עבור לתוכן

חסימת אתרים ופורטים - למומחים בלבד

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לחסום אתרים מסויימים אבל כך שכאשר מנסים להיכנס לאתר מסויים בעצם זה מעלה אתר אחר, אני יודעת שזה אפשרי - רציתי דעת איך עושים את זה

כמו כן רציתי לדעת איך ניתן לחסום כניסה לפורט מסויים, בכל דרך אפשרית

ואם אינכם יכולים לעזור לי, רציתי לדעת איפה המערכת שומרת את הכתובות IP, יש זכרון המיועד לכך - כך שאם נכנסים לאתר שנמצא ברשימה - המחשב נכנס למה שמוגדר שם

כל מידע או הפניה למקום הנכון תעזור

תודה מראש

פורסם

תראי הכי פשוט כמעט זה להשתמש בתוכנת Firewall רובן היום מאפשרות לבצע חסימה לאתרים את נותנת להם את הכתובת של האתר ומחניסה אותו לרשימת החסומים וזהו מעכשיו לא ניתן ליכנס אליו עם לא מבטלים את החסימה, כמובן שניתן כמעט בכל תוכנה לבצע הגנת סיסמא כך שהמשתמש לא יוכל ליכנס לתומו ולהסיר את החסימה מהתוכנה.

פורסם

אם את משתמשת בדפדפן "אינטרנט אקספלורר", אז יש לך אפשרות שם לחסום אתרים. אבל את לא תופני לאתר אחר אם תיכנסי לאתר שחסמת, את פשוט תתבקשי להכניס סיסמה ואם תכניסי לא נכון אז יופיע לך דף שגיאה.

כנסי בדפדפן: Tools---->Internet Options------>Security TAB----->Restricted Site ICON

שם כבר תלחצי על

"SITE" ותכניסי את האתר שאת רוצה לחסום.

ד"א: תשני את הכותרת ל "איך אפשר לחסום אתרים" או משהו כזה, כי יינעלו את ההודעה אם לא.

פורסם
  • מחבר

לא לזה התכוונתי

ולא בדיוק התייחסתם לשאלה השניה - האם באותו אופן אני יכולה לחסום כניסה לפורט מסויים?

פורסם

את יכולה, זה אמור להיות בsettings של הפיירוול

פורסם

c:\windows\system32\drivers\etc

יש שם קובץ בשם HOSTS (בלי סיומת).

רשום בסטיקי מה לעשות איתו.

פורסם

הייתי מוותר גם על ה"למומחים בלבד" בכותרת. זה אמור להיות טפיחה על האגו של מי שיודע לענות או זלזול במי שלא יודע? להבא - השאירי את הכותרת אינפורמטיבית ככל שניתן. מי שיודע כבר יענה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים