עבור לתוכן

אז בעצם האם מטוב באמת פגע בפנטגון

Featured Replies

פורסם

זוכרים איזה פיצוצים היו כהמטוסים פגע בתאומים ? למה לא היה כזה פיצוץ והרבה גם במחומש ?

• תגובות 54
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמה פאקין בולשיט בת'רד אחד

אני נורא אוהב שפתאום כווולם מומחים לחבלה.

"אין מצב שהוא חדר עד לטבעת E", "מטוס משאיר סימן אחר בבניין", "הפיצוץ קטן מדי" ועוד כלמיני שטויות. give me a break. בינתיים אף אחד פה לא מומחה לחומרי נפץ, חומרי בניין, טיסה, אדריכלות, הנדסת מבנים, או אפילו ההתנהגות של ה-FBI. עכשיו בואו נפנה לטענות:

-מטוס שטס צמוד לקרקע ולא משאיר סימן: כל עוד הוא לא נוגע בקרקע וטס בגובה מסוים (אפילו סימנים), למה שישאיר סימן? כל התמונות שהראו שם זה של מטוסים שנגררו על הקרקע כמה מאות מטרים = אחרי ההתרסקות. ברור שלא יהיה משהו כזה פה, כי אם המטוס פגע ישר בבניין, אז הבניין די עצר את ההתקדמות שלו...

- פיצוץ קטן מדי: יש לכם מושג מה אמור להיות גודל של פיצוץ? לא, נכון? אז למה אתם מדברים סתם? אולי הפיצוץ דווקא מתאים?

- קריסה מעטה מדי של המבנה: מישהו אמר פה שכל הבניין היה אמור ליפול או משהו כזה. למה בדיוק? נראה לך שהחלקים האחרים של המבנה תלויים בקיר החיצוני של פינה אחת?

- העובדה שאין צילומי חובבים וכו': כמה תיירים באים לניו-יורק ולבניני התאומים, וכמה לפנטגון? חוצמזה, הפנטגון זה שטח צבאי, ובהחלט יכול להיות שכמו שבארץ אסור לצלם בבסיסי צבא, אני לא אתפלא אם תנסה לצלם ליד הפנטגון ויגידו לך בעדינות להתרחק מהמקום.

-חדירה עמוקה מדי לבניין: תחשבו הגיונית. אם מטוס שנכנס במגדל בקומה עליונה מצליח להפיל אותו (בגלל החום משריפת הדלק שמתיך את הקורות וכו' וכו'), תחשבו איזה עוצמה יש לפגיעה של מטוס. דמיינו עצם בגודל כזה, במשקל עצום, במהירות גבוהה, נכנס בבניין. די סביר שלא תהיה לו בעיה לעבור כמה שכבות של בטון מזויין.

בקשר לצורת הפגיעה בבניין: אף אחד פה לא יודע איך בנוי הפנטגון מבפנים. מה אתם חושבים, שאם מטוס פוגע בבניין תמיד תשאר צורה של קו מתאר של מטוס? well, get a grip. זה לא סרט מצויר.

-בקשר להעלמות של חלקי המטוס-אולי הם הותכו בשריפה? ואולי סתם התרסקו לרסיסים קטנים?

ועכשיו בקשר לסרט: כמו שאמרו פה, הוא בנוי כמו כל סרט קונספירציה מצוי: מוזיקה "מפחידה", עדויות שנשארות על המסך 10 שניות ונעלמות, צילומים לא קשורים, עריכה של תמונות ועוד ועוד. חוצמזה, אחד הדברים היותר מחשידים בנוגע לסרט הוא העדויות על הפגיעה: פתאום כווווווולם שמעו "ווש ווש" ויודעים בוודאות שזה טיל. yeah, right. קודם כל, מאיפה בדיוק האזרח הממוצע יודע בכלל איך נשמע טיל? ועוד טיל לפני פגיעה? דבר שני, "ווש ווש" זה קול של כל מה שנע באוויר במהירות...

בקיצור, תפסיקו לחטוף פאניקה מכל תאוריית קונספירציה חדשה (וד"א, זו תאוריה ממממש ישנה) שאתם פוגשים. 99.9999% מהן זה בולשיט מוחלט, והשאר הן במקרה הטוב חצאי אמיתות.

היה פעם איזה אתר שעשה רשימה של מלא דברים כאלה ודירג אותם לפי "נכון/לא נכון"-בן השאר האירוע הזה, התרסקות התאומים, מות הנסיכה דיאנה ועוד ועוד. מיותר לציין שהדירוג לתיאוריה הזאת הוא "בלתי אמין לחלוטין", עם נימוקים רלוונטים (מאנשים שיודעים על מה הם מדברים). חבל ששכחתי אותו....

פורסם

הפנטגון הוא לא שטח צבאי הוא משרד ההגנה והוא אזרחי לחלוטין

מה גם שהוא די מבנה תיירותי -סתם בא להם לבנות בניין יפה במיליוני דולרים ואז לחסום אותם לצילומים?

הרעיון הוא הצורה שהוא חדר לתוך 4 שכבות והשאיר חור עגול ונקי בחמישית

מטוס לא היה עושה חור כזה (הטיעון של לא מומחה אולי קושר לחישובים מסובכים אבל לא הגיון פשוט...

חור נקי עושה רק פיצוץ מבוקר כמו של טיל לא מטוס שמתרסק לתוך בניין...)

השכבות החיצוניות של הפנטגון הם בטון מזוין -מטוס שהיה מתרסק לתוך זה הכנפיים היו נקרעות לו

(הם בנויות להקרע יחסית בקלות למקרה של נחיתת אונס בשטח צפוף)

מטוס שטס כל כך קרוב לקרקע עושה מערבולות רוח ממש חזקות ועוד הוא עבר מעל הייויי-

ההייויי נסגר אחרי הפיגוע אבל כל מי שעבר ברגעי האירוע לא קרה לו כלום

מקרים דומים של מטוסים שעפו כל כך נמוך מכוניות עפות

(שוב לא מומחה... אף פעם לא ראית תמונות מהתרסקויות כאלה?)

המטוס שלא נמצא- הותך לחלקיקים קטנים? זה לא סרט מצויר 757 הוא מטוס מאד גדול עם 200 איש עליו

כלום לא נשאר?

אני יודע שהסרט הוא מאד קונספירטיבי כזה ואני בדרך כלל הראשון לפסול תיאוריות קשר

אבל ככל שאני חושב על זה ונזכר ביום באמת נראה מוזר האירוע

פורסם

הפנטגון הוא לא שטח צבאי הוא משרד ההגנה והוא אזרחי לחלוטין

פחחחחחחחחחחחחחחח

אוי נו באמת

מהזה משנה אם זה אזרחי או צבאי, אני רק רציתי לעשות את ההשוואה-זה שהוא אזרחי, לא אומר שהוא לא סודי ומסווג.

מה גם שהוא די מבנה תיירותי -סתם בא להם לבנות בניין יפה במיליוני דולרים ואז לחסום אותם לצילומים?

המבנה של הבניין הוא פונקציונלי לחלוטין-הרעיון הוא ככל שאתה מתקדם בטבעות, הסיווג הבטחוני יותר גבוה.

אני מבטיח לך שתיירים לא היו הדאגה הראשונה שלהם כשהם בנו את הבניין הזה. גם לא יופי.

הרעיון הוא הצורה שהוא חדר לתוך 4 שכבות והשאיר חור עגול ונקי בחמישית

מטוס לא היה עושה חור כזה (הטיעון של לא מומחה אולי קושר לחישובים מסובכים אבל לא הגיון פשוט...

חור נקי עושה רק פיצוץ מבוקר כמו של טיל לא מטוס שמתרסק לתוך בניין...)

א. מאיפה לך?

ב. אולי 4 השכבות היו בדיוק מספיקות כדי לעצור אותו, ואז בחמישית מה שגרם ל"חור הנקי" (וגם זה שטויות, מזתומרת "חור נקי"? היה קיר, עכשיו אין...) זה הדף/שברים שעפו/וואטאבר.

ואני נורא אוהב את הבטחון שאתה מדבר בו.

השכבות החיצוניות של הפנטגון הם בטון מזוין -מטוס שהיה מתרסק לתוך זה הכנפיים היו נקרעות לו

(הם בנויות להקרע יחסית בקלות למקרה של נחיתת אונס בשטח צפוף)

שוב פעם, אולי הכנפיים לא נקרעו? קח דוגמה מהתאומים, המטוס חדר בשלמותו לתוך הבניין.

מטוס שטס כל כך קרוב לקרקע עושה מערבולות רוח ממש חזקות ועוד הוא עבר מעל הייויי-

ההייויי נסגר אחרי הפיגוע אבל כל מי שעבר ברגעי האירוע לא קרה לו כלום

מקרים דומים של מטוסים שעפו כל כך נמוך מכוניות עפות

(שוב לא מומחה... אף פעם לא ראית תמונות מהתרסקויות כאלה?)

א. אף פעם לא עמדת ליד גדר של שדה תעופה וראית מטוס עובר מעליך? לא רק שזה לא מעיף את המכונית, זה גם לא ממש מעיף אותך...

ב. מי אמר שהמטוס טס נמוך? אותם עדי ראיה שאמרו שזה היה טיל...

ג. מתי בדיוק אתה ראית "תמונה מהתרסקות כזאת" שבה מכונית עפה בגלל שמטוס עובר?

המטוס שלא נמצא- הותך לחלקיקים קטנים? זה לא סרט מצויר 757 הוא מטוס מאד גדול עם 200 איש עליו

כלום לא נשאר?

איפה שני המטוסים שהיו בתאומים? מה קרה להם? לנוסעים? כלום לא נשאר?

-> לא.

בבקשה, תמשיך להביא טענות, אני נורא נהנה להפריך אותן.

(לא בנימה מזלזלת, אני פשוט רוצה להוציא ספק מכל מי שעדיין מאמין לסרטים כאלה).

פורסם

למי שמתעסק בשטויות לדעתי זה סתם שטויות אבל יש משהו אחד אתם יודעים מה בואינג 757 ששוקל 80 טון ויש לו בערך 5000 גלונים של דלק לשרוף זה פי עשרה מטיל טומהוק כיוון שיש משהו שנקרא חוק שימור האנרגיה כיוון שהתנגשות עוצרת את המטוס כל האנרגיה הקינטית הופכת לאנרגית חום נחשב אנרגייה קינטית =MV*V/2 אוקיי M=80000KG V=800/3.6=222.22 חישוב מהיר של הנוסחא מביא את התשובה 1975308641.975309 גו`לים שהם 470123456.7901235 קלריות רק מאנרגיה קינטית ויש עוד אנרגיית חום שנוצרת מהדלק שהיא הרבה יותר חזקה רק למי שרוצה לדעת קלוריה אחת זה האנרגיה שצריך כדי לעלות סמ"ק של מים במעלה אחת תוך שניה בכלל פה היה כל כך הרבה חום שיש לי ספק אם סגסוגת פחמן טונגסטן היתה עומדת בזה בטון מזויין זה כלום אבל יכול להיות שזה היה טיל כי ב800 קמ"ש לא כל כך קל להטיס מטוס בגובה שני FEETS(כן בטח מי הוא אלוף העולם בקרבות אוויר) זה פשוט בלתי אפשרי ,טיסן קשה להטיס בגובה כזה(טוב לא כל כך קשה כמה זה אבל עדיין קשה) בגם שהיה את הסרט שמצלמה של הפנטגון נדמה לי לא היה אפשר לראות כלום לדעתי בשש שניות של הצילום היה אפשר לראות עצם שטס במהירות 800 קמ"ש אבל עצם שטס במאך 5 בלתי אפשרי לראות כיוון ש800 קמש זה 222.22222222 מטר לשניה אז לפחות לעשירית שניה היה צריך לראות אותו בקיצר בולשיט

פורסם

פחחחחחחחחחחחחחחח

אוי נו באמת

מהזה משנה אם זה אזרחי או צבאי, אני רק רציתי לעשות את ההשוואה-זה שהוא אזרחי, לא אומר שהוא לא סודי ומסווג.

ברור שמה קורה בפנים מסווג -לכן עושים את זה בפנים הבחוץ של הבניין פתוח לכולם

המבנה של הבניין הוא פונקציונלי לחלוטין-הרעיון הוא ככל שאתה מתקדם בטבעות, הסיווג הבטחוני יותר גבוה.

אני מבטיח לך שתיירים לא היו הדאגה הראשונה שלהם כשהם בנו את הבניין הזה. גם לא יופי.

לבנות בניין מחומש עם טבעות זה פונקציונלי? איך בדיוק? זה מבנה מאד לתיירים כמעט כמו כל דבר באמריקה

א. מאיפה לך?

מאיפה לי שהוא עשה חור נקי? מהתמונה...?

ב. אולי 4 השכבות היו בדיוק מספיקות כדי לעצור אותו, ואז בחמישית מה שגרם ל"חור הנקי" (וגם זה שטויות, מזתומרת "חור נקי"? היה קיר, עכשיו אין...) זה הדף/שברים שעפו/וואטאבר.

ואני נורא אוהב את הבטחון שאתה מדבר בו.

זה לא שהיא קיר ועכשיו אין

היה קיר ועכשיו יש בו חור עגול

לא ראיתי שום התרסקות שיוצרת עיגול כזה

שוב פעם, אולי הכנפיים לא נקרעו? קח דוגמה מהתאומים, המטוס חדר בשלמותו לתוך הבניין.

אתה משווה חיפוי זכוכית לקיר בטון?

א. אף פעם לא עמדת ליד גדר של שדה תעופה וראית מטוס עובר מעליך? לא רק שזה לא מעיף את המכונית, זה גם לא ממש מעיף אותך...

מטוס עובר מעל הגדר 50-60 מטר העמדה הרשימית הוא שהמטוס עף 2-7 מטר מעל האדמה זה כן מעיף אותך ואת המכונית

ב. מי אמר שהמטוס טס נמוך? אותם עדי ראיה שאמרו שזה היה טיל...

העמדה הרישמית הוא שהוא עף נמוך

ג. מתי בדיוק אתה ראית "תמונה מהתרסקות כזאת" שבה מכונית עפה בגלל שמטוס עובר?

ריאלטי טיוי (הערוץ) אלפי אסונות מכל הסוגים)

איפה שני המטוסים שהיו בתאומים? מה קרה להם? לנוסעים? כלום לא נשאר?

-> לא.

הם נקברו מתחת לבניין בגובה 300 מטר ועדיין מצאו שאריות (יש תמונות שמוציאים את המנוע של אחד המטוסים)

ומצאו את הגופות של כמעט כל מי שהיה שם

בבקשה, תמשיך להביא טענות, אני נורא נהנה להפריך אותן.

(לא בנימה מזלזלת, אני פשוט רוצה להוציא ספק מכל מי שעדיין מאמין לסרטים כאלה).

לא נפגתי דווקא ויכוח מעניין

ני בדרך כלל גם שונא שטויות כאלה אבל זו היחידה שאני לא יכול להסביר ...

בנוסף יש את הנקודה שאם מטוס הצליח להגיע לטבעת השניה למה יש בה רק חור בעוד הקודמת התמוטטה?

הראשונה הייתה אמורה לההרס מההתנגשות והשניה מהפיצוץ של מיכלי הדלק אבל בשניה יש רק חור

אם ננך שהמיכלים התפוצצו בראשונה איך מה ששרד את הפיצוץ הצליח לעבור עוד טבעת?

פורסם

לכל אלה שאומרים שארה'ב עשתה את זה ,

איך הם תכננו את הפיגוע הזה בדיוק ביום של פיגוע בתאומים?,אולי הם תכננו גם את הפיגוע בתאומים?

פורסם

אני אישית חושב שזה בולשיט, דבר ראשון תקשיבו לTOP GUN - הוא חכם.

למה לעזאזל הם מראים תמונות של התרסקויות של מטוסים אזרחיים ? מה הם חושבים שהטייסים מושכים את הסטיק למטה ואומרים לילה טוב ? הם מנסים להציל את עצמם ובדרך כלל ההתרסקויות הן נחיתות אונס במהירות נמוכה בשביל למזער את הנזק והמטוס נוחת ישר בשביל שלא ישבר או יתפוצץ ובגלל זה התמונות הראו סמני פגיעה על הקרקע, במקרה הזה יש התקפת טרור ומה שהטיס עשה זה שם פול גז ופגע ישירות בבניין, לא בקרקע.

אין לי מושג איזה גדם המטוס הזה היה אבל בטיסות פנים אמריקאיות המטוסים לא גדולים במיוחד, זה לא איזה ג'מבו 400 איש אלא מטוסים בגודל בינוני - קטן, כשמטוס בגודל כזה נכנס ישר לתוך בניין ענק בשיא המהירות אני לא אתפלה אם לא ישאר ממנו שריד.

דבר שני הסרט הוצג באופן של תעמולה מובהקת, למה המוזיקה הזאת ? למה לזרוק מליון ציטוטים שלא נספיק לקרוא ? למה להעביר תמונות כל כך מהר ? (כדי שלא נראה שהם עברו עיבוד בפוטושופ ? או שלא נבין מה אנחנו רואים ?)

עוד דבר שאני לא מבין מאיפה הם לקחו זה הקטע עם הפיצוץ של הפנטגון, הם סתם הראו אותו מתפוצץ, מה הבעיה לצלם את הבניין להלביש פיצוץ ? אם דבר כזה היה אמיתי בוש עכשיו היה תלוי על עץ, נראה לכם האמריקאים עד כדי כך מפגרים ?

וגם הקטע עם הFBI והקלטות של המלון, מאיפה לעזאזל הם יודעים את זה ? מי אמר להם את זה ?

אם הם באמת ידעו שלא היה דבר כזה מעולם הם היו עושים פי מליון יותר רעש, אתר אינטרנט מכובד עם מאמר בשילוב תמונות והוכחות הגיוניות, סתם לעשות סרט ולזרוק ציטוטים בחצי פריים לא ממש עושה לי את זה.

פורסם

בנוסף יש את הנקודה שאם מטוס הצליח להגיע לטבעת השניה למה יש בה רק חור בעוד הקודמת התמוטטה?

הראשונה הייתה אמורה לההרס מההתנגשות והשניה מהפיצוץ של מיכלי הדלק אבל בשניה יש רק חור

אם ננך שהמיכלים התפוצצו בראשונה איך מה ששרד את הפיצוץ הצליח לעבור עוד טבעת?

שעת תה, 2 דברים לפני שנמשיך:

1. אתה לא צריך לצטט אותי (ועוד הודעה כ"כ גדולה) אם ההודעה עוד מופיעה באותו עמוד, במיוחד לא אם ההודעה שלך לא ממש מתייחסת לציטוט. זה סתם מכביד על העמוד.

2. שאני אבין, אתה ממשיך בגלל שאתה עדיין לא משוכנע, או כי אתה רוצה לזרוק אלי עוד ועוד דברים שאני אנסה להפריך לך? אם האפשרות הראשונה נכונה, אז בכיף, אני אשמח להמשיך. אם השניה, אז תגיד, כי חבל על הזמן של שנינו.

וחזרה לנושא:

אני באמת לא מבין למה נתפסת דווקא לנושא הזה. יש הרבה נקודות יותר משכנעות בתיאוריה הזאת...

מה לא מסתדר לך שהמטוס חדר X שכבות של בניין (ורק להבהרה-כל "שכבה" כזאת זה בניין, בעובי של בניין...), ונעצר בשכבה שבאה אח"כ?

מי אמר לך שהדרך שבה אתה מתאר את זה היא דווקא הנכונה? (התנגשות=> הורסת שכבה אחת; דלק=> שכבה שניה וכו')

אולי ההתנגשות חדרה 3 שכבות, ושריפת הדלק פשוט הוסיפה להרס אבל לא חדרה שכבות נוספות?

הנקודה היא, שלא אני ולא אתה יודעים את מה נכון. אני מניח שלפחות במקרה הזה, אחרי שכבר היו לאמריקאים 2 תירוצים מצויינים לכל מלחמה שהם רצו לצאת אליה (המגדל הצפוני והדרומי... ::)), הם לא ממש היו צריכים לביים עוד התקפה על עצמם.

בכל מקרה, בלי שום קשר לאינטרסים מכל סוג, הפעם העובדות לא ממש עוזרות לקונספירציה.... better luck next time.

פורסם

הגבתי בתוך הציטוט... לא הייתי מצטט סתם ככה כזו הודעה גדולה שכחתי פשוט לפתוח ולסגור את הציטוט כל פעם...

זה לא קרב טיעונים אני באמת חושב שזה לא קרה ויש ממש מעט דברים כאלה שהצליחו לגרום לי לפקפק במציאות כפי שהיא כתובה בהיסטוריה

הנקודה היא שאולי הם לא ביימו ומשהו אחר קרה שהם לא רוצים שידעו עליו? אולי בפנטגון הייתה איזה מערכת שליטה שהתקלקה וגרמה למטוס צבאי לא מאוייש או משהו להתרסק לתוך הפנטגון? גם ככה זה גמר את האמריקאים הפיגוע בתאומים אני בטוח שהממשל לא רצה להוסיף עוד דאגות

כזו כמות של דלק במקום אחד לא נשרפת -היא מתפוצצת והפיצוץ הזה הוא מה שגרם לתאומים לקרוס ולא ההתנגשות עצמה

למה פה זה לא קרה?

טיסות בין שתי החופים של ארהב גדולות לפחות כמו הטיסות שלנו לאירופה ו757 זה לא ססנה זה מטוס נוסעים גדול

פורסם

:kopfpatsch:

רק עכשיו ראיתי שכתבת בתוך הציטוט...

אם יבוא לך לערוך תהודעה ולהוצי את הדברים שלך, אני אוכל להגיב עליהם...

ובקשר לחור-למה שלא יהיה עגול?

ממה שאני זוכר מהסרטון, זה הי קיר לבנים, והיה שם חור מעוגל..

מה כ"כ מפריע לך שכל השכבות עד לשם נחדרו ופה רק נפל הקיר?

זה לא שכל הבניינים עד הקיר הזה נהרסו עד היסוד וכל מה שנשאר זה הקיר הזה... (למרות שגם זה לא ממש בלתי סביר)

ההרס הולך ופוחת ככל שמתקרבים למרכז...

השכבה הראשונה נהרסה לגמרי, זאת שאחריה נפגעה פחות וכן הלאה....

פורסם

1- TOP GUN לא נסחפת קצת עם התגובות  ???

הם מאוד מזלזלות, גם אם לא התכוונת.

2- מישהו יודע מה השטח של הפנטגון לעומת השטח של התאומים (אחד מהם).

כי הפיצוץ שהיה בתאומים היה בערך וקצת יותר מגודל של קומה שלמה (כל שטח הביניין) וזה בלי התנגדות כמעט (בפנטגון יש קירות בטון ענקיים ובתאומים יש גבס).

3- זה לא הגיוני שהפיצוץ יהיה עגול כי זה כמו שתזרוק כדור לחול מזווית של 45 מעלות והוא לא יצור מכתש עגול- זה בדיוק אותו העיקרון

4- זה כן הגיוני להטיס כך מטוס (כך נוחתים).

5- בכל מקרה לא יכל להיות שלא נשארו חלקים מהמטוס, לא משנה כמה חום היה חלקיים שעפים מההדף תמיד יהיו.

6- זה לא חוכמה להגיד שלא מצאו חלקים מהמטוס בתאומים, זה היה מעורבב על מילרד טון של ברזל ובטון בערמה אחת אחרי שהכל קרס מגובה של 400 מטר.

אני לא אומר שזה לא קרה אני פשוט אומר שאני לא יודע מה קרה, מה שבטוח שלחשוב שלא הגיוני שזה לא משהוא אחר זה טיפשי.

פורסם

סליחה שאני כזה בור(או אולי בעצם אני קטן מידי) , אבל מתי זה קרה?

פורסם

11/9

פורסם

לא... , מה פתאום... , ב11\9 נפלו התאומים , ונפל רק עוד מטוס אחד ליד פנסילבניה , אבל שום דבר לא פגע בפנטגון(לפי מה שאני זוכר , הייתי בן 12\13)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים