עבור לתוכן

הערה על רכיב DLL חסר כאשר אני עושה איתחול למחשב , הערה שאני לא מספיק לראות....

Featured Replies

פורסם

מפני שהיא מופיעה שנייה לפני שהמחשב ניכנס לתהליך האיתחול שלו.

מה עליי לעשות כדי לראות איזה רכיב DLL חסר? (אי איפשר לעצור עם PAUSE)

האם יש תוכנה שבודקת איזה רכיבי DLL חסרים במערכת ההפעלה?? אם כן מהי?

ההערה לא מיתרחשת בעת שהמחשב עולה אלא רק שאני מבצע הפעלה מחדש .

תודה

ברשותי WIN XP SP1

פורסם

נסה לבדוק ב-Event viewer אם יש הודעות שקשורות לזה.

פורסם
  • מחבר

ה XP שלי בעברית אני מבין שהיתכוונת למציג האירועים ולאחר מכן מערכת .

וזאת הערה המצוייה שם בכל כיבוי של המחשב :

The server {F3A614DC-ABE0-11D2-A441-00C04F795683} did not register with DCOM within the required timeout.??

לקבלת מידע נוסף, עיין במרכז העזרה והתמיכה ב- http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.

מזהה שגיאה : 10010

אשמח מאוד אם תדריך אותי כיצד אני מטפל בבעיה הזאת.

תודה לך דוקטור זו לא פעם ראשונה שאתה עוזר לי.

פורסם

אני לא בטוח שההודעה שמצאת ב-Event viewer קשורה להודעת השגיאה שאתה מקבל (גם אצלי היו הודעות שגיאה כאלה על DCOM בעבר, אבל אף פעם לא הייתה לי הודעה על DLL חסר).

האם ההודעה היא בעברית או באנגלית? אם היא בעברית זו הודעה של ה-Windows, אם היא באנגלית, אז היא ודאי שייכת לאחת התוכנות המותקנות אצלך (אלא אם כן זו תוכנה בעברית).

אם אני מבין נכון, אז ההודעה מתקבלת אחרי שאתה מבקש לעשות איתחול, לפני שהמחשב כבה לגמרי ומופעל מחדש. אם כן, נסה פעם אחת לפני הכיבוי לסגור את כל היישומים הרצים (אחד אחד), ולראות האם ההודעה מתקבלת כתוצאה מסגירה של ישום כלשהו.

פורסם
  • מחבר

טוב שזה יקרה אני אשים לב.

אבל דוקטור יש לי אלייך עוד שתי שאלות שמציקות לי:

1.בסרגל הכלים ההפעלה המהירה לא עולה אם הדלקת המחשב , כל פעם שאני מדליק את המחשב עליי ללכת לסרגל הכלים ללחוץ עכבר ימיני ולסמן הפעלה מהירה ,ומשום

מה "הוא" (המחשב , מערכת ההפעלה) לא זוכר את זה בהדלקה הבאה וחוזר חלילה , איך אני מקבע את ההפעלה המהירה ? כך שלא אצטרך כל הדלקה מחדש לסמן הפעלה מהירה.

2.בעיה אקוטית יותר והיא :אם אני לא מדליק את מנהל המשימות של WINDOWS , שימוש ב CPU מגיע ל 100% או תשעים ומשהו אחוז , מרגע שאני מדליק את מנהל המשימות

הבעיה ניפתרת לחלוטין וה CPU מצוי על בין 0 ל - 2 % כמובן שאני מדבר על מצב ששום תוכנה לא עובדת.

אין לי בעיית זיכרון - 1024 במהירות של 400 .

אנא תן לי עזרה מפורטת ככל שניתן אם תרצה ניתחבר דרך ICQ או אם נוח לך אז כאן בפורום.

תודה רבה שוב.

פורסם

לגבי השאלה הראשונה, נסה פה:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=74266.0. זה פיתרון של Mooshe.

לגבי השאלה השנייה, זה נשמע מוזר. האם זה קורה בזמן שה-windows עוד עולה, או גם הרבה זמן אחרי שהוא מסיים לעלות? האופציה היחידה לבדוק איזה תהליך הוא זה שצורך את כל ה-CPU זה לתת למחשב לעבוד ב100%- CPU למשך כמה דקות, ואז לפתוח Task Manager ולראות בעמודה של ה-CPU Time אילו הם התהליכים שצרכו הכי הרבה זמן עד עכשיו (כל זה בהנחה שהתהליך הנסתר לא מסתיים בצורה כלשהי כשאתה פותח Task manager. כמו כן, אם העמודה CPU Time לא נמצאת אצלך, תוסיף אותה דרך View->Select Columns). תבדוק ותגיד לי אילו הם.

ותודה שאתה פונה אליי בשם דוקטור. זה באמת נותן משמעות לכל השנים האלה שהשקעתי עבור התואר ;).

פורסם
  • מחבר

היי דוקטור

הורדתי את קובץ ה ZIP מיזגתי את שני קבצי REG , אבל זה לא עזר , אם תוכל לתת לי הדרכה מה אני צריך להוסיף או\ו לשנות , ברג'יסטרי , אני אשמח.

לא הבנתי איך ואיפה אני מוסיף CPU TIME . (הווינדוס שלי בעברית)

תודה

פורסם
  • מחבר

הצלחתי להוסיף את עמודת זמן CPU , ומה שעובד הרבה זמן זה EXPLORER.EXE , ראוי לציין ששום דף של אקספלורר לא פתוח , כרגע אני מחובר ל WOWNET , אבל

הבעיה הייתה גם שהייתי באלקטל הפשוט. מה אפשר לעשות ?

אל תשכח עדיין לא הצלחתי לעלות באופן קבוע את ההפעלה המהירה , קבצי ה REG לא עזרו .

אני מצרף גם תמונה של AUTO START שלי .

תודה שוב

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

טוב, זה נראה כאילו המחשב שלך נגוע באחד או יותר תוכנות ריגול.

נסה להוריד את Adaware ו-Spybot ולהריץ אותם. הם ינקו ת'מחשב מכל מיני דברים שלא צריכים להיות שם (הייתי גם מריץ HijackThis אחרי זה ומביא פה את ה-LOG כדי שנראה אם ישנם עוד דברים שצריך לנקות).

אם ההודעה על ה-DLL החסר לא תעלם אחרי ההרצה של שתי התוכנות הנ"ל, תוריד מהרשימה של הדברים שעולים עם המחשב את השורה שמכילה את bridge.dll.

נראה לי שכל הבעיות שתיארת עד עכשיו ייפתרו לאחר שתנקה ת'מחשב שלך.

פורסם

מה עליי לעשות כדי לראות איזה רכיב DLL חסר? (אי איפשר לעצור עם PAUSE)

אפשר ללחוץ על PrtSc (PRINT SCREEN) בזמן שההודעה מופיעה ואז להדביק בתוכנת PAITER או PHOTOSHOP אז תוכל לקרוא את כל ההודעה

פורסם
  • מחבר

היי דוקטור

התקנתי את התוכנות ניקיתי את המחשב , הדברים ניראים טוב יותר , ההפעלה המהירה עולה כמו שצריך.

יש לי שתי שאלות :

1.מדוע שהמחשב עולה האייקון של האנטי וירוס (שנימצא בסרגל הכלים בצד שמאל) ,מסומן ואיקס עליו , ורק לאחר 15 שניות בערך האיקס נעלם . המצב הוא של AUTO PROTECT .

2.האם הקובץ CTFMON.EXE ,צריך להיות ב SYSTEM32 ?

עניין נוסף במנהל המשימות אני רואה ש system (שם תהליך) ו SYSTEM (שם משתמש) לוקח הרבה מ CPU ברגע שהמנהל מכובה , אולי זה הגורם לבעיית הזיכרון .

חוץ מזה אני משאיר לך תמונה עם המצב העדכני של AUTO START ושל הדו"ח של HijackThis.

פורסם

לגבי השאלה הראשונה, אני לא בטוח שזה מצביע על בעייה כלשהי. אם אחרי 15 שניות הוא עובד בסדר, אז זה נראה בסדר. תעשה דבל-קליק על ה-Icon (לפתוח ת'חלון הראשי של ה-norton) ותוודא שהכל עובד, אין אזהרות והודעות שגיאה למיניהן, ושה-definition files עדכניים.

לגבי השאלה השנייה, כן CTFMON.EXE צריך להיות שם. הוא חלק מן ה-Windows (למידע נוסף בדוק פה: http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/ctfmon/)

חוץ מזה, נראה כי המחשב שלך התנקה. ה-Log של HijackThis נראה נקי ביותר.

אם כל שאר הבעיות גם הן נפתרו, אז שא ברכה.

פורסם
  • מחבר

היי

הכל כמעט ניפתר אבל עדיין יש את הקטע של מנהל המשימות , אם אני לא פותח אותו אחוז גדול מדיי של CPU נימצא בשימוש . (85 %)

שאלתי אותך לגבי system (שם תהליך) ו SYSTEM (שם משתמש) , שלוקח הרבה זמן CPU , אני אשאיר תמונה .

תודה רבה שוב.

פורסם

זה לא נראה לי התהליך System שצורך הרבה זמן מעבד (2 דקות מתוך 8 שעות עבודה זה בסדר גמור. זה פחות מ0.5%-).

תדליק את המחשב מחדש, תן לו, אחרי שה-windows גומר לעלות, איזה 5 דקות ככה בלי לגעת בו, ואז תסתכל, קודם כל האם ה-CPU לא יורד, ואם לא, פתחTask Manager ותראה איזה תהליך צרך הכי הרבה זמן.

דרך אגב, אם אתה לא פותח Task Manager, איך אתה יודע שה-CPU בעומס?

פורסם
  • מחבר

היי

תראה פתחתי את מנהל המשימות 5 דקות אחרי הדלקת המחשב ואף תהליך לא עבר את העשר שניות.

תשובה לשאלתך ,בשנייה הראשונה שבה אני פותח את מנהל המשימות אני רואה שימוש של 85 % ב CPU ותוך שנייה זה יורד ל -0 .

אבל לשמחתי בשעה האחרונה הרצתי תוכנה שמגלה תולעים טראוונים , והיא מצאה איזה תולעת או שתיים , ומאז אפילו תופעת הלוואי המעצבנת הזאת לא קוראת.

כך שהמצב התייצב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים