פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים אני לא סומך על שום דבר של מיקרושיט מאז הhotbar!אני ממליץ לך על sygate או איך שקוראים לו...גם mcafee לא רע בכלל
פורסם 2004 באוגוסט 3121 שנים להתקין אחרהפיירוול של SP2 הוא יותר טוב מכלום, אבל פיירוול נורמלי יעזור הרבה יותרקח את Zone Alarm או Zone Alarm Pro
פורסם 2004 בספטמבר 121 שנים לפי אתרים שונים הם גם ממליצים להשתמש בתוכנת Firewall אחרת. אני ממליץ על Sygate. יש לה גירסאת חינם תוכל להוריד אותה מ www.tucows.co.il .הFirewall של XP SP2 הוא לא גרוע אבל גם לא מעולה. אם הFirewall של XP אפילו זה שבא Defualt עם הWIndows לפני הFirewall של XP Sp2. לא היו את כל הבעיות של Sasser וBlaster.אז לפחות כל אלו שיתקנו Sp2 הFirewall ישר יופעל כDefualt וכל האבטחה של Xp תשתפר.
פורסם 2004 בספטמבר 221 שנים אני לא סומך על שום דבר של מיקרושיט מאז הhotbar!אני ממליץ לך על sygate או איך שקוראים לו...גם mcafee לא רע בכללאיך hotbar קשור למיקרוסופט?!ואני גם לא בטוח שאני רוצה לסמוך עליו. נשארתי עם הנורטון וטוב לי.
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים הממ... אולי אני לא מעודכן והם קנו אותו בפעם האחרונה שבדקתי (והאמת שזה היה די מזמן) הוטבר היתה חברה ישראלית עצמאית.
פורסם 2004 בספטמבר 321 שנים אני לא ההיתי סומך עליו יותר מידי. אני אישית עובד איתו ובמקביל עם kerio personal firewall ולדעתי זה מה שגם כדאי לך לעשות.כמובן אתה לא חייב להשתמש ב firewall שלי אלא בכל firewall אחר שתרצה/תבחר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.