פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים אחרי "שקט" (ותודה לכוחות הביטחון) של 5 חודשים, פיגוע כפול בבאר שבע,Burton, לא מצדיק ת'רד?
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים עד שכולנו נחזור בתשובה והמשייח יבוא אתה באמת מאמין שהבולשיט הזה של הדוסים יעזור ? רק פצצת אטום על מכה ועל עזה תעזור
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים לא מצאת משהו יותר קיצוני לעשות!??!?!?הדבר היחיד שפצצת אטום על מכה תעשה זה תזרז מלחמת עולם !
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים מצדיק או לא מצדיק זה עניין של שיקול דעתאם לדעתו של מישהו יש הצדקה אז בכיף כל עוד זה לא סותר את החוקיםאני סתם אישית לא מבין את הצורך בלפתוח תראד על כל פיגועוהכוונה בפיגוע היא גם לזה שהורגים לנו חיילים בכל מיני מוצבים מפגרים עם שמירה לקוייה
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים לא מצאת משהו יותר קיצוני לעשות!??!?!?הדבר היחיד שפצצת אטום על מכה תעשה זה תזרז מלחמת עולם !מה רע ? נהיה HOLY CRUSADERS ונעקור אותם משטחיהם לטובת הנצרות והיהדות... VICTORY WILL BE OURS
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים למה שיודיעו שם על 14????????............ולמה אם הם מודיעים על 14 אז למה ששאר הערוצים לא יודיעו על 14???????...............
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים מודיעים על 14 כי המידע שלהם פחות אמין משל הערוצים הישראליםבוא נסביר לך משהוישראל כרגע הוא אחד המקומות החמים ביותר לעשות בו חדשותאם הסי אן אן יפרו צו איסור פירסום העיתונאים שלהם לא יורשו להיכנס יותר לארץ ולא יהיו להם חדשות מישראל=פחות אנשים יצפו בהםלכן לא כדאי להם לעשות את זהדבר שני למה שיהיה צו איסור פיסום לגבי מספר הנפגעים??
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים הסי אן אן סופרים גם את המחבלים. דהההההייתי צוחק אבל מרוב שזה נכון זה ממש עצובהסי אן אן פרו ערבים בצורה ממש גלויהאני כבר מזמן לא רואה את הערוץ הדפוק הזה
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים אני מקווה שכל יפי הנפש ימנעו מהגשת בגצ"ים למינהם על בניית גדר הפרדה בדרום.אם הם ממש יתעקשו, דם הקורבנות בראשם של המשאל הקיצוני הסהרורי.
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים ימשיכו עוד ימשיכו השמאלנים במלאכתם.כבר מזמן הבנו שהפיגועים לא ממש מעוררים בנו רגש כלשהוא, המשנה את צדדנו ומערער את ההגיון.
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים כואב לי הלב פשוט... כואב לי כל כך לראות את אחות של עמנואל (אחד מהאנשים שנהרגו) בוכה... כואב לי כל כך ומה לעשות אני מדמיין את עצמי במקומה חס וחלילה טפו טפווהכל בגלל איזה ערבוש מסריח שהחליט להתפוצץ למען אלללה 16 משפחות שנהרסו בגלל ערבי בן כלב!!! טוב שהרסו לו את הבית וחבל שלא הפילו את הבית על כל המשפחה המסריחה שלו הערבים האלה יואוווווווו אני שונא ערבים כל כך שונא!!!!!!!!!!!!!!!!!1 ועוד יותר שונא את השמאלנים המטונפים שמגנים עליהם כמו האידיוט הזה שלא זוכר איך קוראים לו שתומך בברגותי ואומר שצריך לשחרר אותו וזה... חתיכת כלב!!! וטלי פחימה הזאת יווו הלוואי שיתנקשו בה הלוואי שיהרגו אותה בצורה הכי כואבת שיש השרמוטה הבת אלף זונות הזאת!!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.