שהתחלתי באותה תקופה בפורום חומרה בנענע, והיה שם איזה "עקרב" שידע הכל (Uber זה אתה?), ומדי פעם היה מפרסם לינקים לHWzone...

יום אחד החלטתי להכנס ומאז אני פה, נעול בלי דרך לצאת ;)

ב PcPro הייתי גם גולש מדי פעם אבל נרשמתי אחרי הרבה זמן, יחסית מאוחר, ואז איזה חודש-חודשיים אחרי הוא נסגר...

למנטור היו אחלה כתבות בזמנו, אני עוד זוכר את מדריך הקנייה שהמליץ על לוח ASUS (חושב שזה היה ה A7V), ומעבד 133 FSB ;D

כמו כן גם הביקורת על הקיירו II... אחח נוסטלגיה...

פורסם

כן, אפילו אני הייתי שם, אפילו הייתי מודרייטור בפורום הכללי (רמז: היו שניים, ואני לא Midi_Glider).

מצחיק שעכשיו אני משרת בצבא באותו חדר עם אחיו העתודאי של תומר.. (וכן, גם הוא מהחבר'ה הטובים)

פורסם

במנטור הייתה את הביקורת על המארז אנטק (שיושב אצלי כבר הרבה זמן..) וגם באמת לASUS A7V -133 שעדיין משמש אותי (בנאמנות שלא ראיתי כמוה) במחשב הראשי שלי.

אפשר להגיד שהביקורות במנטור השפיעו עלי קשות.

פורסם

נרגילון, לא נראה לי זה אני.

אבל לך תדע, הזיכרון שלי לא עובד טוב כמו שהייתי צעיר.... :-\

AnyWhy אני ללא ספק הספאמר הבלתי מעורער של קהילת החומרה בארץ, ועל זה אין וויכוח.

פורסם

כן, אפילו אני הייתי שם, אפילו הייתי מודרייטור בפורום הכללי (רמז: היו שניים, ואני לא Midi_Glider).

מצחיק שעכשיו אני משרת בצבא באותו חדר עם אחיו העתודאי של תומר.. (וכן, גם הוא מהחבר'ה הטובים)

תגיד, מה עושה תומר?

יש לו עוד שנה עד לשיחרור?

פורסם

תומר, לפי מה שהבנתי, עומד להשתחרר מהקבע בחודש-חודשיים הקרובים, לאחר חודש-חודשיים בקבע (אמור היה לעשות שנה וחצי).

אבל זה לא ממקור ראשון.. באמת, צריך להזמין אותו הנה, אלא אם הצבא דפק לו את המוח עד ללא הכר (וחומרה).

פורסם

נרגילון, לא נראה לי זה אני.

אבל לך תדע, הזיכרון שלי לא עובד טוב כמו שהייתי צעיר.... :-\

אתה צריך מקל, סבא?

פורסם

אני בכלל לא זוכר כלום ..

יש הבזקים של pctip פה , pcpro שם , ואז hw הופיע ...

היו זמנים ...

אבל שטויות

הפורומים היום זה לא הפורומים שהיו אז ...

התדרדו קצת , וכל החבר'ס פרשו .

פורסם

חחח !! נסה שנית, אני בטוח שיניב כאן ועוד מספר אנשים יחלקו על דעתך, אני בזמנו הייתי הספאמר הגדול ביותר, בשיאים שאתה לא יכול לחלום על להתקרב אליהם... :lol: :lol: :lol:

פורסם

הממ ... קובי ... *אהם אהם* ... תזכר במה שהלך עם athlon ואיתי .... LOL

יש פה כמה אנשים שצריכים לחלוק את התואר האצולה הזה ביניהם .

:xyxthumbs:

פורסם

חחח !! נסה שנית, אני בטוח שיניב כאן ועוד מספר אנשים יחלקו על דעתך, אני בזמנו הייתי הספאמר הגדול ביותר, בשיאים שאתה לא יכול לחלום על להתקרב אליהם... :lol: :lol: :lol:

אני יכול לאשר...אבל זה היה בפרופורציה לקהילה הקטנה דאז.

פורסם

הפורומים היום זה לא הפורומים שהיו אז ...

התדרדו קצת , וכל החבר'ס פרשו .

כן... פעם התגובות לת'רדים היו ארוכות ומפורטות(במיוחד של מידי (OMG)).... וכמעט מכל נושא נוצר דיון פורה עם הרבה דעות והוכחות וכאלה 8)

פורסם
  • מחבר

בדיוק! זה ההבדל בין פעם להיום...

אוף... אולי מידי ותומר יחזרו יעשו פה קצת שמח יותר ויעשירו לנו את הידע מחדש (אני עדיין נותן כבוד לאלו שעדיין איתנו ומשתפים אותנו בידע שלהם, אתם יודעים למי אני מתכוון כבר זה בטוח)

במשך השנים כבר נהייתי חלוד... אני מקווה לחזור חזרה

בקשר אליך KOM... אין ספק שאתה זוכר לתואר הנכסף

בכל מקרה אם FLOSKER אישר את זה קטונתי... הבן אדם הזה פשוט זכה בזכרון של אלוהים... הוא זוכר כמעט את כל המחשבים שהיו לי, כל MOD שעשיתי ואפילו חלקים שהתקלקלו לי!!!

הוא זכר את MOD של הספק מחוץ למארז.. הוא זכר את הצורב HP הישן (את ה SMART & FRIENDLY דווקא לא חחח (X4))... את המעבד שהחלפתי מ 750 ל 900 כי השתפשף לי ה COER מרוב החלפת מאווררים... אפילו זכר תמונות שהייתי שם ב ARS TECHNICA שאני אפילו לא זכרתי ששמתי חחח. אמרתי לו כבר ללכת לבדיקות, אולי אפשר לעלות פה על זכרון אנושי מזן חדש ;)

חבר'ה שתפו אותי בכינויים החדשים שלכם, יש פה הרבה מפעם שחליפו ואני לא יודע שזה הם

יניב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים